- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
değerlerin iyiyse boşver canım :) dengeli beslen yeter ki :)
benim de öyle cnm dr 13 haftada söylemedi 16da gel dedi. ama anca 18.haftada gidebilcez çok komikKızlar ne güzel çoğunuz cinsiyetini biliyorsunuz. Bizim dr. 18inde gittiğimde tahmin bile yapmadı :) neyse sağlıklı olsun da daha 20 mayısta randevum ya, 3 hafta nasıl geçer. Resmen gün sayıyorum ya
cnm 18 hafta olmuşsun bence değişmez gibi.. hayırlı olsun diyelim kızıncanlarım çıktım doktordan... bayağı detaylı inceledi, eller kollar bacaklar tek tek baktı. arada 3 boyutlu ultrasonla baktı, yüzünü görünce aa burnu da var dedim... :)) bayağı güldük... :)) kız gibi dedi yine... inşallah gibisi fazladır. :)) tarama testi kötü çıkarsa hemen gel, sıkıntı yoksa 3 hafta sonra gel detaylı ultrason yapalım dedi. kalp kapakçıkları için dışarıya görüntüleme merkezine gönderecekmiş. baş çevresinden ölçtü, tam gününde, karın çevresinden ölçtü bir hafta önde.. anlaşılan göbekli olacak kızım...:))bir de 220 gr olmuş miniğim. doktora gece de doğum olsa geliyor musunuz diye sordum, tabi ki il içinde olursam geliyorum dedi. içim rahatladı. inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz.
bizden bu kadar teyzelerii... kızımın hepinize selamı var.. :)) herkesin güzel haberler alması dileğiyle...
inşallah canımm.. gibi demeseler artık iyi de... :)) hayırlısı olsun artık ne yapalım, bekleyeceğiz.cnm 18 hafta olmuşsun bence değişmez gibi.. hayırlı olsun diyelim kızın
olabilir canım. bana da mantıklı gelmedi hala gibi demesi ama muhakkak deneyimlediği şeyler vardır ki gibi diyordur diye düşündüm.. :))ruza 18. Haftada cinsiyeti net söylememiş demek tedbiri elden bırakmayan bi doktor :)
detaylıya yönlendrcekmiş ya hani kalp için, o doktora da sorarsın genital bölgeye de bakarinşallah canımm.. gibi demeseler artık iyi de... :)) hayırlısı olsun artık ne yapalım, bekleyeceğiz.
Aman maşallah ne güzel haberler bunlarcanlarım çıktım doktordan... bayağı detaylı inceledi, eller kollar bacaklar tek tek baktı. arada 3 boyutlu ultrasonla baktı, yüzünü görünce aa burnu da var dedim... :)) bayağı güldük... :)) kız gibi dedi yine... inşallah gibisi fazladır. :)) tarama testi kötü çıkarsa hemen gel, sıkıntı yoksa 3 hafta sonra gel detaylı ultrason yapalım dedi. kalp kapakçıkları için dışarıya görüntüleme merkezine gönderecekmiş. baş çevresinden ölçtü, tam gününde, karın çevresinden ölçtü bir hafta önde.. anlaşılan göbekli olacak kızım...:))bir de 220 gr olmuş miniğim. doktora gece de doğum olsa geliyor musunuz diye sordum, tabi ki il içinde olursam geliyorum dedi. içim rahatladı. inşallah hayırlısıyla o günleri de görürüz.
ben de 1,4 kilo almışım.. şimdilik iyi gidiyoruz dedi. ilk hamilelikte kaç kilo almıştınız dedi.. utanarak 18 dedim. :)) bunda hedefim en fazla 10 kilo almak dedim, inşallah başarabilirim..
bizden bu kadar teyzelerii... kızımın hepinize selamı var.. :)) herkesin güzel haberler alması dileğiyle...
aynen canım.. :)) oğlumun adıdetaylıya yönlendrcekmiş ya hani kalp için, o doktora da sorarsın genital bölgeye de bakarhadi hayırlısı olsun cnm. bu arada oğluşun adı neydi merak ettim :)
sağol canımm...Aman maşallah ne güzel haberler bunlarhayırlı olsun Prensesin canım yerim onun selamını ben ben de öpüyorum onu kocaman
hayırlı olsun canım :) topiğimizi bi prensesi daha olduMarV-el canım sana zahmet yaz oraya göbekli bir kızçe daha geliyor diye... :)) artık değişmez herhalde... :)
ismi de Eylül Deniz olacak kısmetse..
Hadi gözün aydın canımmSelamlar kızlar erdem geldim direk şimdi dersten çıktım. Kontrolum çok güzel geçti, sanki ayrıntılı ultrasondaydım :) ve %80 kızımız olacakmış, her şey normal sağlıklı bebeğimde bende şükür.
hayırlı olsun canım :) topiğimizi bi prensesi daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?