anlıyorum canım abiin yanında olmak istiyorsun muhtemellen ama eşin de haklı şimdi orda olman işleri kolaylaştırmaz hatta belki zorlaştırır...Sagol mutlaka vardir hayri biz goremesekte ama iste igdirdayim gurbette olmanin verdigi sikintilar heralde yanlarinda olmayinca
Ben beklemiyorum çünkü eşimden beklentim düşükkızlar kontrol gününe şafak sayar gibi sayıp kendinizi daha strese sokmayın bu kadar.Valla en güzel zamanlarınızı doktor kontrolüydü, ay hareket etti mi acaba diye harcıyorsunuz anlamadan çocuğuda strese sokuyorsunuz gevşeyin biraz elbet bizlerde hareketlerini hissedicez, doktor kontrolüne gidicez zaman o kadar çabuk geçiyorki gün sayarak geçirmeyin zamanınızı
ilk defa anne olacak olanlar bu anneler gününde birşeyler bekliyorlar mı?
Doktora benimde bir haftam vardi ama dayanamadim agri olunca gittim. Eger icin rahat degilse eşine durumu izah et erken git yada doktorunu ara canim. Ben bi hafya bekleseydim Allah korusun norlurdu bilmiyorumbayan diyet canım geçmiş olsun bende de o tarz korkular var epey bi zamandır karnıma ve rahmime sancı girip çıkıyodu dün geceden beride sanki sağ kasığıma taş oturmuş gibi hissediyorum bide acayip evhamlıyım dra 10 günüm var eşimde senin yerine ben doğurdum artık yeter deyip gününde gidelim diyo şaştım açıkçası
ama herşey rabbimden tabiki sabredip dua edicez inş
Ah canim ah ya hic sorma Vallahi bi tekmelesede kurtulsak poffftekmelemeye başlasa da rahatlasak valla
çok haklısın canım ama biliyorum ama eşim günümüzü bekleyelim diyor eğer benimde yarın geçmezse ısrar edicem artık zaten gidip gelen bi ağrı bendeki ama hergün var gibiDoktora benimde bir haftam vardi ama dayanamadim agri olunca gittim. Eger icin rahat degilse eşine durumu izah et erken git yada doktorunu ara canim. Ben bi hafya bekleseydim Allah korusun norlurdu bilmiyorum
Aynennn bende hiçbir şey beklemiyorum , hatta ağzını aradım aldım cevabımı oturdumBen beklemiyorum çünkü eşimden beklentim düşük
Aynen bende valla bazen işte batma gibi oluyoHiçbirsey hissetmiyorum desem
Çok iyi pişirirsen olur, nefsin körelsin abartma ama ok?KIZLAR CANIM ACAYİP SOSİSLİ MAKARNA İSTİYOR SOSİSİ İYİCE HAŞLASAM KIZARTSAM YESEM OLUR MU YAA
Ay 3 aydır tadı ağzımda resmen korkudan ama çiğ yemeyin diyo önce haşlasam sonra kızartsam bişey olmaz sankiÇok iyi pişirirsen olur, nefsin körelsin abartma ama ok?
Ne güzel maşallahhhseziki ben bekliyorm eşimden :)) ince bi kocadır yani hiçbi şeyi es geçmez bunu da es geçmesin :) hiç çıtlatmadım da bakalım napcakkk
Valla benim doktor canın çok isterse iyi pişirerek az miktarda yiyebilirsin dedi. Evet dediğin gibi iyice pişir ama az yemeye çalış, abartma dediğim o yaniAy 3 aydır tadı ağzımda resmen korkudan ama çiğ yemeyin diyo önce haşlasam sonra kızartsam bişey olmaz sanki
Dua etmem mi canım benim,edicem yineSedebu benim doktor da beni birakma sebebi sadece tam teşekküllü hastanede olmamm gerektiğini inanior..plesanta içindediin gibi 20. Haftalari bbeklicez demsiti ama iste bide benim tansiom sıkımtilarimda var daha farklı nedenler yani ..duanizi bekliyorum... Ama biliosun ben 3 aydir evdeyim yani cimamdi gitti.. Bebegin onunu kapatiomus suan
Çok şükür oğlum vardı şimdide kızım oluyor çok mutluyum jhayirli evlat olur inşallahmaşallah canım gözün aydın bu arada hadi bakalım isim düşünmeye başlayın kara kara
İnşallah en kısa zamanda ogrenirsiniz çok sagolT tugbavebebik masallah,darisi hâlâ cinsiyet ogrenemeyen benim gibilerin basina
Teşekkür ederim canimMaşallahhhgözünüz aydın canııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?