2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Sagol mutlaka vardir hayri biz goremesekte ama iste igdirdayim gurbette olmanin verdigi sikintilar heralde yanlarinda olmayinca
anlıyorum canım abiin yanında olmak istiyorsun muhtemellen ama eşin de haklı şimdi orda olman işleri kolaylaştırmaz hatta belki zorlaştırır...

kızlar kontrol gününe şafak sayar gibi sayıp kendinizi daha strese sokmayın bu kadar.Valla en güzel zamanlarınızı doktor kontrolüydü, ay hareket etti mi acaba diye harcıyorsunuz anlamadan çocuğuda strese sokuyorsunuz gevşeyin biraz elbet bizlerde hareketlerini hissedicez, doktor kontrolüne gidicez zaman o kadar çabuk geçiyorki gün sayarak geçirmeyin zamanınızı

ilk defa anne olacak olanlar bu anneler gününde birşeyler bekliyorlar mı?

Ben beklemiyorum çünkü eşimden beklentim düşük

Benimde beklentim yok ama anneme hediye bakarken aaa bende anne oluyorum acaba beni düşünen olur mu bu sefer diye aklımdan geçmedi değil :))

Doktora benimde bir haftam vardi ama dayanamadim agri olunca gittim. Eger icin rahat degilse eşine durumu izah et erken git yada doktorunu ara canim. Ben bi hafya bekleseydim Allah korusun norlurdu bilmiyorum

Doktora benimde bir haftam vardi ama dayanamadim agri olunca gittim. Eger icin rahat degilse eşine durumu izah et erken git yada doktorunu ara canim. Ben bi hafya bekleseydim Allah korusun norlurdu bilmiyorum
çok haklısın canım ama biliyorum ama eşim günümüzü bekleyelim diyor eğer benimde yarın geçmezse ısrar edicem artık zaten gidip gelen bi ağrı bendeki ama hergün var gibi
rabbim sanada acill şifalar versin canım kimseyide korktuğu yere uğratmasın AMİNNN

KIZLAR CANIM ACAYİP SOSİSLİ MAKARNA İSTİYOR SOSİSİ İYİCE HAŞLASAM KIZARTSAM YESEM OLUR MU YAA

Kizlar bisey sorucam. Yorumlarda genelde bu aylarda plasenta asagida olur ama yukari cikarmis daha sonra demissiniz ya, bana doktor bebek aşağı inmis, dusuk riskin var dedi. Plasenta ile ayni seymi sizce bebegin asagida olmasi hic bilgim yok. Yoksa benimki farkli biseymi

Dua etmem mi canım benim,edicem yineİyi olcak bak gör,düzelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…