- 25 Ocak 2016
- 229
- 385
- 18
- 38
kızlar merhaba;
ilk doğan oğluma Çilek marka bebek odası takımı almıştım ama teşhirden. (uygun fiyatlıydı, erkek çocuğundan çok kız çocuğuna daha iyi gidebilir, lila renkte)
hiç bir sorunu yok, çiziği falan yok, sadece gardrobun ayaklarında dengesizlik var, bir tanesinin altına karton koyarak dengeliyorum.
Yeniden taşınma durumumuz sebebiyle bazı eşyaları elden çıkaracağım.
Bu takımı da ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.
Bir ay sonra boşa çıkacak.
Gebzede oturuyorum.
Nakliyatı alan kişiye ait olacak şekilde maddi beklenti olmadan vereceğim.
Sizin veya tanıdığınız birinin ihtiyacı olursa fotoğraflarını çekip gönderebilirim.
Aklınızda bulunsun.
Yaaaa bende çiş kaçırma problemi var sanırım , yani bi saat tuvalete gitmeyeyim biraz tutayım tuvaletimi zor yetişiyorum ya da yetişemiyorum , gebelikte oldu bu , normal doğumla ne ilgisi varmış ki acaba ? Birinci gebelikte de olurdu şükür normal doğurdum , inşallah bu da normal doğum olur , kolay olur ağrısız olur , bebeğim sağlıklı olur ..âminkızlar eski hamileliğimde ilerleyen dönemde şöyle bir olay başıma geldi.
yolda yürüyorum, hapşurdum baya şiddetli şekilde, ve alttan neredeyse bir su bardağı kadar su geldi, suyum geldi sanıp doktora gittim, suda azalma yok dedi, ebeye de danıştım ama çiş kaçırma durumu da olabilir dedi,
ama çiş gibi kokmamıştı da.
neyse o zaman bir kez başıma gelmişti.
şimdikinde 2 kez başıma geldi şimdiden, ama o kadar fazla su gelmedi, bakıyorum kokuyor mu diye, kokmuyor da, bebeğin suyu değildir umarım.
bir de ebe şey demişti, çiş kaçırma problemi ise normal doğumu tavsiye etmem.
Turnayı gözünden vurdunÇok şükür oğlum vardı şimdide kızım oluyor çok mutluyum jhayirli evlat olur inşallah
Allah razi olsun canimcimmmSedplpost: 46318641 .!.:Dua etmem mi canım benim,edicem yineİyi olcak bak gör,düzelecek insallah
Senin yazini okuyunca benimde canim cooookk fena sosis istediKIZLAR CANIM ACAYİP SOSİSLİ MAKARNA İSTİYOR SOSİSİ İYİCE HAŞLASAM KIZARTSAM YESEM OLUR MU YAA
Benim deSenin yazini okuyunca benimde canim cooookk fena sosis istediyasak ama simdi yapiyorum bende :)
Beyaz-sari,bazen de bildigin su gibi renksiz kokusuz oluyor bende dekizlar nasilsiniz ben bugun sonunda 17+3 gunluk cinsiyyeti oyrendm kizim olucak nasipse benden 2 gun cok az sari akinti geldi kokusuz doktor duyunca sacini basni yoldu neredeyse eyvah rahim agzi yetmezliyinde ola bilir bu dedi baska doktora kontrole gonderdo sukur bir sey yok sari akinti olan oldu mu hic aranizda kizlar
doktora sordunmu hic benim ki baya korkuzdu beniBeyaz-sari,bazen de bildigin su gibi renksiz kokusuz oluyor bende de
benimde oldu iki üç gün akintim da artti aklıma getirmek istemiyorum ama bende ondan korkuyorum muayne olsam anlaşılır mi peki varmı yokmu diye ne yapmalıyımkizlar nasilsiniz ben bugun sonunda 17+3 gunluk cinsiyyeti oyrendm kizim olucak nasipse benden 2 gun cok az sari akinti geldi kokusuz doktor duyunca sacini basni yoldu neredeyse eyvah rahim agzi yetmezliyinde ola bilir bu dedi baska doktora kontrole gonderdo sukur bir sey yok sari akinti olan oldu mu hic aranizda kizlar
Allah nazardan korusun allah isteyen herkese versinTurnayı gözünden vurdun
Maşallah canım aynı cümlede böyle yazma söyleme Rabbim korusun nazarlardan
Masallah canim hayirli olsun kizcen:)) saglikla ins[/QUOTE]Maşallah canim hayirlitugbavebebik, post: 463169inş member: 732141"]Kızlar doktordan çıktım kızım olacakmış çok şükür 230 gram 17 cm olmuş 18+0 haftadayim
hayırlı olsun prensesin canım :)MarV-el canim benim bilgileri de guncellermisin kızım olacak adida ASYA değişiklik olmazsa :)
aa canım belli oldu mu cinsiyet görmedim grupta yazmadın sanırım hayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsinMarV-el canim benim bilgileri de guncellermisin kızım olacak adida ASYA değişiklik olmazsa :)
Teşekkürlerhayırlı olsun prensesin canım :)
Evet belli oldu sağol canım amin hep beraber inşallahaa canım belli oldu mu cinsiyet görmedim grupta yazmadın sanırım hayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?