- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
Belli oldu mu canım cinsiyeti benimki bugün tescillendi kızım olacak inşallahhhhHiç sorma bi Parça bile almadım o kadar hevesli Olduğum halde. Herhalde yanılmaktan korkuyorlar , 15. Haftaya gelmişim çocuk bacaklarını açmış öylece bekliyor annemle babam öğrensin artık diyor, doktorum da bakın burası bacak arası dolu gibi diyor , erkek olabilir diyor ama kesin değil diyor , ben de anlamadım gitti valla,çok affedersin pipinin altındaki yuvarlak olan testis mi onu gördüm ben eğer oysa tabi ( bu haftada oluşur mu o )ama hala kadın kesin değil dedi, 12. Haftada da cinsiyeti işaret eden bulgular var ama net değil söylemem doğru değil Demişti. Komşum var bi tane senin doktorun hiç bişey bilmiyor gel benim doktora gidelim diyor
Canım yakın zamanda benim arkadaşıma da 16. Haftaya kadar kız dedi doktoru , Arkadaşımın da hep hayaliydi bi kızı olsun , 16. Haftada erkek yüzde yüz dediler, onun arkadaşına da 5. Aya kadar erkek demişler kız doğmuş , detaylıda emin oluruz biz herhalde... Ben daha yeni gittim canım 3 haftam var
Her gittiğimde uyuyor , hurma yedim bi Sürü olmadı, sneakers yedim olmadı , 2 gündür hareketlerini hissediyorumiyi Ooldığumu bileyim de akrobatik hareketlerini görmesem de olur
inan bilmiyorum tatlım ben de öceki topiklerde okumuştum... bi sor istersen eylül ya da agustos annelerine :) kapalı olduğum için boyatmayacam ben oysa beyazlarım da bayağı var ama... allah izi verirse bebişin kırkı çıkınca boyatmayı düşünüyorum...Ya ben onları araştırdım ama onlar bile %100 değilmiş sanırım. Acaba önerilebilecek markalar hangileri? Benim bi arkadaş 12.haftası dolunca anında boyattı ben zaten 4 ay dolsun istedim ama gene de içim rahat etmiyor hiiiç bilemedimm
hayırlı olsun prensesin :)
Sağol canım benim sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bebişlerimizhayırlı olsun prensesin :)
En mantıklısı 40 'ı uçurumca canım sanırım ..inan bilmiyorum tatlım ben de öceki topiklerde okumuştum... bi sor istersen eylül ya da agustos annelerine :) kapalı olduğum için boyatmayacam ben oysa beyazlarım da bayağı var ama... allah izi verirse bebişin kırkı çıkınca boyatmayı düşünüyorum...
aminnnnnnnnSağol canım benim sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bebişlerimiz
kapalı isen canım bence hiç kalkışma için rahat etmez :) ama açıksan bişey diyemem beyazların benim gibi ise boyatman gerekir yani :) hak veriyorum ama varmiş bitkisel boyalar ...En mantıklısı 40 'ı uçurumca canım sanırım ..
Cnm bebeği hissetmeye başladığında zaten o uyandırıomş sıkışınca :)) kuzenlerim öyle anlatmıştıBende yuzukoyun yatardim hep. Bazen uyaninca tam üstünde olmasada yan yuzukoyun vaziyette buluyorum kendimi, Dr bişey olmaz dedi bana:/ ama dikkat etmem lazım sanırım
Canım çok sevindim :))Kızlaaaaarrr
Belli oldu mu canım cinsiyeti benimki bugün tescillendi kızım olacak inşallahhhh
Z zeynep_xx ve,heramora T tugbavebebik cicekkokusu B brsztrk @leyl-i efruz MarV-el cok tesekkür ederimm dualarınızda banada yer verin inş..
Cnm hayırlı olsun adı da pek güzelmiş
Yok canım kapalı değilim , gittiği yere kadar gitsin. Güvenemiyorum ki bitkisellerekapalı isen canım bence hiç kalkışma için rahat etmez :) ama açıksan bişey diyemem beyazların benim gibi ise boyatman gerekir yani :) hak veriyorum ama varmiş bitkisel boyalar ...
Hehe tamam canım ozaman rahatsız olana kadar biraz daha yatayim.Cnm bebeği hissetmeye başladığında zaten o uyandırıomş sıkışınca :)) kuzenlerim öyle anlatmıştı
sürekli dualarımızdasın :) içini rahat tut emi,heramora T tugbavebebik cicekkokusu B brsztrk @leyl-i efruz MarV-el cok tesekkür ederimm dualarınızda banada yer verin inş..
inş canım ya bende moral toplamaya calışıyorum .. bi taraftanda prof bakınıoruz ALLAH razı olsunsürekli dualarımızdasın :) içini rahat tut emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?