ruza
. Bence bizim kızlar nazlı cnm benim doktorda bakti bakti %90 kiz annesi dedi bende artik değişmez die dusunuyorum bende 3 hafta sonra detayliya gidicem ayni gidiyoruz seninle:)
ruza
. Bence bizim kızlar nazlı cnm benim doktorda bakti bakti %90 kiz annesi dedi bende artik değişmez die dusunuyorum bende 3 hafta sonra detayliya gidicem ayni gidiyoruz seninle:)
Benim ikinci bebegim kızlar.ilkinde tetenoz asısı oldugumda 2-3 gün kolumu kaldıramadım resmen.eklem agrısı gibi bi duyguydu.bence de evde oldugunuz calısmadıgınız bi güne denk getirebilirseniz daha ii olur ası gününüzü.tabi herkes farklı hassasiyette olabilir.sizlerin inşallah agrısız olur..
Arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli ne güzel cinsiyeti öğrenenler de olmuş darısı bana. Benim randevum salı günü geçmiyor sanki merak ediyorum bende cinsiyeti inş söyler. 14+4 oluyoruz o zaman
Selamlar kızlar erdem geldim direk şimdi dersten çıktım. Kontrolum çok güzel geçti, sanki ayrıntılı ultrasondaydım :) ve %80 kızımız olacakmış, her şey normal sağlıklı bebeğimde bende şükür.
ruza
Yok kizlar malesef, biz yine ogrenemedik cinsiyetini bizimki hiiicc gostermeye niyetli degil cok kilo almisim, bir moralim bozuldu anlatamam bol bol yasak geldi, tuz zeytin ekmek meyve hep yasak haftaya 4 lu test icin cagirdi. Birde bana sezeryan olucaksin dedi, kan sulandirici igne kullandigim icin riske atamazmis malesef..