2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sağol canim E="cicekkokusu, post: 46160981, member: 712118"]cnm geçmiş olsun bol bol su içmen lazım...[/QUOTE]
Sagol canim aynen iciorumda aslında ya

besyo_86 geçmiş olsun bende de tekrarlayip duruyor sinir oluyorum .

Kız olursa adı şiva olsun dedim eşim çok beğendi tamam kesin bu dedi :) sonradan Türkçede soylenisi şivava olan bi köpek cinsi varmış. Türcülük yapma hayvanlara insan ismi koyuyorlar da onlar alınıyor mu dedim :) o da ama okulda şivava kuçu kuçu diye dalga geçerler dedi :)

Bu arada englishhome da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde :)

KIZLAR BEN BUGUN KARNIMDA DALGALANMA GİBİ BİŞEY HİSSETTİM BEBİŞ OLABİLİR Mİ SİZCE?

Sağol canim E="zeynep_xx, post: 46162472, member: 372631"] besyo_86 geçmiş olsun bende de tekrarlayip duruyor sinir oluyorum .

Kız olursa adı şiva olsun dedim eşim çok beğendi tamam kesin bu dedi :) sonradan Türkçede soylenisi şivava olan bi köpek cinsi varmış. Türcülük yapma hayvanlara insan ismi koyuyorlar da onlar alınıyor mu dedim :) o da ama okulda şivava kuçu kuçu diye dalga geçerler dedi :)

Bu arada englishhome da %50 indirim varmış bebek ürünlerinde :)[/QUOTE]
Sagol canim ne kullandin peki??

besyo_86 canım geçmiş olsun ama idrarda enfeksiyon varsa kanda da baktır benim doktorum kandaki enfeksiyonu daha çok önemsiyo neden bilmiyorum :/ bol bol su iç iç günlük Ped ya da başka bişey koyma iç çamaşırının hiç olmazsa önüne denk gelen kısmı ütülensin battığında değiştirirsin ve tutma tuvaletini 15 dakika sonra bile gelse git belki bizim için ayakta kalmakta sakıncalı ama enfeksiyonda sakincali amma çok ortak şeyimiz var yatıyoruz plesanta asagida enfeksiyon var

@leyl-i efruz ay sorma canim tövbe ya bide bu cikyi diorumm( sen ne kullaniosun sanirim toz verdi aksama gorucem onuda,kan tahlili de yapildi bisey demedi kan içim.. Gerçi bu Dr kendi doktorun değil dun devlete gitmistimm o Dr bakti.. İki tane de hap verdi kasilmalarim varmis rahimde kendi doktoruna söyledim kullan dedi haftaya da kendi doktorunagidicem ..

bana antibiyotik verdi canım birde fitil verdi antibiyotik bitince tekrar enfeksiyonuna baktırıp sonucunu bana söyle dedi yarın gidip baktırcam inşallah bitmiştir enfeksiyon ama hala sık tuvalete gidiyorum

bana antibiyotik verdi canım birde fitil verdi antibiyotik bitince tekrar enfeksiyonuna baktırıp sonucunu bana söyle dedi yarın gidip baktırcam inşallah bitmiştir enfeksiyon ama hala sık tuvalete gidiyorum
Sanirim bana verdigi tozmus aksam gorucem. İnş geçmiştir canim ya gerçekten çok şey benziyor Allah korusun bizi bebeklerimizi .

Sanirim bana verdigi tozmus aksam gorucem. İnş geçmiştir canim ya gerçekten çok şey benziyor Allah korusun bizi bebeklerimizi .
manuel Şase diye ilk hamileligimde 2 kez kullanmıştım canım gece yatarken içiyordum tek kullanımlık içtikten sonra ne kadar tuvalete gitmezsen iyi olur demisti doktor Belki onu vermiştir bizde bebeklerimiz de Allaha emanetiz Rabbim korusun

Arkadaslar bebeğim kaç haftalık anlamadim

Eklentiler

• 20160421_183122.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
Ya kizlar bende dayanamadım cinsiyetini merak edip devlet hastanesine gittim bugün daha çok moralim bozuldu geldim ultrason cihazı çok iyi değilmiş tahmin bile yapamam dedi ya çok üzüldüm. 12. haftada bile öğrenen var dedim onlar detaylı ultrasona girmiştir dedi ne yani giderken detaylı girmek istiyorum mu demek gerekiyor anlamadım. yarın kendi doktoruma gidicem artık oda erken fln demez inslh ya bide detaylı ultrasona girmek istiyorum diye belirtmek mi gerekiyor.
yani herkes cinsiyeti hakkında tahminde bulunuyor iyice kafam karisti biran once öğrenmek istiyorum
he bide ultrason fotoğrafını bile vermedi

Bende merak ediyorum ama 1 hafta daha bekliyecem devlette ultrasonlar iyi değil kagitta vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…