2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İsim annesi ol kız bana öneri yap noolurrr :)) ben de sana yapayım :)) eşim beğenmiyor belki sen beğenirsin
Ay cnm olmam mı :)
sen ama yardımcı ol biraz, senin sevdiğin isimler neler, eşinin sevdikleri neler, tek isim mi çift isim mi ordan yürürüz
mesela biz tek isim düşünüyoruz ve birazcık daha modern ve kısa isimler düşüncez gibi...

benim de akşamları belime vuruyor cnm ya sol bacağıma basamıyo gbi oluyorum.. fıtık mı oldum noldum
ay allah korusun eksik olsun fıtık mıtık. ama öyle bi hantallaştım ki daha yolu yarılamadan yolun sonuna gelmiş gibiyim yatakta yatarken kalkamıyorum kocam yardımcı destek oluyor önceden koca totom vardı hareket ettiremediğim şimdi bide koca göbeğim oldu tam oldu geçende kuaföre gittim yattığım yerden kalkamadım yardımcı olmasını istedim abla da diyorki sen şimdiden böyleysen ooo

Günaydin kizlar bütün gece sezeryani dusunmekten uyuyamadim ben hep normal dogum hayal ediordum simdi cok korkuyorum tetanozda kafami çorba etti resmen.. Bugun doktora gidecekler Rabbim yardimciniz olsun

hakkaten cnm salma kendini 9 aylıkken napıcan :)
daha göbeklerimiz çok büyük değil ki, ya da seninki çok mu büyük acaba
yataktan kalkarken yavaş kalkmaya dikkat et bi anda tansiyonun düşmesin diye.

canım arkadaş göbekten bahsediyordu ondan öyle dedim :)
:))) evet canim, ben de gobek diyorum zaten. Hamilelihin ileri evresinde deri cok geriliyo, agda tahris edebilir belki ama su anda hicbirsey olmaz. Daha iki hafta knce doktora gitmeden gobegime agda yaptim ben. Zaten bir iki ufak agda bandiyla temizleniyo hemen.

Kızlar doktordan çıktım klasik devlet hastanesi boş gittim boş geldim ne kilo ne boy hiç bişey demedi ya cinsiyetide göstermedi kısaca hiç bişey anlamadım pazartesi günü kendi doktorum herşeyi anlatır 3 gün daha bekle offf

hakkaten cnm salma kendini 9 aylıkken napıcan :)
daha göbeklerimiz çok büyük değil ki, ya da seninki çok mu büyük acaba
yataktan kalkarken yavaş kalkmaya dikkat et bi anda tansiyonun düşmesin diye.
yok kız çok şişmedim dün tartıldım tartı doğruydu 58 kilo çıktım yani her ay 1 kilo almış oldum. boyum 1,68 yani 55 ile hamile kaldım bence normal çok fazla değil sanki boyuma göre kilo dimi ?? bide dün akşam biraz sırt üstü yattım elimle hafif karnıma bastırdım sanki hissettim gibi böyle bişeyler kayıyor gibiydi. gaz falan değildi gaz olunca daha farklı oluyor ama böyle ılık ılık bir şey kayıyor gibi hissettim şimdi burdaki arkadaşlara bakıyorum benim haftamda olanlardan böyle bir şey yok acaba kendimi mi kandırıyorum diyorum.ama çok mutlu oldum hissettim gibi geldi bana :)

cnm boyumuz aynı.
ben 63le gebe kaldım 64üm şmdi. yani benden zayıfsın ve nası yataktan kalkamıosn anlamadım.
sen bence eşine naz yapıyosun

ayy hissetmiş olabilirsin çok özeniyorum ben 17 hafta oldum ama hiç bir his yok

Ayy canım sorma benim de totom büyük, en son bi hafta önce hiç kilo almamıştım yine de belim çok ağrıyor totom yüzünden olduğunu düşünüyorum

vallahi hiç nazlı bir hamilelik geçirmiyorum yani bilerek naz yapmıyorum hani kocama ansızın canım şunu çekti hadi al yada ayakalarım şiş masaj yap gibisinden şımararak nazlanmadım hiç ama gerçekten kalkamıyorum kırk takla atıyorum yattığım yerden kalkana kadar top gibi yuvarlanıyorum
ya bazen böyle nefesimi tutup göbeğimi izliyorum acaba kıpırtı olcak mı diye ama öyle olmadı biraz elimi hafif bastırıp bekliyorum hareket edermi acaba diye biraz yan yatıp sırt üstü döndüğüm zaman hissetmeye başladım yan yattığımda hissedemiyorum.

Ayy canım sorma benim de totom büyük, en son bi hafta önce hiç kilo almamıştım yine de belim çok ağrıyor totom yüzünden olduğunu düşünüyorum
ağırlık yapıyor arkadan dimi ben totomdan olduğunu düşünmüyorum belimin ağrısını göbeğim gerildiğinden dik duramıyorum kambur gibiyim o yüzden bel ağrısı yapıyor.boşuna hamileler elleri belinde gezmiyormuş demekki

Hepimiz ayni durumdayiz galiba ben de bel agrisinda kalkamiyorum bazen oturdugum yerden kalkmak icin bile esim destek oluyor daha yolu yarilamadan erken oldu galiba bizimkisi...
Benim 1 gündur siddetli kasik agrilarim ve batmalarim var arada karnimda agriyor biraz telaslandim ama bu haftalarda normal yaziyor nette yasayan var mi bu durumu? Pazartesi kontrol var insallah bebeklerim iyidir

ben de hiç naz yapmıyorum ya canım da bişey çekmiyo zaten ne biçm hamileyim anlamadım
ama ben 3 aydır hiç mutfakta yemek fln yapmadım koku hassasiyeti yüzünden en büyük nazım bu oldu :)
inşallah daha güçlü hissedeceğimiz günler olur cnm 20. haftayı bekliyorum ben inşallah...

Aynen ben de abartılı buluyordum el belde yürümeyi sanki hava atıyorlar gibi geliyordu, Allah affetsin benim göbüş de yok ki bi ayva göbek kadar

Ya banada kız demişti yarın randevum var kıza öyle alistirdimki kendimi bir tane oğlum var bir kızım olmasını da çok istiyorum eğer erkek derse bende baya bozulurum hayırlısı artik

Rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah en önemli eli ayağı düz sağlıklı oması ama 1 erkek olunca diğeride bir ümit kız denilince insan nasıl umutlanıyor.. sana ne dedi gittinmi..

Benim de özellikle sağ kasığımda ağrı olsun zor yürüdüm, rahim büyüyormuş sonra sol A da vurdu bi iki güne geçti

benim canım sadece erik istiyordu onun dışında bir şey istemedim :) zaten öyle herşeyden canım istemiyor ayıptır söylemesi sabah serviste gelirken yemek için dedim ki haftada bir gün dışardan yemek söyleyelim dedim çünkü yemekhanedeki yemekler güzel değiller arkadaşların fikrinide aldım kasayı ben tuttuğum için bana takılıyorlar ne ısmarlıcaksın diye İskender dedim mahsus sonra sandılar ki canım İskender çekiyor hayır dedim öyle birşeyler canım istemiyor dedim benden başka iki kız arkadaş daha var diyolar ki zaten senden daha çok bunlar aşeriyor doğru hergün marketten abur cubur sipariş veriyorlar ben hamileliğin başından beri abur cubur yemiyorum hiç.yemekler karşı koku hassasiyetim yok ama sigara ter kokusu asla dayanamam midem bulanıyor bazen servis akşam öyle kokuyor ölüm gibi geliyor eve gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…