2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar bi de ikili test zamani beta hcg 50 ustuyse genellikle kiz 50 altiysa erkekmis sizlerde bakin tutanlar cokmus tabi bende tutmadi

Benim ikinci bebegim kızlar.ilkinde tetenoz asısı oldugumda 2-3 gün kolumu kaldıramadım resmen.eklem agrısı gibi bi duyguydu.bence de evde oldugunuz calısmadıgınız bi güne denk getirebilirseniz daha ii olur ası gününüzü.tabi herkes farklı hassasiyette olabilir.sizlerin inşallah agrısız olur..

@triton-x canım bana da 3 hafta snra geldiğinde cinsiyet netleşmiş olr dedi bana da 16 mayısa gün verdi aynı zamanlarda gidicez :))
Canım beraber gün sayalım o halde ben senden 4 gün sonra gideceğim düşün daha, allah bizlere sabır versin :)
benim de öyle cnm dr 13 haftada söylemedi 16da gel dedi. ama anca 18.haftada gidebilcez çok komik çok zor dayanıyorum inşallah iyidir bebişler...
ayy beraber bekleyelim valla yoksa geçmez zaman, eğer gerçekleştirebilirsem rekor kırıcam. 5 hafta dra gitmemiş olucam.
Canım gözün aydın hayırlı olsun kızın, darısı bizim öğrenmemize inş :)

Kizlar bi de ikili test zamani beta hcg 50 ustuyse genellikle kiz 50 altiysa erkekmis sizlerde bakin tutanlar cokmus tabi bende tutmadi
Canım benim 50 altiydi. 46 idi galiba ama kızım olacak nasipse. tutmadı bende. :) hı tutsun diye de bir çabam olmadı tabi

Yok kizlar malesef, biz yine ogrenemedik cinsiyetini bizimki hiiicc gostermeye niyetli degil cok kilo almisim, bir moralim bozuldu anlatamam bol bol yasak geldi, tuz zeytin ekmek meyve hep yasak haftaya 4 lu test icin cagirdi. Birde bana sezeryan olucaksin dedi, kan sulandirici igne kullandigim icin riske atamazmis malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…