2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
nie kagıdı vermiyor kı ya ben dun gittim devlete hiç beklemiyodum böyle ilgilenecegini .. tüm testleri tekrar yaptı cinsiyet yorum yaptı hatta iki hafta osnra gel göricem falan dedi.. kendi drumuda övdu ayrıca cok sasırdım..

hangi hastane ben istanbulda haydarpasa numune ye gittim kimse gitmesin bi hala yaramıyor

Urocare 3 gr saşe ama nazil kullanilcagni bilmiyorum aradim sordum..o tek kullanimlik yetior mu canim geçiriyor mu yani hemen?? Daha mi hafif ozaman enfrksion ?
bana onun yanında azosilin diye bi antibiyotik veriyordu canım ama hiç bitince gel bakalım demiyordu bende cahil onları kullanınca geçiyo sanıyordum. su anki doktorum ilacını bitirip tekrar baktır sonuçlarını arayıp bana söyle dedi o doktorun da enfeksiyon varsa çağırıp bakması lazımdı. eğer senin Randevuna çok varsa tekrar haftaya gidip baktır canım eğer haftaya kendi doktoruna gideceksen orda baktır. yattigim yerden enfeksiyon kapıyorum üre çok düşük benim o da susuzluktant olurmuş şimdi 2 litre su içiyorum

bende haftaya kendi doktoruma gidiccemm , ordada yaptırır muhtemelen.. peki toz verilenler daha hafiftir diyebilir mıyız kı bari öle avunayımm :))))inş gecer hemen ya su iççç sende yanında hep bulundurr su mutlaka yoksa içilmiyorr

Canim bulanti yapiormu peki. Ben korkudan hala icmedim

sonuçların elindeyse yaz canım karsilastiralim mesela kanda crp ve wbc idrarda lökosit falan biliyorsan yaz karsilastiralım :) yanıma yarım litrelik şişe koydum günde 4 defa bitirmeye çalışıyorum eşim zaten kaçıncı şişen diye ikide bir soruyo :)

kanda wbc:11.88 crp : bulamadım.. idraralökasit :5 rbc( eritrosit):23 bact( bakteri) :20

kanda wbc:11.88 crp : bulamadım.. idraralökasit :5 rbc( eritrosit):23 bact( bakteri) :20
Canım senin wbc de bendeki değerlere göre sınırın üstünde ama her laboratuvar kendine göre sınır koyuyo sanırım mesela ben burda devlete gittiğimde crp normal değer 0-5 arasıyken ünv hastanesinde normal değer 0-0,5. benim wbc 12.1. idrar lökosit 86 eritrosit 77 bakteri bol yazıyo. Buna göre benim idrar baya enfeksiyonlu

@leyl-i efruz kisacasi kaptik sifayi yine hayirlisii Allaha emanetiz ne diyimvalla ne yalan soyleyeyim bunaldim yarinda annem gidicek memlekte iyice fenalatdayim

@leyl-i efruz kisacasi kaptik sifayi yine hayirlisii Allaha emanetiz ne diyimvalla ne yalan soyleyeyim bunaldim yarinda annem gidicek memlekte iyice fenalatdayim
yattigimiz yerden nasıl enfeksiyon kapıyoruz anlamış değilim. bende cumartesi annemler gelecek diye mutluyum ama 1 hafta kalacaklar sonra yine yalnızlık biz iyi olalım da canım annemler de yerinde sağolsun babam yalnız kalıyo ona üzülüyorum çok şükür tuvaleti banyoya kendimiz yapabiliyoruz

hayırlsı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…