Ayyy darısı bize , ismiyle yaşasın fıstığınız :))))
isim bulmak zor zanaaattt, hele karı-koca anlaşıp isim koymak daha da zorr zanaat her şeye bir kulp mu bulunur yaa
Ayyy darısı bize , ismiyle yaşasın fıstığınız :))))
isim bulmak zor zanaaattt, hele karı-koca anlaşıp isim koymak daha da zorr zanaat her şeye bir kulp mu bulunur yaa
Valla benim eşim de öyle ama pınarı ben en başta söyledim Elvini de o 3 yıl önce görüğümüz bir kız çocugu vardı o zaman söyledi öyle karar verdik :)) elvin cennet ççeği demek :))
NNiloya07
cnm 2li taramada da 4lüde de bakılıyomuş b-hcg ye. senin dediğin 2 lideki dimi?
benim de mi oğluş olcak acaba acikcay
:) belim de ağrıyo zaten akşamları bel ağrısı olunca da erkek olur diye okumuştum bi yerde..
doktor kalp atışlarını dinletti ama kaç attığını söylemedi bende sormadım açıkçası :)) ama ben ovulasyon testi kullandım yumurta çatlamadan 2 gün önceki ilişki tuttu :) erkek spermleri daha çabuk ölüyormuş kız spermleri uzun yaşıyormuş çattan önceki ilişkiler genelde kız oluyor diye okumuştum ben
NNiloya07
cnm 2li taramada da 4lüde de bakılıyomuş b-hcg ye. senin dediğin 2 lideki dimi?
benim de mi oğluş olcak acaba acikcay
:) belim de ağrıyo zaten akşamları bel ağrısı olunca da erkek olur diye okumuştum bi yerde..
doktor kalp atışlarını dinletti ama kaç attığını söylemedi bende sormadım açıkçası :)) ama ben ovulasyon testi kullandım yumurta çatlamadan 2 gün önceki ilişki tuttu :) erkek spermleri daha çabuk ölüyormuş kız spermleri uzun yaşıyormuş çattan önceki ilişkiler genelde kız oluyor diye okumuştum ben