2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yok kuzum yaaa tamamen bi taraflarından uyduruyolar daha benim karnım çıkmadığı zamanlar dediler bunu.. ben bulantılardan işe zor geliyodum zayıfladım makyaj yapamıyodum düşün çirkinlemiştim hayalet gibi geziyodum :) bunlara baksalar kız mı acaba derlerdi.. sanırım karakterim birazcık ciddi falan diye erkek annesi yakıştırdılar bana işyerindekiler.. ama kuzenlerim falan ailem kız yakıştırdı :) hayırlısı neyse o olsun zaten ilk andan beri belli sonuçta sadece biz bilmiyoruz

[

Vay arkadaş desene atış serbet :))))
Alla alla acana bana neden kesin erkektir dediler? Bir tane bile kızın olcak diyen olmadı kii...

[

Alla alla acana bana neden kesin erkektir dediler? Bir tane bile kızın olcak diyen olmadı kii...
aynen nasılsa %50 yani 2 seçenek var atmak kolay :) ya şaka bi yana bazı insanlar hissedermiş olabilir, ben 3 arkadaşımda hissettim ama 3ünü de tutturamadım mesela belli olunca sen de ben de anlarız artık :)

Ben ilk hamileliğimde çok ekşi aşerdim. Tatlıya yaklaşamıyordum bile. İlk üç ay bulantıdan 3 kilo vermiştim. Karnım top yutmuşum gibi yusyuvarlaktı. Oğlum oldu.
Şimdiyse ekşi çok nadir aşeriyorum. Tatlıya ve hamur işlerine abanmak istiyorum sürekli. Karnımsa yine sivri ve toplu bir şekilde büyüyor. İçimden kız geçiyor, belietiler de öyle ama karnımın şekli erkeği anımsatıyor.

Dun idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda enfeksiom cikti...yineya bi bu eeksikti(

[

Banada kesin erkek dedi herkes oglum olcak cnm ayrica o solemler atmasyin dogru erkek bebek annenin vucudunu yayvanlastirmiyo o yuzden sivri duruyo karni kiz bebekte karindan once kalca buyuyo hormonlarla alakali ama eskiler kesfetmisler farki bilimsel aciklamasi da var yani

Regitmeye balsamispost: 46160915 .!.:
Ya bende ondan korkuyorum akintim seffaftan beyaza dondu acaba enfeksiyon yada mantar mi sebep oldu die yarin duzelmezse doktorumu ariyacam
Bende sık gitmeye baslamistimm akimyim olmaya baslamisti megerse enfeksiyondan miss... Bi bu eksikti benim ilk oldu boyle ya git canim ihmal etmee

Bende sık gitmeye baslamistimm akimyim olmaya baslamisti megerse enfeksiyondan miss... Bi bu eksikti benim ilk oldu boyle ya git canim ihmal etmee
Ben ilk hamile kaldigimda da enfeksiyonum varmis tek kullanimlik saselerden icmistim insallah tekrarlamaz enfeksiyon cocuga zararli die insan cok korkuyo

Hımmmm , desene bilenler biliyor yani duydun mu cicekkokusu senin avatara bayılıyoruummmmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…