2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
icecreamm benim eşim de gününü bekleyelm randevudan önce gitmeyelm iyice abarttın diyo sürekli. Sinir oluyorm
valla aynen canım yaaa bizim hem geç oldu hem iki kayıp kimseyi etkilemek istemem ama her tualete afedersin korka korka gidiyorum kan falan görücem diye bi türlü bu psikolojiden kurtulamadım bide üstüne ağrılar olunca işte ne bilim bi kurt düşüyo içime aslında sürekli değil bu ağrılar gelip geçici ama ne bilim işte bi tuhaf oldummm

Aynen canım. Her dakika tuvaletteyim. Ödüm kopuyor her defasında.
Ağrular bende de var. İğne batması gibi. Valla kork korka geçiyor

moralini bozma canım... belki bu abin için daha hayırlıdır durmadan dua et...

tekmelemeye başlasa da rahatlasak valla

Aynen canım. Her dakika tuvaletteyim. Ödüm kopuyor her defasında.
Ağrular bende de var. İğne batması gibi. Valla kork korka geçiyor
bende de dünden beri sağ kasıkta kendini hissettiriyo canım taş oturmuş gibi ne bilim rabbime emnaet elden başka bişi gelmiyo aslında nette bu tarz ağrılar normal diyo ama benim bulantılar falan geçti iştah arttı falan ne bilim bulansa bi dert bulanmasa bi dert kendimi tanıyamaz oldum hergün kafa yorgunluğu yapıyorum kendime rabbim sabır versin tevekkül etmeliyim ama vesveseden de duramıyorum

[QUOTayrıca doktorumebu, prova CIK üniversite olmali6315740, member: 661311"]Bu haftalarda herkesin asagida oluyor plesentasi diye duymustum,20.haftadan sonra cikmasi ya da cikmis olmasi bekleniyor sanirim.Canim gelmis gecmis olsun,ben de 23 Nisan provalarinda ayakta kalmistim baya ertesi gün bir sanci,kramp kasiklarimda aksami da acik kahverengi leke geldi,sorduk dr'a olabilir bu haftalarda rahim buyuyor,plesenta yukari cikiyor,kendini yorma,uzan dinlen dedi beraber.[/QUOTE]
Evet ayrica birakti beni profa cik universite hastanesinde olmalisin sen dedi... Tansiyon sikintilarimda var yillar öncesinde bayilmisligimda .. Oyuzden riskli goruor beni cokk

Maşallah canim hayirlitugbavebebik, post: 463169inş member: 732141"]Kızlar doktordan çıktım kızım olacakmış çok şükür 230 gram 17 cm olmuş 18+0 haftadayim[/QUOTE]
Masallah canim hayirli olsun kizcen:)) saglikla ins

Evet ayrica birakti beni profa cik universite hastanesinde olmalisin sen dedi... Tansiyon sikintilarimda var yillar öncesinde bayilmisligimda .. Oyuzden riskli goruor beni cokk[/QUOTE]
Boşver bunu hiç problem etme canım,biz de perinatoloğ'a gidiyoruz(riskli gebelik uzmanı Prof).Benim sebepsiz bir kaybım vardı ya ondan böylesini tercih ettik,sen de profa git,en güzeli,ve içini rahat tut,herşey rayında,bi tek eşinin yukarı çıkması bekleniyor,e genelde herkesin bu haftalarda eşi tamamen olmasa da bir kısmı daha aşağıda,yavaş yavaş çıkcak inşallah yukarı.İnşallah 5.aydan sonra daha güzel şeyler konuşuyor oluruz.

Sedebu benim doktor da beni birakma sebebi sadece tam teşekküllü hastanede olmamm gerektiğini inanior..plesanta içindediin gibi 20. Haftalari bbeklicez demsiti ama iste bide benim tansiom sıkımtilarimda var daha farklı nedenler yani ..duanizi bekliyorum... Ama biliosun ben 3 aydir evdeyim yani cimamdi gitti.. Bebegin onunu kapatiomus suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…