2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ne güzel çoğunuz cinsiyetini biliyorsunuz. Bizim dr. 18inde gittiğimde tahmin bile yapmadı :) neyse sağlıklı olsun da daha 20 mayısta randevum ya, 3 hafta nasıl geçer. Resmen gün sayıyorum ya
benim de öyle cnm dr 13 haftada söylemedi 16da gel dedi. ama anca 18.haftada gidebilcez çok komik çok zor dayanıyorum inşallah iyidir bebişler...

canlarım çıktım doktordan... bayağı detaylı inceledi, eller kollar bacaklar tek tek baktı. arada 3 boyutlu ultrasonla baktı, yüzünü görünce aa burnu da var dedim... :)) bayağı güldük... :)) kız gibi dedi yine... inşallah gibisi fazladır. :)) tarama testi kötü çıkarsa hemen gel, sıkıntı yoksa 3 hafta sonra gel detaylı ultrason yapalım dedi. kalp kapakçıkları için dışarıya görüntüleme merkezine gönderecekmiş. baş çevresinden ölçtü, tam gününde, karın çevresinden ölçtü bir hafta önde.. anlaşılan göbekli olacak kızım...:))bir de 220 gr olmuş miniğim. doktora gece de doğum olsa geliyor musunuz diye sordum, tabi ki il içinde olursam geliyorum dedi. içim rahatladı. inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz.
ben de 1,4 kilo almışım.. şimdilik iyi gidiyoruz dedi. ilk hamilelikte kaç kilo almıştınız dedi.. utanarak 18 dedim. :)) bunda hedefim en fazla 10 kilo almak dedim, inşallah başarabilirim..
bizden bu kadar teyzelerii... kızımın hepinize selamı var.. :)) herkesin güzel haberler alması dileğiyle...

cnm 18 hafta olmuşsun bence değişmez gibi.. hayırlı olsun diyelim kızın

inşallah canımm.. gibi demeseler artık iyi de... :)) hayırlısı olsun artık ne yapalım, bekleyeceğiz.
detaylıya yönlendrcekmiş ya hani kalp için, o doktora da sorarsın genital bölgeye de bakar hadi hayırlısı olsun cnm. bu arada oğluşun adı neydi merak ettim :)

Aman maşallah ne güzel haberler bunlar hayırlı olsun Prensesin canım yerim onun selamını ben ben de öpüyorum onu kocaman

detaylıya yönlendrcekmiş ya hani kalp için, o doktora da sorarsın genital bölgeye de bakar hadi hayırlısı olsun cnm. bu arada oğluşun adı neydi merak ettim :)
aynen canım.. :)) oğlumun adı Utku Kağan ben eylülde doğacağını düşündüğüm için hep Eylül istemiştim. Utku ya sorduk o da Eylül Deniz olsun dedi.. :) ikinci ismi arama derdinden kurtardı bizi sağolsun.. :)
Aman maşallah ne güzel haberler bunlar hayırlı olsun Prensesin canım yerim onun selamını ben ben de öpüyorum onu kocaman
sağol canımm...

Arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli ne güzel cinsiyeti öğrenenler de olmuş darısı bana. Benim randevum salı günü geçmiyor sanki merak ediyorum bende cinsiyeti inş söyler. 14+4 oluyoruz o zaman

Kizlar tetaniz asisi ilk yapildiginxa 2 gun kemiklerim agridi galiba ben biraz hassasim yani calismadiginiz bir gunde yaptirin belki benim gibi olursunuz insallah olmazsinizda ya nasil drunuz 18 e kadar soyleyemiyor benimki 12 de kiz dedi 13 de kesin dedi ilginc geldi soylememeleri..Artik cok karisma olmuyor zaten ultrasonlar kaliteli degilmi ne bilim icime bi kurt dustu cumartesi randevum bakalim bidaha sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…