2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Dedigin gibi Allah korusun, ben hic boyle dusunmemistim canim sagol. Yaptiririm ozaman

Aynen canım ya benim tosuncuğu da ben hissetmşyorum nadıl iş anlamdım yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır benim 6 ekim doğum aynı durumdayızyani

12irmak bence bizim bebeler tembel inşallah hayırlı haberler alırsın sende bir sor istersen doktora hissetmedim ne ayak bu bebe diye

acikcay hayırlı olsun canım, darısı biz öğrenemeyenlerin başına, ben de 17 haftadan gün aldım artık emin olarak hissetmeyi bekliyorum

Benm doktorum yaptirma erken dogumu tetikliyo tetenoz dedi ben yaptrmiyacam o yuzden

12irmak bence bizim bebeler tembel inşallah hayırlı haberler alırsın sende bir sor istersen doktora hissetmedim ne ayak bu bebe diye
Her kime dediysem kıpırdamıyor diye hep tembel bu diyorlar :)) 2 gün önce sordum göbek bölgen yağlı ondandır dedibu kadar direk demeseydi iyiydi:)) benim 3 hamileliğim ona rağmen yok yani... yarın öğrenirim bakalım umarım herşey yolundadır

acikcay hayırlı olsun canım, darısı biz öğrenemeyenlerin başına, ben de 17 haftadan gün aldım artık emin olarak hissetmeyi bekliyorum
Sağ ol canım :) aminnn, darısı sizlere.. Benim doktor hissetmemen çok normal dedi. Zaten ilk gebelik , anca 20.hafta civarı dedi.

Kızlar resmen uyuyamadım bu gece heyecandan sabahı sabah ettim devlet hastanesinden randevu aldım bakalım benim minik ne alemde pazartesi gibide kendi doktorumda randevum var 3 gün arayla bebişimi görecem haaaa birde soylemeyi unuttum dünde sağlık ocağına gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…