2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Peki 10w5d yazan ne oluyor onu anlamadım. 10 Şubat sat bgn 10w1d olmam gerek neden 10w5d yazıyor orada acaba doktor yanlış giriş yapmış olabilir mi
10 week 5 days sanırım canım 10 hafta 5 günlükmüs bebisin ultrasonda 3-4 gun hatta 1 haftaya kadar önde veya arkada olabiliyor senin bebis önde gidiyo ne guzel

Birde de magnorm ve calci net ekledi haplara @leyl-i efruz magnrzyummus bitanrsi ama dokyorumda kullan dedi ... Haftaya yalvarc dra ya icirtmesin bunlarida

Birde de magnorm ve calci net ekledi haplara @leyl-i efruz magnrzyummus bitanrsi ama dokyorumda kullan dedi ... Haftaya yalvarc dra ya icirtmesin bunlarida
magnorm kasılma önleyici olabilir canım yabancı gelmedi ismi ilk hamileligimde son hafta sancım var dediğimde verdi doktor. sende de rahimde kasılma varmış ya ondan vermiştir belki plesanta hala asagida mi bende yarın başka doktora randevu aldım bakalım nasıl çıkacak enfeksiyon

@leyl-i efruz kendi doktoruma sord telefonda kullan dedi.
. kasilmayi gösterdi Dr rahimde ileri zamanlarda olur aslimda bu kasilmalar dedi .. Fajat sende suan var dedi.Plesanta asada canim calci net verdi birde.. Kendi doktoruna docem yogurtsa yoğurt sutdr dutt iceyim yeterli icmiyim su haplari dicemm( ya zatenevdeyimm bide birsuru hap bunaldim ya pprotestan AA devam

Enfeksiyondan teko_86, post: 46166780, member: 676022"iceyim yeterli icmiyim su haplari dicemm( ya zatenevdeyimm bide birsuru hap bunaldim ya pprotestan AA devam[/QUOTE]
Enfeksiyon icinde tek kulllanimlik toz verdi yani tek o tozla gecicek mi ki

Kasılma için hangihapları 86, post: 46162983, member: 676022"]@leyl-i efruz ay sorma canim tövbe ya bide bu cikyi diorumm( sen ne kullaniosun sanirim toz verdi aksama gorucem onuda,kan tahlili de yapildi bisey demedi kan içim.. Gerçi bu Dr kendi doktorun değil dun devlete gitmistimm o Dr bakti.. İki tane de hap verdi kasilmalarim varmis rahimde kendi doktoruna söyledim kullan dedi haftaya da kendi doktorunagidicem ..[/QUOTE]
Kasilma icin hangi haplari verdi.

Canım kullan bence korkma 12. Haftadan sonra diş bile çektiriliyo bana dikiş atılır sa narkoz verilecek o kadar zararlı değildir ilaçlar. progestan kan ilacı folik asit antibiyotik ve fitil kullanıyorum enfeksiyon kadar zarar vereceğini zannetmiyorum ilaçların.

Kasilma icin hangi haplari verdi.[/QUOTE]
Calci- net ve magnorm verdi suda eritip icilior

kızlar 2. gebeliğim ama bilemiyorum bendede karnımda kramp gibi bişiyler oluyor kasılmamı hergun değil ama dr gideyimmi ne olduğunu anlayamadım neden olur kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…