2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok teşekkür ederim canımmm

Biz bence eylül annesi olacağız. Ekim annesi olup da eylülde doğum yapanlar diye topic mi açsan
banada öyle geliyor canım :) o değilde alışveriş için bi topic açılsa çok iyi olur sanki :) bebiş alışverişi için fikir paylaşımı için burada arada kaybolur :)

bence bi liste oluşumu falan olmayacağı için alışveriş topicini tecrübeli bi anniş açsın ve ilk olarak bize kullandığı ürünler gerekliler gereksizler diye bi bilgi paylaşımı yapsın :) bizde oraya yazmaya başlayalım :) bu benim fikrim :)

Canım rüyada altın kötülüktür. Çalınması ise sana zarar gelmeyeceği anlamına gelir. Gereksiz yere telaşlanacağın bir şey olursa korkun yersiz. Çok güzel şeyler seni bekliyor
Sagol canim cok tesekkurler bebisten korktum bende insallah hepimiz guzel seylerle karsilasiriz senin cinsiyet kesinlesti degil mi benim gibiydin bana kendi drum kiz demisti baska dr erkek kendi drum kiz oldugunu onayladi pztesi bidaha onaylatcam alisveris yapcam

Anakucagi sart oto koltugu seklinde olani alirsaniz cok rahat edersiniz ilk zamanlar hastane isi cok oluyor kontrol amacli cok hastaneye gidiliyor hijyenik oluyor misacirlikte bile ben onu kullaniyordum nitekim bizimkini 9 ay kullandik 12 de yurudu findik fazla cesit emzik almayin hic kullanmayabilir biberon yerine kasikla besledik 2 gin biz sonra sutum geldi beni aldi direk ilk gun mama verdik sut sagma makinesi sart benimki cok iyiydi cekim gucu faalaan sutun gelmesine katkisi oluyor hic mama. Kullanmadan 18 ay emzirdim kizimi yani 1.sira sagma makinesidir

Ilk bebek heveslik deyip dunyanin kiyafeti alindi hastane cikislari cift cift takimlar sadece 15 gun Giydi sonra olmadi 15. Gun tekrar alisverise ciktik sezeryanli halde geziyordum carsida benim bebis biraz uzundu diyecegim cok almayin 2. De akillandim 0_3 ay kiyafeti cok almam

haklısı canım:) kıyafet alışverişi yaptım ama hepsini 0-3 ay almadım,3-6 ve 6-9 aya çok ağırlık verdim :) anneannesi ufaklardan aldı :) bide bizimki kış bebeği diye annem triko almış kaç tane yelek falan çok şekerler :)

hatta bizim kıyafet alışverişi bitti :) büyük şeyler kaldı :) onlarada bi kaç ay bekliyecez :) kanguru momfortbaby düşünüyorum :)

Canim ara a koltugu biz heryerde misafirlikte bile onda yatiriyordum hijyenik bulmadigim heryerde icinde dururdu bide anne karninda gibi duruyor ya cok seviyor orada sakinlesiyordu bazen evin icinde bile orada susturabiliyorduk

S
süt sağma makinanın markası neydi canım?

hatta bizim kıyafet alışverişi bitti :) büyük şeyler kaldı :) onlarada bi kaç ay bekliyecez :) kanguru momfortbaby düşünüyorum :)

Ciddi misin

Ben 7. Aya kadar bir atlet bile almayı düşünmüyordum kafam karıştı an itibariyle

Ay kızlar ben çok karıştırrm ya alışverş yaparken size sorcam hep haberiniz olsun yazarsınız artık buraya da ne aldıklarınızı

Aynen ben hastanede biraz tecrübe edindim yeni doğan bazı bebekler altını çok pisliyo daha değiştirirken battaniye kıyafet kalmiyo alt açma bezi alcam 2-3 tane eldiven çorap şart ama kendinden eldivenli kıyafetler daha kullanışlıymış birde mutlaka gecelik alcam boydan sezeryan olursa alt taraf çırılçıplak gezdiriyorlar ilk basta gecelik en azından ayağa kalkınca kapatır kıçı bası :)

Kizlar görünen o ki benim kalkacagim yok gibi ..inş Dr artik kalkabikitsin der.. Bakaoim. Bende bu zaman zarfinda saçma sapan TV dizleri izleyrcrgime gerçekten bebek bakimi emzirme teknikleri gibi bilgiler içeren kitaplar almaya dusunuorum ama ole kulaktan dolma bilgiler icersin de istemiyorum..okuyan beğenen varsa bana solermisiniz? Nettende kendim arasitiricam..

Selam kızlar, bende bazen yattığımda kalkarken sancım oluyor. Kasılıyorum ve biraz durmazsam düzelmicek gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu bu?? Normalde birşeyim yok ama anlayamadım neden böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…