- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
neden bir hafta daha bekliyorsun 17 haftalik olmuş belli olmustur ama...Bende merak ediyorum ama 1 hafta daha bekliyecem devlette ultrasonlar iyi değil kagitta vermiyorlar
Ya kizlar bende dayanamadım cinsiyetini merak edip devlet hastanesine gittim bugün daha çok moralim bozuldu geldim ultrason cihazı çok iyi değilmiş tahmin bile yapamam dedi ya çok üzüldüm. 12. haftada bile öğrenen var dedim onlar detaylı ultrasona girmiştir dedi ne yani giderken detaylı girmek istiyorum mu demek gerekiyor anlamadım. yarın kendi doktoruma gidicem artık oda erken fln demez inslh ya bide detaylı ultrasona girmek istiyorum diye belirtmek mi gerekiyor.
yani herkes cinsiyeti hakkında tahminde bulunuyor iyice kafam karisti biran once öğrenmek istiyorum
he bide ultrason fotoğrafını bile vermedi
nie kagıdı vermiyor kı ya ben dun gittim devlete hiç beklemiyodum böyle ilgilenecegini .. tüm testleri tekrar yaptı cinsiyet yorum yaptı hatta iki hafta osnra gel göricem falan dedi.. kendi drumuda övdu ayrıca cok sasırdım..Ya kizlar bende dayanamadım cinsiyetini merak edip devlet hastanesine gittim bugün daha çok moralim bozuldu geldim ultrason cihazı çok iyi değilmiş tahmin bile yapamam dedi ya çok üzüldüm. 12. haftada bile öğrenen var dedim onlar detaylı ultrasona girmiştir dedi ne yani giderken detaylı girmek istiyorum mu demek gerekiyor anlamadım. yarın kendi doktoruma gidicem artık oda erken fln demez inslh ya bide detaylı ultrasona girmek istiyorum diye belirtmek mi gerekiyor.
yani herkes cinsiyeti hakkında tahminde bulunuyor iyice kafam karisti biran once öğrenmek istiyorum
he bide ultrason fotoğrafını bile vermedi
Ben de düşünmüştüm de çok " ben hamileyimmmmm" gibi olur diye, utandım
Toz cnm monurol die bi ilacBende ondan korktum canim ya, tozmuydu esim
hangi hastane ben istanbulda haydarpasa numune ye gittim kimse gitmesin bi hala yaramıyornie kagıdı vermiyor kı ya ben dun gittim devlete hiç beklemiyodum böyle ilgilenecegini .. tüm testleri tekrar yaptı cinsiyet yorum yaptı hatta iki hafta osnra gel göricem falan dedi.. kendi drumuda övdu ayrıca cok sasırdım..
trabzonda canım cinsiyet ögrenmek ve agrım vardı oyuzden gitmiştim bekledigimden cok cok iyiydi..hangi hastane ben istanbulda haydarpasa numune ye gittim kimse gitmesin bi hala yaramıyor
Toz cnm monurol die bi icanım ? kac günde gecirmiştin canım hatılıyor msuun korktum cok , bide toz bir kullnımlık mı
bana onun yanında azosilin diye bi antibiyotik veriyordu canım ama hiç bitince gel bakalım demiyordu bende cahil onları kullanınca geçiyo sanıyordum. su anki doktorum ilacını bitirip tekrar baktır sonuçlarını arayıp bana söyle dedi o doktorun da enfeksiyon varsa çağırıp bakması lazımdı. eğer senin Randevuna çok varsa tekrar haftaya gidip baktır canım eğer haftaya kendi doktoruna gideceksen orda baktır. yattigim yerden enfeksiyon kapıyorum üre çok düşük benim o da susuzluktant olurmuş şimdi 2 litre su içiyorumUrocare 3 gr saşe ama nazil kullanilcagni bilmiyorum aradim sordum..o tek kullanimlik yetior mu canim geçiriyor mu yani hemen?? Daha mi hafif ozaman enfrksion ?
bende haftaya kendi doktoruma gidiccemm , ordada yaptırır muhtemelen.. peki toz verilenler daha hafiftir diyebilir mıyız kıbana onun yanında azosilin diye bi antibiyotik veriyordu canım ama hiç bitince gel bakalım demiyordu bende cahil onları kullanınca geçiyo sanıyordum. su anki doktorum ilacını bitirip tekrar baktır sonuçlarını arayıp bana söyle dedi o doktorun da enfeksiyon varsa çağırıp bakması lazımdı. eğer senin Randevuna çok varsa tekrar haftaya gidip baktır canım eğer haftaya kendi doktoruna gideceksen orda baktır. yattigim yerden enfeksiyon kapıyorum üre çok düşük benim o da susuzluktant olurmuş şimdi 2 litre süt içiyorum
Canim bulanti yapiormu peki. Ben korkudan hala icmedim3. kutumu kullanıyorum. acayıp baş dönemsi ve uyku hali yapıyor. dikkat etmelisin benim tansiyonu 9a 4 lere kadar indirdi cogu zaman. bir dozu gece yatarken iç. gunde 3 tane içiyordum. 2 ye dusurttüm. yoksa butun gün o halde gecmiyor.
2 aydır kullanıyorum korkmaa bebek için mecbur içiyouz canımCanim bulanti yapiormu peki. Ben korkudan hala icmedim
sonuçların elindeyse yaz canım karsilastiralim mesela kanda crp ve wbc idrarda lökosit falan biliyorsan yaz karsilastiralım :) yanıma yarım litrelik şişe koydum günde 4 defa bitirmeye çalışıyorum eşim zaten kaçıncı şişen diye ikide bir soruyo :)bende haftaya kendi doktoruma gidiccemm , ordada yaptırır muhtemelen.. peki toz verilenler daha hafiftir diyebilir mıyız kıbari öle avunayımm :))))inş gecer hemen ya su iççç sende yanında hep bulundurr su mutlaka yoksa içilmiyorr
ne guzel ya her hastane bir degil demekkitrabzonda canım cinsiyet ögrenmek ve agrım vardı oyuzden gitmiştim bekledigimden cok cok iyiydi..
kanda wbc:11.88 crp : bulamadım.. idraralökasit :5 rbc( eritrosit):23 bact( bakteri) :20sonuçların elindeyse yaz canım karsilastiralim mesela kanda crp ve wbc idrarda lökosit falan biliyorsan yaz karsilastiralım :) yanıma yarım litrelik şişe koydum günde 4 defa bitirmeye çalışıyorum eşim zaten kaçıncı şişen diye ikide bir soruyo :)
belkide her dr bir degildir bu adama cok iyi diye duymustum burda ben ama devlet ultrasnalrı bile kotu diye gitmedim sıra derdi cok olur diye..ama dr cok iyi ciddenne guzel ya her hastane bir degil demekki
Canım senin wbc de bendeki değerlere göre sınırın üstünde ama her laboratuvar kendine göre sınır koyuyo sanırım mesela ben burda devlete gittiğimde crp normal değer 0-5 arasıyken ünv hastanesinde normal değer 0-0,5. benim wbc 12.1. idrar lökosit 86 eritrosit 77 bakteri bol yazıyo. Buna göre benim idrar baya enfeksiyonlukanda wbc:11.88 crp : bulamadım.. idraralökasit :5 rbc( eritrosit):23 bact( bakteri) :20
Ben ilçede oturuyorum ve burda devlet hastanesi var ve ultrason kötü 7 haftalıkken bebgimi bile gormedi 6 haftalıkken özelde gormustuk düşün artık sen gerisinineden bir hafta daha bekliyorsun 17 haftalik olmuş belli olmustur ama...
yattigimiz yerden nasıl enfeksiyon kapıyoruz anlamış değilim. bende cumartesi annemler gelecek diye mutluyum ama 1 hafta kalacaklar sonra yine yalnızlık@leyl-i efruz kisacasi kaptik sifayi yine hayirlisii Allaha emanetiz ne diyimvalla ne yalan soyleyeyim bunaldim yarinda annem gidicek memlekte iyice fenalatdayim
hayırlsı canımmyattigimiz yerden nasıl enfeksiyon kapıyoruz anlamış değilim. bende cumartesi annemler gelecek diye mutluyum ama 1 hafta kalacaklar sonra yine yalnızlıkbiz iyi olalım da canım annemler de yerinde sağolsun babam yalnız kalıyo ona üzülüyorum çok şükür tuvaleti banyoya kendimiz yapabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?