Ben ilçede oturuyorum ve burda devlet hastanesi var ve ultrason kötü 7 haftalıkken bebgimi bile gormedi 6 haftalıkken özelde gormustuk düşün artık sen gerisini
10 week 5 days sanırım canım 10 hafta 5 günlükmüs bebisin ultrasonda 3-4 gun hatta 1 haftaya kadar önde veya arkada olabiliyor senin bebis önde gidiyo ne guzel
Birde de magnorm ve calci net ekledi haplara @leyl-i efruz magnrzyummus bitanrsi ama dokyorumda kullan dedi ... Haftaya yalvarc dra ya icirtmesin bunlarida
Birde de magnorm ve calci net ekledi haplara @leyl-i efruz magnrzyummus bitanrsi ama dokyorumda kullan dedi ... Haftaya yalvarc dra ya icirtmesin bunlarida
magnorm kasılma önleyici olabilir canım yabancı gelmedi ismi ilk hamileligimde son hafta sancım var dediğimde verdi doktor. sende de rahimde kasılma varmış ya ondan vermiştir belki plesanta hala asagida mi bende yarın başka doktora randevu aldım bakalım nasıl çıkacak enfeksiyon
Arkadaşlar ayıptır söylemesi dedim ben de adeti bozmayalım erik alayım, çok düşkün olmadığım halde. Neyse dedim bi faydasına da bakayım o kadar faydalı ki, özellikle gebelik kramplarına ve kabıza da iyi geliyor öyle güzel zaman da hamişiz ki çok şükür herşey bol
@leyl-i efruz kendi doktoruma sord telefonda kullan dedi.
. kasilmayi gösterdi Dr rahimde ileri zamanlarda olur aslimda bu kasilmalar dedi .. Fajat sende suan var dedi.Plesanta asada canim calci net verdi birde.. Kendi doktoruna docem yogurtsa yoğurt sutdr dutt iceyim yeterli icmiyim su haplari dicemm( ya zatenevdeyimm bide birsuru hap bunaldim ya pprotestan AA devam
Enfeksiyondan teko_86, post: 46166780, member: 676022"iceyim yeterli icmiyim su haplari dicemm( ya zatenevdeyimm bide birsuru hap bunaldim ya pprotestan AA devam[/QUOTE]
Enfeksiyon icinde tek kulllanimlik toz verdi yani tek o tozla gecicek mi ki
Kasılma için hangihapları 86, post: 46162983, member: 676022"]@leyl-i efruz ay sorma canim tövbe ya bide bu cikyi diorumm( sen ne kullaniosun sanirim toz verdi aksama gorucem onuda,kan tahlili de yapildi bisey demedi kan içim.. Gerçi bu Dr kendi doktorun değil dun devlete gitmistimm o Dr bakti.. İki tane de hap verdi kasilmalarim varmis rahimde kendi doktoruna söyledim kullan dedi haftaya da kendi doktorunagidicem ..[/QUOTE]
Kasilma icin hangi haplari verdi.
@leyl-i efruz kendi doktoruma sord telefonda kullan dedi.
. kasilmayi gösterdi Dr rahimde ileri zamanlarda olur aslimda bu kasilmalar dedi .. Fajat sende suan var dedi.Plesanta asada canim calci net verdi birde.. Kendi doktoruna docem yogurtsa yoğurt sutdr dutt iceyim yeterli icmiyim su haplari dicemm( ya zatenevdeyimm bide birsuru hap bunaldim ya pprotestan AA devam
Canım kullan bence korkma 12. Haftadan sonra diş bile çektiriliyo bana dikiş atılır sa narkoz verilecek o kadar zararlı değildir ilaçlar. progestan kan ilacı folik asit antibiyotik ve fitil kullanıyorum enfeksiyon kadar zarar vereceğini zannetmiyorum ilaçların.
Kasılma için hangihapları 86, post: 46162983, member: 676022"]@leyl-i efruz ay sorma canim tövbe ya bide bu cikyi diorumm( sen ne kullaniosun sanirim toz verdi aksama gorucem onuda,kan tahlili de yapildi bisey demedi kan içim.. Gerçi bu Dr kendi doktorun değil dun devlete gitmistimm o Dr bakti.. İki tane de hap verdi kasilmalarim varmis rahimde kendi doktoruna söyledim kullan dedi haftaya da kendi doktorunagidicem ..
kızlar 2. gebeliğim ama bilemiyorum bendede karnımda kramp gibi bişiyler oluyor kasılmamı hergun değil ama dr gideyimmi ne olduğunu anlayamadım neden olur kı
kızlar 2. gebeliğim ama bilemiyorum bendede karnımda kramp gibi bişiyler oluyor kasılmamı hergun değil ama dr gideyimmi ne olduğunu anlayamadım neden olur kı