- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Ya canım bu sabah yazmış esra diye biri ben senimi etiketlemişim :)Uzelim o baya eski mesaj ya, ben 17. Haftaya geldim :)
Hayırlı evlat olur insallahKızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
Bir önceki kıza benziyo demişti :) kendi doktorum erkek dedi. Hemen size yazdım :)
Masallah cnm hayırlı evlat olsun ins. :) bana kesin demedi o yüzden korkuyorum değişir cinsiyet diye :) şafak 9 benim kontrole :)Kızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
Bir önceki kıza benziyo demişti :) kendi doktorum erkek dedi. Hemen size yazdım :)
diğer hamileliğim benim enfeksiyon yüzünden sonlandırıldı canım o yüzden çok dikkat etmek lazım yani sonlandırıldı dediğim doğum başlamıştı suyum gelmişti ama dikiş atıp su ekleyip bebeği yaşatmaya çalışacaklardı enfeksiyon oldugu icin dikiş atamayiz dediler. ki o hamileliğimde 2 kutu antibiyotik ve dediğin tek kullanımlık tozu 2 kere kullanmıstım. su an yine antibiyotik ve fitil verdi yarın gidip tahlil vercem inşallah geçmiştirçok geçmş olsun canım ben hamile olmadan önce bi kere sistit olmuştum allahım yok öyle bir şey haklısın yani çok kötü hemde yaparkende yanma yapıyordu çok kötüydü ve ben o sıra hamilelik için tedavi görüyordum sağlık ocağına gitmiştim bana bi tane toz ilaç vermişti bir kullanımlıktı ve doktorumu arayıp sormuştum bi zararı var mı diye hiç zararı yok kullanabilirsin dedi.içindeki prespektüsüde okumuştum hamilelikte kullanımında bi zararı yoktu yazıyordu ya o ilacı içtikten sonra yanma da gitti sık sık idrara çıkmamda bitmişti.ilacım adı monural mı öyle birşeydi içinde bir tane var tozdu.istersen doktoruna sor uygun görürse bi kerelik kullan inşallah işe yararsa.en azından durmadan tuvalete gitmezsin yanman kesilir.
sen o zaman bol bol su içmeye de devam et.rabbim acil şifa versin inşallah.ama senin bebeğin tam bir savaşçı maşallah seni bırakmayacak içini rahat tut.bugünlerde geçecek rabbimin izniyle :)diğer hamileliğim benim enfeksiyon yüzünden sonlandırıldı canım o yüzden çok dikkat etmek lazım yani sonlandırıldı dediğim doğum başlamıştı suyum gelmişti ama dikiş atıp su ekleyip bebeği yaşatmaya çalışacaklardı enfeksiyon oldugu icin dikiş atamayiz dediler. ki o hamileliğimde 2 kutu antibiyotik ve dediğin tek kullanımlık tozu 2 kere kullanmıstım. su an yine antibiyotik ve fitil verdi yarın gidip tahlil vercem inşallah geçmiştir
Benim de bi kızım var kız diye geçiyordu içimden ama nasip ışte insan merak ediyor tabi etmez miGünaydın kızlar.. 16+0 daki kontrolum p.tesi gunuydu. Ve gorunmedi cinsiyeti. Normalde tam 4 haftada bir gidiyorum. Ödüm koptu diğer kontrolde belli olur diyecek diye. Neyse ki 2 hafta sonra gel dedi. 2 mayista tam 18+0 da öğreneceğim. Sağlıklı olsun da vs diyoruz tabi ama insan merak ediyor yahu. Bir Kızım var. Bu erkek veya kiz farketmez tabi. Ama kızım hep kiz kardeş istiyor
benim de bi gün epey şişik oluyor, diğer gün iniyor. gazdır, ödemdir, kötü getirme aklına :) vücudumuzu fazla dinleye dinleye takıntılı olacağız iyiceBenim göbeğim baya vardı dün bugün küçüldü gerçektenacaba gaz vardı ondan mı o kadar şiştim. Şu korkuyu bir türlü atamıyorum bebeklerimin kalbi duracak diye ödüm kopuyor. Birbirimize dua edelim arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins.
cnm tebriklerrr :) hayırlı olsun oğluşunKızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
cnm tebrikler :) fotonda pembik ayakkabı olunca ben seni cnsiyeti biliyorsun ve kız sanmıştım :) yanılttın beni.. Allah sağlık versin..Tebrikler bnmde 13.haftada erkek dedi hatta gordum bnde :)))) siz yinede bekleyin ama erkek bu dedi :)
Ay hiç sorma cnm hiç böyle değildim pipirikli oldum.ama daha önceki bebeğimi n kalbi durduğu için endişem. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallahbenim de bi gün epey şişik oluyor, diğer gün iniyor. gazdır, ödemdir, kötü getirme aklına :) vücudumuzu fazla dinleye dinleye takıntılı olacağız iyice
Hadi bakalımmm gözünüz aydınnn :)Kızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
16. Haftada yapılıyor diye biliyorim4 lu test ne zaman arkadaşlar?
Evet öyle değişebiliryormuş ilk başta çok net olmuyor ya.. Acaba benimki de %80 erkekten döner mi kiiii :)))Arkadaslar merhaba bende bugün 3lu test için uni hastanesine gittim evvelki gittigim dr erkek demişti bu dr kız dedi sastimm kaldimm
Ay çok sevindim tebrikler rabbim sağ salim kucagina almayida nasip etsin insallah bisey sorabilirmiyim sanadami ilk kiz dediler ve kac haftalikksinHayırlı olsun, şimdi sıra isimde inşallah
Canim ben bunu cheseeAy çok sevindim tebrikler rabbim sağ salim kucagina almayida nasip etsin insallah bisey sorabilirmiyim sanadami ilk kiz dediler ve kac haftalikksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?