2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Güzel Yürekli kadın Rabbim gönlüne göre versin inşallah , Odayı da yeni sahibi musmutlu kullansın inşallah

Yaaaa bende çiş kaçırma problemi var sanırım , yani bi saat tuvalete gitmeyeyim biraz tutayım tuvaletimi zor yetişiyorum ya da yetişemiyorum , gebelikte oldu bu , normal doğumla ne ilgisi varmış ki acaba ? Birinci gebelikte de olurdu şükür normal doğurdum , inşallah bu da normal doğum olur , kolay olur ağrısız olur , bebeğim sağlıklı olur ..âmin
Birincide çok sıkıntılıydım Yaşamaz diyen doktor bile olmuştu

Kızlar ben arada bebişimi hissediyorum gibi geliyordu bide genelde tok karnına oluyor, neyse aklıma geldi normalde hiç çikolatalı şeyler yemediğim halde minik bi çikolatalı kek yedim, oturdum dinledim, göbeğimin daha aşağısında bi kıpırtı oluyor derinden derinden, arada bi acı gibi oluyor

kizlar nasilsiniz ben bugun sonunda 17+3 gunluk cinsiyyeti oyrendm kizim olucak nasipse benden 2 gun cok az sari akinti geldi kokusuz doktor duyunca sacini basni yoldu neredeyse eyvah rahim agzi yetmezliyinde ola bilir bu dedi baska doktora kontrole gonderdo sukur bir sey yok sari akinti olan oldu mu hic aranizda kizlar

Beyaz-sari,bazen de bildigin su gibi renksiz kokusuz oluyor bende de

Soyledim olabilir normal dedi canim.Bu arada burda da tebrik edeyim.Gozun aydin,saglikla kucagina al yavru kusunu

benimde oldu iki üç gün akintim da artti aklıma getirmek istemiyorum ama bende ondan korkuyorum muayne olsam anlaşılır mi peki varmı yokmu diye ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…