Canım bak iyi araştır tetenozu allah korusun hastaneye yetiswmezsin yada hastane ortamı temiz olmaz sen ve bebeğin hastalık kapmasın diye yapılıyor kendin bilirsin ama bence yaptır doğum bu hangi şartlarda yapacagimiz belli degil
neler aldınız bebişlerinize? indirimlerden haberleşelim yahu özellikle bebek arabası, bebek mobilyası gibi büyük kalemlerde
ben hala hareket hissetmedim doktor bile sordu azcık endişeleniyorum 2 gün oldu doktora gideli iyi bebiş ama neden hissetmiyorum anlamadım kilolu da sayılmam ( 172 cm/63 kg) var mı sizde hisseden?
Aynen canım ya benim tosuncuğu da ben hissetmşyorum nadıl iş anlamdım yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır benim 6 ekim doğum aynı durumdayızyani
Canım bak iyi araştır tetenozu allah korusun hastaneye yetiswmezsin yada hastane ortamı temiz olmaz sen ve bebeğin hastalık kapmasın diye yapılıyor kendin bilirsin ama bence yaptır doğum bu hangi şartlarda yapacagimiz belli degil
Her kime dediysem kıpırdamıyor diye hep tembel bu diyorlar :)) 2 gün önce sordum göbek bölgen yağlı ondandır dedibu kadar direk demeseydi iyiydi:)) benim 3 hamileliğim ona rağmen yok yani... yarın öğrenirim bakalım umarım herşey yolundadır
Kızlar resmen uyuyamadım bu gece heyecandan sabahı sabah ettim devlet hastanesinden randevu aldım bakalım benim minik ne alemde pazartesi gibide kendi doktorumda randevum var 3 gün arayla bebişimi görecem haaaa birde soylemeyi unuttum dünde sağlık ocağına gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim :)