Bende ondan korktum canim ya, tozmuydu esimBen ilk hamile kaldigimda da enfeksiyonum varmis tek kullanimlik saselerden icmistim insallah tekrarlamaz enfeksiyon cocuga zararli die insan cok korkuyo
Aksama getiricek ama tozmus sanirimBende ondan korktum canim ya, tozmuydu esim
Evet acaba facebook profil yapsam mı diye düşünmüyo değilim haniahaha ben de bayılıyorum yaaatam bizlikkk
bana antibiyotik verdi canım birde fitil verdi antibiyotik bitince tekrar enfeksiyonuna baktırıp sonucunu bana söyle dedi yarın gidip baktırcam inşallah bitmiştir enfeksiyon ama hala sık tuvalete gidiyorum@leyl-i efruz ay sorma canim tövbe ya bide bu cikyi diorumm( sen ne kullaniosun sanirim toz verdi aksama gorucem onuda,kan tahlili de yapildi bisey demedi kan içim.. Gerçi bu Dr kendi doktorun değil dun devlete gitmistimm o Dr bakti.. İki tane de hap verdi kasilmalarim varmis rahimde kendi doktoruna söyledim kullan dedi haftaya da kendi doktorunagidicem ..
Sanirim bana verdigi tozmus aksam gorucem. İnş geçmiştir canim ya gerçekten çok şey benziyor Allah korusun bizi bebeklerimizi .bana antibiyotik verdi canım birde fitil verdi antibiyotik bitince tekrar enfeksiyonuna baktırıp sonucunu bana söyle dedi yarın gidip baktırcam inşallah bitmiştir enfeksiyon ama hala sık tuvalete gidiyorum
manuel Şase diye ilk hamileligimde 2 kez kullanmıştım canım gece yatarken içiyordum tek kullanımlık içtikten sonra ne kadar tuvalete gitmezsen iyi olur demisti doktor Belki onu vermiştir bizde bebeklerimiz de Allaha emanetiz Rabbim korusunSanirim bana verdigi tozmus aksam gorucem. İnş geçmiştir canim ya gerçekten çok şey benziyor Allah korusun bizi bebeklerimizi .
Urocare 3 gr saşe ama nazil kullanilcagni bilmiyorum aradim sordum..o tek kullanimlik yetior mu canim geçiriyor mu yani hemen?? Daha mi hafif ozaman enfrksion ?manuel Şase diye ilk hamileligimde 2 kez kullanmıştım canıtikten sonra ne kadar tuvalete un
Arkadaslar bebeğim kaç haftalık anlamadim
Ben de düşünmüştüm de çok " ben hamileyimmmmm" gibi olur diye, utandımEvet acaba facebook profil yapsam mı diye düşünmüyo değilim hani
Cok gecmis olsun canim,ben de bundan cok korkuyorum ve asiri su içiyorum. Zaten suyu severim bu sefer de abartiyir muyum diye korkuyorum.Dun idrar ve kan tahlili vermiştim idrarda enfeksiom cikti...yineya bi bu eeksikti(
Ya bende en kotu 2 ltsu içen biriyken boyle olduCok gecmis olsun canim,ben de bundan cok korkuyorum ve asiri su içiyorum. Zaten suyu severim bu sefer de abartiyir muyum diye korkuyorum.
Bende merak ediyorum ama 1 hafta daha bekliyecem devlette ultrasonlar iyi değil kagitta vermiyorlarYa kizlar bende dayanamadım cinsiyetini merak edip devlet hastanesine gittim bugün daha çok moralim bozuldu geldim ultrason cihazı çok iyi değilmiş tahmin bile yapamam dedi ya çok üzüldüm. 12. haftada bile öğrenen var dedim onlar detaylı ultrasona girmiştir dedi ne yani giderken detaylı girmek istiyorum mu demek gerekiyor anlamadım. yarın kendi doktoruma gidicem artık oda erken fln demez inslh ya bide detaylı ultrasona girmek istiyorum diye belirtmek mi gerekiyor.
yani herkes cinsiyeti hakkında tahminde bulunuyor iyice kafam karisti biran once öğrenmek istiyorum
he bide ultrason fotoğrafını bile vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?