banada öyle geliyor canım :) o değilde alışveriş için bi topic açılsa çok iyi olur sanki :) bebiş alışverişi için fikir paylaşımı için burada arada kaybolur :)Çok teşekkür ederim canımmm
Biz bence eylül annesi olacağız. Ekim annesi olup da eylülde doğum yapanlar diye topic mi açsan
Çok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarbanada öyle geliyor canım :) o değilde alışveriş için bi topic açılsa çok iyi olur sanki :) bebiş alışverişi için fikir paylaşımı için burada arada kaybolur :)
Çok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarcicekkokusu heramora M melek1212 @leyl-i efruz zeynepzumra
OluuuuurÇok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarcicekkokusu heramora M melek1212 @leyl-i efruz zeynepzumra
bence bi liste oluşumu falan olmayacağı için alışveriş topicini tecrübeli bi anniş açsın ve ilk olarak bize kullandığı ürünler gerekliler gereksizler diye bi bilgi paylaşımı yapsın :) bizde oraya yazmaya başlayalım :) bu benim fikrim :)Çok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarcicekkokusu heramora M melek1212 @leyl-i efruz zeynepzumra
Sagol canim cok tesekkurler bebisten korktum bende insallah hepimiz guzel seylerle karsilasiriz senin cinsiyet kesinlesti degil mi benim gibiydin bana kendi drum kiz demisti baska dr erkek kendi drum kiz oldugunu onayladi pztesi bidaha onaylatcam alisveris yapcamCanım rüyada altın kötülüktür. Çalınması ise sana zarar gelmeyeceği anlamına gelir. Gereksiz yere telaşlanacağın bir şey olursa korkun yersiz. Çok güzel şeyler seni bekliyor
ay bi alışveriş topicimiz olsun bencedee şimdi o dert başlıcakk alışverişş :))Çok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarcicekkokusu heramora M melek1212 @leyl-i efruz zeynepzumra
haklısı canım:) kıyafet alışverişi yaptım ama hepsini 0-3 ay almadım,3-6 ve 6-9 aya çok ağırlık verdim :) anneannesi ufaklardan aldı :) bide bizimki kış bebeği diye annem triko almış kaç tane yelek falan çok şekerler :)Ilk bebek heveslik deyip dunyanin kiyafeti alindi hastane cikislari cift cift takimlar sadece 15 gun Giydi sonra olmadi 15. Gun tekrar alisverise ciktik sezeryanli halde geziyordum carsida benim bebis biraz uzundu diyecegim cok almayin 2. De akillandim 0_3 ay kiyafeti cok almam
süt sağma makinanın markası neydi canım?Anakucagi sart oto koltugu seklinde olani alirsaniz cok rahat edersiniz ilk zamanlar hastane isi cok oluyor kontrol amacli cok hastaneye gidiliyor hijyenik oluyor misacirlikte bile ben onu kullaniyordum nitekim bizimkini 9 ay kullandik 12 de yurudu findik fazla cesit emzik almayin hic kullanmayabilir biberon yerine kasikla besledik 2 gin biz sonra sutum geldi beni aldi direk ilk gun mama verdik sut sagma makinesi sart benimki cok iyiydi cekim gucu faalaan sutun gelmesine katkisi oluyor hic mama. Kullanmadan 18 ay emzirdim kizimi yani 1.sira sagma makinesidir
hatta bizim kıyafet alışverişi bitti :) büyük şeyler kaldı :) onlarada bi kaç ay bekliyecez :) kanguru momfortbaby düşünüyorum :)
canım 7. ayda ağırlaşıcağız iyiden iyiye, o zaman başlarsak bence eksiğimiz çok olur :) yani benim düşüncem...Ciddi misin
Ben 7. Aya kadar bir atlet bile almayı düşünmüyordum kafam karıştı an itibariyle
Aynen ben hastanede biraz tecrübe edindim yeni doğan bazı bebekler altını çok pisliyo daha değiştirirken battaniye kıyafet kalmiyo alt açma bezi alcam 2-3 tane eldiven çorap şart ama kendinden eldivenli kıyafetler daha kullanışlıymış birde mutlaka gecelik alcam boydan sezeryan olursa alt taraf çırılçıplak gezdiriyorlar ilk basta gecelik en azından ayağa kalkınca kapatır kıçı bası :)Çok haklısın canım birer birer cinsiyetler kesinleşiyor. Paylaşım çok önemli. Sen ki Ekim annelerinin başısın senden bir alışveriş topici bekliyoruz. Dimi kızlarcicekkokusu heramora M melek1212 @leyl-i efruz zeynepzumra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?