ya orası öyle de bide kış bebeği oluyor bir nevi bizimkiler allah izin verirse bide boş duran odayı mı ısıtıcaz arkadaş diye düşünüyorum (kocam pinti diyo bana ) 6 ay falan kış geçsin atarım ben onu odadan verdim kararı
Kizlar benim aile hekimim Tekirdagda ama ben İstanbula geldim, uzunca bi surede burdayim, bu tetenoz icin beni ararlarsada oraya gidemicem, kendi doktorumuz yapmiormu yada soylemezmi bana hic anlamadimki
Ayyyy inşallahhh bugün benim de doktor günüm ama taaa akşam 18:00 de gün geçer mi ki?? @besyo_86 nında bugün doktor günü
İnşallah güzel haberlerle dönelimmm
kızlar merhaba, 12. hafatada doktorum kıza çok benzettim demişti.. 14. haftada dün randevumuz vardı tekrar bebek hiç hareekt etmedi iş çıkış gittiğim için oda yorgunmuş hiç hareket ettiremedik sadece arkaasını döndü ve sonunda doktorum bu erkek dedi.. Sağlıklı rabbime bin şükürler olsun kızlar ama şoka girdim o an 1 tane oğlum var kız dediği için nerdeyse 10 gündür uyuyamadım çok mutlu olmuştum.. keşke doktorlar emin olmadan birşey demeseler gece dahil atlatamadım şuandada kimseye söylemiycem 1 ay sonra gittiğimde kesin olanı öğrenmek istiyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli versin İnşallah oğlumun yanına erkek kardeşide çok güzel olacak eminim .. bunun gibi birşey yaşayan varmı aranızda ..
Ya banada kız demişti yarın randevum var kıza öyle alistirdimki kendimi bir tane oğlum var bir kızım olmasını da çok istiyorum eğer erkek derse bende baya bozulurum hayırlısı artik
Kasdettigin tetonoz asisiysa farketmez aç veya tok git 2 gün banyo yapmazsin birazda sisebilir allahtan ben ilk çocukta 6 doz yaptırdım ve bu hamilelikte vurulmayacagim
Kasdettigin tetonoz asisiysa farketmez aç veya tok git 2 gün banyo yapmazsin birazda sisebilir allahtan ben ilk çocukta 6 doz yaptırdım ve bu hamilelikte vurulmayacagim
tek doz yapılanlarda koruyuculuğu çok olmuyomuş, her doz koruyuculuğun süresini arttırıyo, 6 doz olanlar hayat boyunca korunuyodu diye diye hatırlıyorum öyle olmasa bile 5 sene olabilir