- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ay cnm olmam mı :)İsim annesi ol kız bana öneri yap noolurrr :)) ben de sana yapayım :)) eşim beğenmiyor belki sen beğenirsin
ay allah korusun eksik olsun fıtık mıtık. ama öyle bi hantallaştım ki daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyimbenim de akşamları belime vuruyor cnm ya sol bacağıma basamıyo gbi oluyorum.. fıtık mı oldum noldum
hakkaten cnm salma kendini 9 aylıkken napıcan :)ay allah korusun eksik olsun fıtık mıtık. ama öyle bi hantallaştım ki daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyimyatakta yatarken kalkamıyorum kocam yardımcı destek oluyor önceden koca totom vardı hareket ettiremediğim şimdi bide koca göbeğim oldu tam oldu geçende kuaföre gittim yattığım yerden kalkamadım yardımcı olmasını istedim abla da diyorki sen şimdiden böyleysen ooo
:))) evet canim, ben de gobek diyorum zaten. Hamilelihin ileri evresinde deri cok geriliyo, agda tahris edebilir belki ama su anda hicbirsey olmaz. Daha iki hafta knce doktora gitmeden gobegime agda yaptim ben. Zaten bir iki ufak agda bandiyla temizleniyo hemen.canım arkadaş göbekten bahsediyordu ondan öyle dedim :)
yok kız çok şişmedim dün tartıldım tartı doğruydu 58 kilo çıktım yani her ay 1 kilo almış oldum. boyum 1,68 yani 55 ile hamile kaldım bence normal çok fazla değil sanki boyuma göre kilo dimi ?? bide dün akşam biraz sırt üstü yattım elimle hafif karnıma bastırdım sanki hissettim gibi böyle bişeyler kayıyor gibiydi. gaz falan değildi gaz olunca daha farklı oluyor ama böyle ılık ılık bir şey kayıyor gibi hissettim şimdi burdaki arkadaşlara bakıyorum benim haftamda olanlardan böyle bir şey yok acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum.ama çok mutlu oldum hissettim gibi geldi bana :)hakkaten cnm salma kendini 9 aylıkken napıcan :)
daha göbeklerimiz çok büyük değil ki, ya da seninki çok mu büyük acaba
yataktan kalkarken yavaş kalkmaya dikkat et bi anda tansiyonun düşmesin diye.
yok kız çok şişmedim dün tartıldım tartı doğruydu 58 kilo çıktım yani her ay 1 kilo almış oldum. boyum 1,68 yani 55 ile hamile kaldım bence normal çok fazla değil sanki boyuma göre kilo dimi ?? bide dün akşam biraz sırt üstü yattım elimle hafif karnıma bastırdım sanki hissettim gibi böyle bişeyler kayıyor gibiydi. gaz falan değildi gaz olunca daha farklı oluyor ama böyle ılık ılık bir şey kayıyor gibi hissettim şimdi burdaki arkadaşlara bakıyorum benim haftamda olanlardan böyle bir şey yok acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum.ama çok mutlu oldum hissettim gibi geldi bana :)
Ayy canım sorma benim de totom büyük, en son bi hafta önce hiç kilo almamıştım yine de belim çok ağrıyor totom yüzünden olduğunu düşünüyorumay allah korusun eksik olsun fıtık mıtık. ama öyle bi hantallaştım ki daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyimyatakta yatarken kalkamıyorum kocam yardımcı destek oluyor önceden koca totom vardı hareket ettiremediğim şimdi bide koca göbeğim oldu tam oldu geçende kuaföre gittim yattığım yerden kalkamadım yardımcı olmasını istedim abla da diyorki sen şimdiden böyleysen ooo
vallahi hiç nazlı bir hamilelik geçirmiyorumcnm boyumuz aynı.
ben 63le gebe kaldım 64üm şmdi. yani benden zayıfsın ve nası yataktan kalkamıosn anlamadım.
sen bence eşine naz yapıyosun
ayy hissetmiş olabilirsin çok özeniyorum ben 17 hafta oldum ama hiç bir his yok
ağırlık yapıyor arkadan dimiAyy canım sorma benim de totom büyük, en son bi hafta önce hiç kilo almamıştım yine de belim çok ağrıyor totom yüzünden olduğunu düşünüyorum
vallahi hiç nazlı bir hamilelik geçirmiyorumyani bilerek naz yapmıyorum hani kocama ansızın canım şunu çekti hadi al yada ayakalarım şiş masaj yap gibisinden şımararak nazlanmadım hiç ama gerçekten kalkamıyorum kırk takla atıyorum yattığım yerden kalkana kadar top gibi yuvarlanıyorum
ya bazen böyle nefesimi tutup göbeğimi izliyorum acaba kıpırtı olcak mı diye ama öyle olmadı biraz elimi hafif bastırıp bekliyorum hareket edermi acaba diye biraz yan yatıp sırt üstü döndüğüm zaman hissetmeye başladım yan yattığımda hissedemiyorum.
Aynen ben de abartılı buluyordum el belde yürümeyi sanki hava atıyorlar gibi geliyordu, Allah affetsinağırlık yapıyor arkadan dimiben totomdan olduğunu düşünmüyorum belimin ağrısını göbeğim gerildiğinden dik duramıyorum kambur gibiyim o yüzden bel ağrısı yapıyor.boşuna hamileler elleri belinde gezmiyormuş demekki
Ya banada kız demişti yarın randevum var kıza öyle alistirdimki kendimi bir tane oğlum var bir kızım olmasını da çok istiyorum eğer erkek derse bende baya bozulurum hayırlısı artik
Benim de özellikle sağ kasığımda ağrı olsun zor yürüdüm, rahim büyüyormuş sonra sol A da vurdu bi iki güne geçtiHepimiz ayni durumdayiz galiba ben de bel agrisinda kalkamiyorum bazen oturdugum yerden kalkmak icin bile esim destek oluyor daha yolu yarilamadan erken oldu galiba bizimkisi...
Benim 1 gündur siddetli kasik agrilarim ve batmalarim var arada karnimda agriyor biraz telaslandim ama bu haftalarda normal yaziyor nette yasayan var mi bu durumu? Pazartesi kontrol var insallah bebeklerim iyidir
benim ağrıyor hiç geçmeden artık alıştım yani :)Bir de benim hamileliğim boyunca çok sık başım ağrıdı hatta şu anda da ağrıyor, baş ağrıyınca da erkek olur diyorlar, var mı yaşayan acaba
Hahaha çok pisim di mi :))))Aaaa simdiden kananalik duyqularina kapildin gelinin çekeceyi var vallahi:)
benim canım sadece erik istiyordu onun dışında bir şey istemedim :) zaten öyle herşeyden canım istemiyor ayıptır söylemesi sabah serviste gelirken yemek için dedim ki haftada bir gün dışardan yemek söyleyelim dedim çünkü yemekhanedeki yemekler güzel değiller arkadaşların fikrinide aldım kasayı ben tuttuğum için bana takılıyorlar ne ısmarlıcaksın diye İskender dedim mahsus sonra sandılar ki canım İskender çekiyorben de hiç naz yapmıyorum ya canım da bişey çekmiyo zaten ne biçm hamileyim anlamadım
ama ben 3 aydır hiç mutfakta yemek fln yapmadım koku hassasiyeti yüzünden en büyük nazım bu oldu :)
inşallah daha güçlü hissedeceğimiz günler olur cnm 20. haftayı bekliyorum ben inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?