- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ayy maşallahhhkızlaaaar. ben dayanamadım dra gittim
tam çıkış vakti yakaladım, dedim 1 ay oldu, arada ilaç kullandım bilmemne, sadece iyi mi diye bakmaya geldik 5 dk bakalım dedim, baktık..
büyümüş minnak14 cm olmuş.. 160 gr yaklaşık dedi.. çok bişi söylemedi..
kalp atışımız yine 165 :) hep aynı çıkıyo ya şapşik :)
sonuç olarak içim rahatladı çok şükür iyi olduğunu öğrendim...
haftaya 4lü ve cinsiyet için gideceğiz hayırlsıyla...
Canim benimde oyle ya bende burada okuyuca endiselendim. Pazartesi sorucam test yapiliyor demisler onu yaptiricam. Sende kasik agrisi batma var mi canim ya bende 3 gundur cok yogun oluyroMerhaba arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepimize. Bu günlerde çamaşırim ıslak hep. Akıntı mi ayırt edemiyorum. Sızıntı olsa bebeklerin sularında ayırt edebilir miyim ki bi korku sardı içimi. Çarşamba günü kontrolüm.
Benim bebisler ikiz kesin eylul olacak insallah daha erken gelmezler deÇok teşekkür ederim canımmm
Biz bence eylül annesi olacağız. Ekim annesi olup da eylülde doğum yapanlar diye topic mi açsan
Canim ben ayse oner in bir kitabini aldim hamilelik ve bebek bakimi diye bize uygun guzel.bir tane yabamci yazar almistim ama onu cok sevmedim bizim kulturumuze pek uymuyor.tavsiyem turk yazar almanKizlar görünen o ki benim kalkacagim yok gibi ..inş Dr artik kalkabikitsin der.. Bakaoim. Bende bu zaman zarfinda saçma sapan TV dizleri izleyrcrgime gerçekten bebek bakimi emzirme teknikleri gibi bilgiler içeren kitaplar almaya dusunuorum ama ole kulaktan dolma bilgiler icersin de istemiyorum..okuyan beğenen varsa bana solermisiniz? Nettende kendim arasitiricam..
Bende 3 gundur oluyro canim sagdan sola donerken kalkarken batma gibi kasilma gibi degiisk bende endiselendir pazartesi doktoruma soucamSelam kızlar, bende bazen yattığımda kalkarken sancım oluyor. Kasılıyorum ve biraz durmazsam düzelmicek gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu bu?? Normalde birşeyim yok ama anlayamadım neden böyle.
cnm sağol.. ne kadar vesvese yapıyordum biliyorsun... çok şükür gayet iyi dedi dr..Ayy maşallahhhgözünüz aydın canım
Çook şükürr canım , maşallahcnm sağol.. ne kadar vesvese yapıyordum biliyorsun... çok şükür gayet iyi dedi dr..
cinsiyeti de haftaya kaldı.... Hepimiz sağlıklı olalım da bebişler iyi olsun da gerisi çok önemli diil bgn anladım..
Kuzikoooo, ben birkaç hemşire arkadaşla konuştum sordum vs. , ne kadar krem sürersen sür eğer vücut yapın çatlamaya müsaitse ne yap ne et istiyosan krem boca et gene de çatlarsın dedilerBuarada artık catlak kremi kullanmayada baslasak iyi olur diye düşündüm,eşime dedim lierac alıcak gelirken.
Hahahhh evet yeni emojilerrracikcay almıs bi kutu zaten biter onlar hemen ya 100 lük bende duydum onu ama biz yinede önlemi alalım kuzucum en azından sürmedimde catladı demeyiz catlarsakk ahahah bayıldım ben bunlara yaa suba bak
kızlaaaar. ben dayanamadım dra gittim
tam çıkış vakti yakaladım, dedim 1 ay oldu, arada ilaç kullandım bilmemne, sadece iyi mi diye bakmaya geldik 5 dk bakalım dedim, baktık..
büyümüş minnak14 cm olmuş.. 160 gr yaklaşık dedi.. çok bişi söylemedi..
kalp atışımız yine 165 :) hep aynı çıkıyo ya şapşik :)
sonuç olarak içim rahatladı çok şükür iyi olduğunu öğrendim...
haftaya 4lü ve cinsiyet için gideceğiz hayırlsıyla...
Cnm ben istemedim söylemesini :) yoksa söylerdi :)cinsiyeti söylemedi mi ?
ben de 16da öğrenirim diye düşünüyordum
Merhaba kızlar,dün ikili sonucumu aldım çok şükür pürüz çıkmadı,cinsiyeti için henüz bişeyde demedi doktorama olsun o sağlıklı olsunda bi sürü şeye katlanıyoruz zaten azcıkta merak ederiz :) doktor folik asiti kesti dedimki takviye için bişey vermicekmisiniz hani magnezyum falan dedim magnezyum erken deyip iki ilaç verdi birisi malumunuz decavit diğeri ferrum fort,dün ilaçlarıda aldım ama içmeye korktum,hiç bi değerime bakmadan direkt verdi bu ilacı,mide bulantım zaten geçmedi bide bu ilaçlar midemi bulandırırmı kullananlar bişeyler derse sevinirim
Yok canım kapalı değilim , gittiği yere kadar gitsin. Güvenemiyorum ki bitkisellere
Kına güzel duruyorda sonradan üstüne boya tutmuyor... yoksa ceviz kabuğu ve çayla yogurulanca hiçbir boyanin vermeyeceği rengi veriyor bi de besliyor...canım bir arkadaşım 4. ayı bitirince kına yaktırmış.
çok güzel görünüyordu ama bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?