2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım inan bende aynı durumdaydım şu an 16 haftalık oldum kendiliğinden azalıyor, bir gün olsa bir gün olmuyor. çok az daha sabır çözümü yokmuş dr um normal demişti.

cnm bu solda sağda olduğu nasıl anlaşılıyor ben anlamadım? dr a sorduğumda benim sağ tarafım ağrıyor genelde bebek sağda mı dediğim de olur mu öyle şey ortada dedi... bebeğin kafası ne tarafta ona mı bakıcaz yoksa tam anlayamadım

canım ilaçta yapmış olabilir ama tansiyon gebeliktende düşüyor. bende 9-4 / 9-5lerle gezdim epey bi süre ve hiç progestan hap kullanmadım, iğne ve crinone jel kullandım ben ama onların tansiyone etki edicek yan etkisi yoktu hafif bulantı oluyodu sadece onada gebeliktende oluyodur dedi doktorlarım

benim yatmam gerekiyo canım gün içerisinde yarım saatte bir wc ye kalkıyorum eşimde ne anladım ben bu yatmadan yat kalkma ikide bir diyo ya tuvaletimi patlayana kadar tutcam ya da su içmicem ikiside enfeksiyon sebebi mecbur gidiyorum ama çok rahatsız oluyorum gerçekten sürekli kalktigim için ama.enfeksiyon da bebeğe zararlı bi şekilde atmak zorundayım

İnsanda nedense ilaç kullanmaya korkuyor bende simdiden iki kilo vermisim yataktan kalkıp güne başlamaya korkuyorum

çok geçmş olsun canım ben hamile olmadan önce bi kere sistit olmuştum allahım yok öyle bir şey haklısın yani çok kötü hemde yaparkende yanma yapıyordu çok kötüydü ve ben o sıra hamilelik için tedavi görüyordum sağlık ocağına gitmiştim bana bi tane toz ilaç vermişti bir kullanımlıktı ve doktorumu arayıp sormuştum bi zararı var mı diye hiç zararı yok kullanabilirsin dedi.içindeki prespektüsüde okumuştum hamilelikte kullanımında bi zararı yoktu yazıyordu ya o ilacı içtikten sonra yanma da gitti sık sık idrara çıkmamda bitmişti.ilacım adı monural mı öyle birşeydi içinde bir tane var tozdu.istersen doktoruna sor uygun görürse bi kerelik kullan inşallah işe yararsa.en azından durmadan tuvalete gitmezsin yanman kesilir.

Kızlaaârrrrr cinsiyeti belli oldu... erkek annesi oluyorum :))))
Bir önceki kıza benziyo demişti :) kendi doktorum erkek dedi. Hemen size yazdım :)
gördün mü oğlunun kıymetlisini hayırlı olsun canım allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin. bende inşallah bu akşam öğreniriiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…