2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlaaaar. ben dayanamadım dra gittim
tam çıkış vakti yakaladım, dedim 1 ay oldu, arada ilaç kullandım bilmemne, sadece iyi mi diye bakmaya geldik 5 dk bakalım dedim, baktık..
büyümüş minnak 14 cm olmuş.. 160 gr yaklaşık dedi.. çok bişi söylemedi..
kalp atışımız yine 165 :) hep aynı çıkıyo ya şapşik :)
sonuç olarak içim rahatladı çok şükür iyi olduğunu öğrendim...
haftaya 4lü ve cinsiyet için gideceğiz hayırlsıyla...

Ayy maşallahhh gözünüz aydın canım

Canim benimde oyle ya bende burada okuyuca endiselendim. Pazartesi sorucam test yapiliyor demisler onu yaptiricam. Sende kasik agrisi batma var mi canim ya bende 3 gundur cok yogun oluyro
Çok teşekkür ederim canımmm

Biz bence eylül annesi olacağız. Ekim annesi olup da eylülde doğum yapanlar diye topic mi açsan
Benim bebisler ikiz kesin eylul olacak insallah daha erken gelmezler de
Canim ben ayse oner in bir kitabini aldim hamilelik ve bebek bakimi diye bize uygun guzel.bir tane yabamci yazar almistim ama onu cok sevmedim bizim kulturumuze pek uymuyor.tavsiyem turk yazar alman
Selam kızlar, bende bazen yattığımda kalkarken sancım oluyor. Kasılıyorum ve biraz durmazsam düzelmicek gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu bu?? Normalde birşeyim yok ama anlayamadım neden böyle.
Bende 3 gundur oluyro canim sagdan sola donerken kalkarken batma gibi kasilma gibi degiisk bende endiselendir pazartesi doktoruma soucam

Kizlarrr kimse birsey almiyor mu bebisineeee hic foto falan yookkkbiz pazartesi doktor kontrolu sonrasinda baslicazzzz insallahhhhh

cnm sağol.. ne kadar vesvese yapıyordum biliyorsun... çok şükür gayet iyi dedi dr..
cinsiyeti de haftaya kaldı.... Hepimiz sağlıklı olalım da bebişler iyi olsun da gerisi çok önemli diil bgn anladım..
Çook şükürr canım , maşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah bebişleriiimiiiiziiii

Buarada artık catlak kremi kullanmayada baslasak iyi olur diye düşündüm,eşime dedim lierac alıcak gelirken.
Kuzikoooo, ben birkaç hemşire arkadaşla konuştum sordum vs. , ne kadar krem sürersen sür eğer vücut yapın çatlamaya müsaitse ne yap ne et istiyosan krem boca et gene de çatlarsın dediler

kızlar burayı takip etmek mümkün değil, çok hızlı ilerliyor.
gerileri okuyacağım bakalım şimdilik, umarım herkesin gebeliği yolundadır.

ben ikili test sonucunu aldım, gayet güzel bir sonuç.
doktorum bundan sonra başka zeka testi yaptırmayacağını söyledi.

cinsiyeti söylemedi mi ?
ben de 16da öğrenirim diye düşünüyordum

kızlar alışveriş konusunda benim de önerilerim var naçizane;

öncelikle hijyen ürünlerini küçük boy almanızı ve stok yapmamanızı tavsiye edeceğim.
çok iyi denen ürünleri her bebek beğenmeyebiliyor veya cildine iyi gelmiyor, uyumlu olanı bulana kadar değiştirmek zorunda kalıyorsunuz.

o yüzden sabun, şampuan, bebe yağı, bez, ıslak mendil, pişik kremi az ve küçük boy alın. ve sakın en iyisini almayın, yani bütçeniz neye yetiyorsa onu alın, en iyisine alışan için düşük kaliteye geçmek sorunlu oluyor, ileride alım gücünüzü yetmeyeceği markalarla başlamayın.

örneğin sebamed almıştım ben, çok önerilmişti, ama benim oğlumda kuruluk yaptı, değiştirdik.

araba koltuğu elzem,

biberon, emzik, mama kaşığı birer tane alın bence bulunsun.

süt sağma makinasından emin olamadım, ben zaten kısa süre sonra çalışmaya başlayacağım için almıştım da, herkes almasın bence, çünkü ihtiyacınıza göre kalitesi değişecektir. emzirme problemi olup sürekli sağmak zorunda kalanlar mecburen elektrikli alıyorlar mesela, az sağacak olanlar da manuellerle idare ediyorlar. ihtiyaç oluşursa almak daha mantıklı olabilir.

kıyafet yenidoğan ben de çok almanızı tavsiye etmem, hele ki bu aylarda, en azından bebeğin doğum kilosu belli olsun ona göre, benim sıpa 4ü geçik doyunca 0 ayları ben sadece hastanede giydirmiştim :)

bizimkiler kış bebeği olacak, biraz mevsimin değişmesini de beklemek iyi olabilir, şu an yazlıklar satılıyor her yerde.

canım kan hapını tüm hamilelere bu aylarda başlıyorlar, sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor zaten, test yaptırmıyorlar doğal olarak.
zaten bunlar takviye amaçlı, doğumda çok kan kaybedeceğimiz için, yani senin değerlerin düşük olsa zaten daha fazla vermesi gerekecektir.

bu arada doğum sonrası depresyone en iyi balıkyağı geliyormuş, doktorlar öneriyorlar.

ben iki hamileliğimde de hamilelik boyunca ve sonrasında kulandım/kullanacağım.

düzenli balık yiyebilenler için gerek yoktur elbette.

Kizlar usutunce kasikta batma olur mu?
Benim sol kasikta agri oldu yine bu aksam.
Pazartesi doktora gidicem. Var mi kasik batmasi yasiyan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…