- 1 Mart 2016
- 137
- 67
- 98
:)))) amin hepimizin evlatlarina insallah..cnm tebrikler :) fotonda pembik ayakkabı olunca ben seni cnsiyeti biliyorsun ve kız sanmıştım :) yanılttın beni.. Allah sağlık versin..
yok kuzum yaaa tamamen bi taraflarından uyduruyolarAynen canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş.. Tabi bir de insan cinsiyeti öğrenip ona göre bir şeyler almak filan istiyor :)
Ya sanırım şöyle bir inanış varmış. Hamiş , kız bebek bekliyorsa kızı annnesinin güzelliğini alırmış, eğer hamiş erkek bekliyorsa, hamilelik boyunca çok güzelleşirmiş.. Bir de erkek ise, göbüş daha sivri, kız ise göbüş daha yayvan olurmuş.. Herhalde buna göre etraftakiler yorum yapıyor :)
Ben de şimdi 5 Mayıs için randevu aldım, şafak 13
ben yarın gidicektim doktorum izne ayrılmışpazartesiye kaldı
2 hafta var daha kontrole gitmeye yaa, geçen cuma gördüm en son kuzumu, 7 mayısa kadar nasıl bekliycem bilmiyorum kızlaar ma gidince cinsiyetide öğreniriz inşallah :)
Ben de şimdi 5 Mayıs için randevu aldım, şafak 13
ben yarın gidicektim doktorum izne ayrılmışpazartesiye kaldı
2 hafta var daha kontrole gitmeye yaa, geçen cuma gördüm en son kuzumu, 7 mayısa kadar nasıl bekliycem bilmiyorum kızlaar ma gidince cinsiyetide öğreniriz inşallah :)
yok kuzum yaaa tamamen bi taraflarından uyduruyolardaha benim karnım çıkmadığı zamanlar dediler bunu.. ben bulantılardan işe zor geliyodum zayıfladım makyaj yapamıyodum düşün çirkinlemiştim hayalet gibi geziyodum :) bunlara baksalar kız mı acaba derlerdi.. sanırım karakterim birazcık ciddi falan diye erkek annesi yakıştırdılar bana işyerindekiler.. ama kuzenlerim falan ailem kız yakıştırdı :) hayırlısı neyse o olsun zaten ilk andan beri belli sonuçta sadece biz bilmiyoruz
aynen nasılsa %50 yani 2 seçenek var atmak kolay :) ya şaka bi yana bazı insanlar hissedermiş olabilir, ben 3 arkadaşımda hissettim ama 3ünü de tutturamadım mesela[
Vay arkadaş desene atış serbet :))))
Alla alla acana bana neden kesin erkektir dediler? Bir tane bile kızın olcak diyen olmadı kii...
Hahahahah :)))))))) sen de iyi sallamışsın desene :)))aynen nasılsa %50 yani 2 seçenek var atmak kolay :) ya şaka bi yana bazı insanlar hissedermiş olabilir, ben 3 arkadaşımda hissettim ama 3ünü de tutturamadım meselabelli olunca sen de ben de anlarız artık :)
aaa aşkolsun :) hislerime göre konuşmuştum.. mesela arkadaşım çok güzelleşmişti cildi felan ve bulantısı olmamıştı pek, kesin erkek dedimHahahahah :)))))))) sen de iyi sallamışsın desene :)))
Ben ilk hamileliğimde çok ekşi aşerdim. Tatlıya yaklaşamıyordum bile. İlk üç ay bulantıdan 3 kilo vermiştim. Karnım top yutmuşum gibi yusyuvarlaktı. Oğlum oldu.kızlar internette bi yazı buldum cinsiyet belirtisine dair sizinle paylaşmak istedim ve cinsiyeti belli olan arkadaşlar cevap verebilirler mi gerçekten böyle mi??
İşte kız bebek sahibi annelerin en çok aşerdiği yiyecekler.
Tatlılar
Çikolata, tatlı, şeker aşerme genelde kız bebek bekleyen annelerde görülür.
Çikolata ve şekerleme yemek istemek içinizden daha çok geliyorsa muhtemelen kız bebek bekliyorsunuzdur.
Bir çok kız annesi hamilelikte tatlıya aşerdiğini bildirirler.
Çikolatalar favori gıdalarınızsa, küçük melekleriniz için fırfırlı kız elbisesi dikmeye başlayabilirsiniz.
Milkshake
Milkshakeler kız bebek bekleyen annelerin en çok aşerdiği gıdalardandır.
Bunun nedeni içlerinde hem süt hem de şeker bulundurmalarıdır.
Milkshake içme teklifine hemen atlıyorsanız, muhtemelen kız annesi olacaksınız
Peynir
Fena halde peynire bir özlem mi duyuyorsunuz?
O zaman kız bebek için isim arayışlarına başlayabilirsiniz, çünkü yüksek
ihtimal kız annesi olacaksınız diyebiliriz.
Kız bebek annesi çoğu kadın hamilelikte peynir aşerir, peynir
de süt ürünlerindendir, ve süt ürünleri aşeren anneler genellikle kız evlat sahibi olur
Süt Ürünleri
Yumurtlama döneminde süt ürünlerini tüketen kadınların, kız bebek sahibi olma şansını artırdığı bilinen bir gerçektir.
Eğer yine, süt ürünlerine, özellikle süte aşerme varsa, büyük ihtimal kız bekliyorsunuzdur.
Canınız süt çekiyorsa, kızınıza pembe patikler örmeye başlayın deriz.
Hamur İşleri
Canınız sürekli hamur işleri mi istiyor, fırının yanından geçerken, dışardan gördüklerinizden ağzınızın suyu mu akıyor,
o zaman size bir haber hamur işine aşermek, kız çocuk beklediğinizin belirtilerindendir.
Hamur işleri genelde kız bebek sahibi olacak annelerin aşerdiği gıdalardandır.
Erkek bebek bekleyen annelerin canı genelde tatlı gıdalar çeker. Hamilelikte canı et istemekte erkek bebek beklediğinizin belirtilerindendir.
Tecrübeler ışığında Erkek Bebek Beklediğinize Dair Belirtiler İse Şu Şekildedir
1-Gebeliğinizin ilk dönemleri rahat geçiyorsa bulantı sorunu yaşamıyorsanız
2- Karın bölgeniz sivri gözüküyorsa
3- Tuzlu ve ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
4- Et türü şeylere aşeriyorsanız
5- Ellerde kuruluk varsa
6-Eşinizde sizle beraber kilo alıyorsa
7- İdrarınız parlak sarıysa
8-Baş ağrıları yaşıyorsanız
9-Ayaklarınız hamile kalmanızdaki öncekine nazaran daha soğuksa
Banada kesin erkek dedi herkes oglum olcak cnm ayrica o solemler atmasyin dogru erkek bebek annenin vucudunu yayvanlastirmiyo o yuzden sivri duruyo karni kiz bebekte karindan once kalca buyuyo hormonlarla alakali ama eskiler kesfetmisler farki bilimsel aciklamasi da var yani[
Vay arkadaş desene atış serbet :))))
Alla alla acana bana neden kesin erkektir dediler? Bir tane bile kızın olcak diyen olmadı kii...
Dun idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda enfeksiom cikti.tovbe ya bi bu eeksikti(
Ya bende ondan korkuyorum akintim seffaftan beyaza dondu acaba enfeksiyon yada mantar mi sebep oldu die yarin duzelmezse doktorumu ariyacamDun idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda enfeksiom cikti...yineya bi bu eeksikti(
Bende sık gitmeye baslamistimm akimyim olmaya baslamisti megerse enfeksiyondan miss... Bi bu eksikti benim ilk oldu boyle ya git canim ihmal etmeeRegitmeye balsamispost: 46160915 .!.:Ya bende ondan korkuyorum akintim seffaftan beyaza dondu acaba enfeksiyon yada mantar mi sebep oldu die yarin duzelmezse doktorumu ariyacam
cnm geçmiş olsun bol bol su içmen lazım...Bende sık gitmeye baslamistimm akimyim olmaya baslamisti megerse enfeksiyondan miss... Bi bu eksikti benim ilk oldu boyle ya git canim ihmal etmee
Ayy çok gıcık bi durumben yarın gidicektim doktorum izne ayrılmışpazartesiye kaldı
Ben ilk hamile kaldigimda da enfeksiyonum varmis tek kullanimlik saselerden icmistim insallah tekrarlamaz enfeksiyon cocuga zararli die insan cok korkuyoBende sık gitmeye baslamistimm akimyim olmaya baslamisti megerse enfeksiyondan miss... Bi bu eksikti benim ilk oldu boyle ya git canim ihmal etmee
aynen canım cinsiyeti öğrencektim oysaAyy çok gıcık bi durum
Hımmmm , desene bilenler biliyor yani duydun muBanada kesin erkek dedi herkes oglum olcak cnm ayrica o solemler atmasyin dogru erkek bebek annenin vucudunu yayvanlastirmiyo o yuzden sivri duruyo karni kiz bebekte karindan once kalca buyuyo hormonlarla alakali ama eskiler kesfetmisler farki bilimsel aciklamasi da var yani
ahaha ben de bayılıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?