2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepimize. Bu günlerde çamaşırim ıslak hep. Akıntı mi ayırt edemiyorum. Sızıntı olsa bebeklerin sularında ayırt edebilir miyim ki bi korku sardı içimi. Çarşamba günü kontrolüm.

Aynı duygu bende de var canım ama neden bilemiyorum doktora da her defasında sormayı unutuyorum beyaz akıntı oluyor genel de

Aynı duygu bende de var canım ama neden bilemiyorum doktora da her defasında sormayı unutuyorum beyaz akıntı oluyor genel de
Benim ıslaklık cnm ilk başlardaki akıntı gibi değil. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. İkiz olduğu için korkum iki kat. Endişe de öyle. Çarşamba sularını sorucam ins.

bende de var canım ... bence akıntı neticede rahim büyüyor...onun için akıntı oluyor bence...yine de bi doktora sor...

Benim ıslaklık cnm ilk başlardaki akıntı gibi değil. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. İkiz olduğu için korkum iki kat. Endişe de öyle. Çarşamba sularını sorucam ins.
bi de benim hamileliğin başından beri böyleydi bildiğin sıvı gibi... yani akıntıdan farklı...

bi de benim hamileliğin başından beri böyleydi bildiğin sıvı gibi... yani akıntıdan farklı...
Sorucam cnm bebeklerin suları nasıl onu da sorayım. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins:) akıntı kokulu olmadığı sürece normal demişti ama benim bildiğin ıslaklık.

Kızlaaaaarrr

Belli oldu mu canım cinsiyeti benimki bugün tescillendi kızım olacak inşallahhhh
Hadi gözünaydın hayırlı uğurlu olsuuun, sağlıkla gelsin inşallah prensesin.. Haftaya randevum bakalım ne diyecek
Dün gece rüyamda cinsiyeti kesin Öğrenmek için farklı bi doktora gidiyordum ve kötü Şeyler söylüyordu çok kötü bi şekilde uyandım , hayır olsun inşallah bebişim çok iyi demek
Şuan bu msjı yazarken 2 defa hareket etti minnoşum

Kizlar yeni dogum yapmis arkadasim
Catlak urunleriyle ilgili soyle bir yorum yapti.

Ne kullanirsan kullan duzenli ve bol kullan.
Hergun bol miltarda uygulandiginda catlamiyormus.

Kizlar bugun bi ruya gordum hirsiz falan gelmis altinlarimi caliyordu ki benim altinim yokki bozdurmustum hepsini ev icin ayy nasil korktum uyandim karnim titriyordu resmen hayrolsun neye yorsam bilemedim hayra yorim bari neyseki minnos tiklatiyorda burdayim diyor yoksa dahada korlacaktim

Merhaba kızlar,dün ikili sonucumu aldım çok şükür pürüz çıkmadı,cinsiyeti için henüz bişeyde demedi doktor ama olsun o sağlıklı olsunda bi sürü şeye katlanıyoruz zaten azcıkta merak ederiz :) doktor folik asiti kesti dedimki takviye için bişey vermicekmisiniz hani magnezyum falan dedim magnezyum erken deyip iki ilaç verdi birisi malumunuz decavit diğeri ferrum fort,dün ilaçlarıda aldım ama içmeye korktum,hiç bi değerime bakmadan direkt verdi bu ilacı,mide bulantım zaten geçmedi bide bu ilaçlar midemi bulandırırmı kullananlar bişeyler derse sevinirim

Oyyyyy sen minnoşa bak annesini heyecanlandırmış. Rüyaların tersi çıkar tabikiiii. Bebişin çok çok iyi ve gönlünden geçen cinsiyeti kendi doktorundan duyacaksın. Bak benim 6. hissim çok kuvvetlidir. Öğrenince haber ver sevincimizi paylaşalım :)))

Canım rüyada altın kötülüktür. Çalınması ise sana zarar gelmeyeceği anlamına gelir. Gereksiz yere telaşlanacağın bir şey olursa korkun yersiz. Çok güzel şeyler seni bekliyor

Ferrum fort demir ve kan ilacı sen de kansızlık mı var canım?

Kan tahlili yapmadan verdi işte,yani kansızlık falan var mı yokmu bilmiyoruz ki canım o yüzden kullanmak zorunda hissedemedim

Kan tahlili yapmadan verdi işte,yani kansızlık falan var mı yokmu bilmiyoruz ki canım o yüzden kullanmak zorunda hissedemedim

canım bunları verirken bebeği düşünerek veriyorlar bebek sendeki vitaminlerden besleniyor o yüzden takviye alman şart zaten doktor gerekli olmasa vermez

Demir her hamişe veriliyor ama biraz mide bulantısı yapıyor. Decavit ya da elevit folik asiti bıraktığın için veriyorlar. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin hatta decavit i aksatma çocuğun zekasını ve gelişimini çok etkiliyor.

canım bunları verirken bebeği düşünerek veriyorlar bebek sendeki vitaminlerden besleniyor o yüzden takviye alman şart zaten doktor gerekli olmasa vermez
Sağolun kızlar,bu bi standart oldu takviye şart mantığıyla veriliyo o zaman,içiyim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…