2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Eşim gitme habire demese bende gidicem de, işte az sabret diyor.
Cnm en son ne zaman gitmiştin sen dra ? Ben 8nisanda gitmiştim. Sonrasında 2 hafta antibiyotik kullandım falan o sebeble çok panik olmuştum.. ondan gittim zaten5 dk bebeğe baktım çıktım. Detayşı muayene için haftaya gideceğm..
Sen iyisin demi bi sıkıntın yoksa sakin ol bebeklerimiz güzEl güzel büyüyorlar allahın izniyle

He valla ekmek elden su gölden bol bol yüzüyolar

Kizlar bende erkek annesi olcakmisim ❤ acikcasi kendimi kiz hazirladim ama cok sevindim tabiki yalniz antibiyotik yazdi dr ust solunum yolu enfeksiyonu icin bir hafta kullanacakmisim. Birde bebegin eşi asagida dedi cikabilir daha erken dedi biraz moralim bozuldu ama beklemekten baska care yok.

Hayirli olsun oglusunn

Herkese merhabalar, ben de birşey soracağım size. Benim göğüs uçlarımda aşırı hassaslaşma hatta acıma hafif zonklama gibi şikayetlerim var acaba böyle bir problem yaşayıp da bir krem vs kullanan var mı aranızda?

Ya bende de var bazen kasılıyor bazen sancı gibi bişi oluyor. Dün arttı ben de üşüttüm dedim. Sen sorunca bana da söyler misin canım kesin normaldir ama korkuyor insan
Tamam cnm çarşamba günü kontrolüm. Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah

Cnm oğluşun hayırlı olsun
Ben de üst solunum enfeksiyonu için antibiyotik kullandm, hiç bi sıkıntı olmadı stres yapma cnm. Ama hangi ilac olduğunu kadın doğum druna danış. Geçmezse enfeksiyon bebek için kötü olabilir o yüzden iç ve iyileş

@triton-x kendi doktorumun cihazı daha kaliteli ve daha iyi bakıyor doktorum. Dün idareten bi yere gittim :)) annelk duygularm çok ağır basıyo çook ama böyle olmaz sabretmemiz lazım ya ha bire gidilmezz
Canım rahat olursak bebeklerimizde rahat olur sanırım. bende kendimi rahatlatiyorum bakalım.
@triton-x benim sağlık ocağındada yok canım doppler
Canım şimdi bi arkadaşıma sordum. varmış bizim sağlık ocağında bu haftalarda dinlenebiliyordur inş. bakalım
Canım ya iyiki varsınız çok rahatlatiyorsunuz, cok şükür hiçbir sıkıntım yok. Dün iki hamile arkadaşım biraz panik yaptirdilar, ben aslında rahatım. Yok ihmal etme fln diye ama dr bi sıkıntin yoksa niye geliyorsun diyor, cok hakli. 18 nisanda gittim bende. Diğer randevum 20 Mayıs bekleyeceğim canım sadece göbek deligimin içindeki sert sarı şeyi aile hekimine göstereceğim o kadar

kızlar gece uyku için yastık alanınız almayı düşüneniniz yada daha önce kullanmış olanınız var mı? rahat uyuyamıyorum alsam mı dye düşünüyorum ama akararsızım

Saol canim❤ gosterdim icebilirsin dedi sizin bebisin cinsiyeti belli oldu mu

Geçmiş olsun cnm.. hemen geçer inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…