ONLAR BİZİM STRESİMİZİ MERAKIMIZI YAŞAMIYOR ÇÜNKÜ BENDE SİNİR OLUYORUMicecreamm benim eşim de gününü bekleyelm randevudan önce gitmeyelm iyice abarttın diyo sürekli. Sinir oluyorm
valla aynen canım yaaa bizim hem geç oldu hem iki kayıp kimseyi etkilemek istemem ama her tualete afedersin korka korka gidiyorum kan falan görücem diye bi türlü bu psikolojiden kurtulamadım bide üstüne ağrılar olunca işte ne bilim bi kurt düşüyo içime aslında sürekli değil bu ağrılar gelip geçici ama ne bilim işte bi tuhaf oldummmicecreamm benim eşim de gününü bekleyelm randevudan önce gitmeyelm iyice abarttın diyo sürekli. Sinir oluyorm
Aynen canım. Her dakika tuvaletteyim. Ödüm kopuyor her defasında.valla aynen canım yaaa bizim hem geç oldu hem iki kayıp kimseyi etkilemek istemem ama her tualete afedersin korka korka gidiyorum kan falan görücem diye bi türlü bu psikolojiden kurtulamadım bide üstüne ağrılar olunca işte ne bilim bi kurt düşüyo içime aslında sürekli değil bu ağrılar gelip geçici ama ne bilim işte bi tuhaf oldummm
moralini bozma canım... belki bu abin için daha hayırlıdır durmadan dua et...Kizlar cok moralim bozuk abim bosaniyo ve psikolojisi bozuldugu icin hastanede yatiyo uyku ilaci veriyolarmis sesi cok kotu geliyo annemler flnda kotu yani ben hem isten izin alamiyorum hemde esim orda ortam kotu gitme dedigi icin gidemedim abim cikinca hep birlikte yanima gelcekler ama bi haftadir ne uyuyorum nede moralimi duzeltebiliyorum insallah bebegim etkilenmiyodur cunku esime de soleyemiyorum cok destekcimiz ama dogal olarak bebek icin endiseleniyo sizden ricam dua eder misiniz sikintili gunlerden tez zamanda cikalim insallah
tekmelemeye başlasa da rahatlasak vallavalla aynen canım yaaa bizim hem geç oldu hem iki kayıp kimseyi etkilemek istemem ama her tualete afedersin korka korka gidiyorum kan falan görücem diye bi türlü bu psikolojiden kurtulamadım bide üstüne ağrılar olunca işte ne bilim bi kurt düşüyo içime aslında sürekli değil bu ağrılar gelip geçici ama ne bilim işte bi tuhaf oldummm
bende de dünden beri sağ kasıkta kendini hissettiriyo canım taş oturmuş gibi ne bilim rabbime emnaet elden başka bişi gelmiyo aslında nette bu tarz ağrılar normal diyo ama benim bulantılar falan geçti iştah arttı falan ne bilim bulansa bi dert bulanmasa bi dert kendimi tanıyamaz oldum hergün kafa yorgunluğu yapıyorum kendime rabbim sabır versin tevekkül etmeliyim ama vesveseden de duramıyorumAynen canım. Her dakika tuvaletteyim. Ödüm kopuyor her defasında.
Ağrular bende de var. İğne batması gibi. Valla kork korka geçiyor
Canim senin bebişin hareketleri ne alemde artık iyice hissediyorsumdurmoralini bozma canım... belki bu abin için daha hayırlıdır durmadan dua et...
ayyyyy canımmm okadar merak ediyorumki bu duyguyu anlatamam daha cinsiyet bile belli değil bizim 14+3üm daha kontrolede 10 gün var 20 gündür dişimi sıkıyorummmmmm asker gibi oldum şafak sayıyorumtekmelemeye başlasa da rahatlasak valla
tekmelemeye başlasa da rahatlasak valla
maşallah canım gözün aydın bu arada hadi bakalım isim düşünmeye başlayın kara karaKızlar doktordan çıktım kızım olacakmış çok şükür 230 gram 17 cm olmuş 18+0 haftadayim
Evet ayrica birakti beni profa cik universite hastanesinde olmalisin sen dedi... Tansiyon sikintilarimda var yillar öncesinde bayilmisligimda .. Oyuzden riskli goruor beni cokk[/QUOTE][QUOTayrıca doktorumebu, prova CIK üniversite olmali6315740, member: 661311"]Bu haftalarda herkesin asagida oluyor plesentasi diye duymustum,20.haftadan sonra cikmasi ya da cikmis olmasi bekleniyor sanirim.Canim gelmis gecmis olsun,ben de 23 Nisan provalarinda ayakta kalmistim baya ertesi gün bir sanci,kramp kasiklarimda aksami da acik kahverengi leke geldi,sorduk dr'a olabilir bu haftalarda rahim buyuyor,plesenta yukari cikiyor,kendini yorma,uzan dinlen dedi beraber.
Sagol mutlaka vardir hayri biz goremesekte ama iste igdirdayim gurbette olmanin verdigi sikintilar heralde yanlarinda olmayincamoralini bozma canım... belki bu abin için daha hayırlıdır durmadan dua et...
MaşallahhhKızlar doktordan çıktım kızım olacakmış çok şükür 230 gram 17 cm olmuş 18+0 haftadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?