2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Normalde tetenozun 3 doz yapılır ama isteğe bağlı bu 5 dozu tamamlanirsa çok büyük bir kaza olmadığı sürece ömür boyu korur. Tetenozun yapılma amacı da allah korusun gebeyken bir kaza olabilir, doğum plansız başka yerde olabilir, bulunduğunuz ortamın şartların ameliyathanenin steril olup olmayacağını bilmediğimiz icin gebelikte yapılması istenir. Ben 5 dozu tamamladım ilki w0. Haftalarda sonra gebeyken sonra bebek doğunca ve kalan 2 si birer yıl arayla yapıldı ve ben bu sureci atlattım herhangi bir yan etki vs yapmadı sadece kolum tutmuş gibi ağrıdı tam kalfirmamistim birkac gün.

Zeynep ismini bende çok seviyorum ama çokkkk var Zeynep ismi diye vazgeçtim gibi Zeynep ten

Sağ ol canım bilgilendirme için

Sedebu canım bende 14+3 haftamdayım sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Ben 13+3 üm canım.Coraspin,clexane(kan sulandırıcı iğne),12.haftamdan beri folik asiti bıraktım vinalac immunitum diye bir vitamine başladım.10günde bir pregesteronda iğne.Bi de bu hafta devit'e başladım.Bu kadarcık:))sen?

Son düzenleme:

hımm ben altta 14 yazınca ondan sordum canım ayyy ben sadece d vitamini kullanıyorum doktora soruyorum kızıyor sen ne ilaç meraklısısın diyor bana :/

hımm ben altta 14 yazınca ondan sordum canım ayyy ben sadece d vitamini kullanıyorum doktora soruyorum kızıyor sen ne ilaç meraklısısın diyor bana :/
Degerlerin iyise niye kullanasın ki:))benim zaten Coraspin ve clexane aynı amaç için,bunları herkes kullanmıyor.Vitamin veriliyor genelde,bazı doktorlar gerek görmeyebiliyor.Sen dr'unu dinle canım:)

haha benim doktorumda benden umudu kesti ilaç kullanmıyorum diye bana geçen diyor madem kullanmıyorsun etii sütünü balığını eksik etmeyeceksin diye :) ben de başüstüne dedim bayağı gülmüştük

Degerlerin iyise niye kullanasın ki:))benim zaten Coraspin ve clexane aynı amaç için,bunları herkes kullanmıyor.Vitamin veriliyor genelde,bazı doktorlar gerek görmeyebiliyor.Sen dr'unu dinle canım:)

ayy canlarımm wala bu ilaç mevzusuyla doktorla bozuşuyoruz burda okuyorum gidiyorum doktora söylüyorum doktor da diyor ki ilaç niye içmiyorsun diye soran olursa değerlerini göster diyor

Kızlar bir sorum olacak.
Benim hamileliğim riskli grubuna girdigi için iyi bir prof buldum ona gidiyorum.

Mide bulantısı için zofran kullandıgımı soyledigimde asla kullanma dedi.
Elevit kullanıyordum onu da bıraktırdı.
Kafam karıştı vitamin kullanmam gerekiyor diye düşünüyorum. Ama doktoruda dinlemek istiyorum.

Sizlerinde fikrini almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…