2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aynen bende çok korktum bugün çok su içtim akintim olmadı ama yinede yarın doktoru arayip soracam
bende tuvaletimi tutunca geliyor sarı akıntı bende anlamadım ama beyaz hep geliyo beyazı sormuştm zararsz demişti kokusuzsa zararsız demişti yani. Ay içime kurt düştü yine yeni yeniden

canım şey demişti,

bu kaslar çok güçlü kaslar, normalde çiş kaçırma problemi olmaz ne kadar sıkışırsan sıkış, ama senin şimdi varsa normal doğum sonrası daha çoklaşabilir.

benim oğlum kilolu olduğu için sezeryan doğum oldu zaten, ama aklımda şey kalmış, bir arkadaşın annesi kilolu bebeğini normal doğumla doğurmuş, sonrasında bu kaçırma problemi hep devam etmiş, baya da zorlanmış.

bayan diyet canım doktorun bana kurduğu cümle: bebeğin eşi(plasenta) rahim ağzını tam kapatmış durumda. Benim anladığım: bebişin aşağıda yani bence ikisi aynı. ama tıp dilinde nasıl bilemiyormm

Son düzenleme:
Plasentanin aşağıya inmesi ile bebegin asagiya inmesi ayni seymi kizlar bilen varmi?
Plesenta yani bebeğin eşinin aşağıda olmasıyla bebeğin aşağıda olması aynı şey değilmiş.Canım,dr'un ne diyor tam olarak,şimdi bilemiyorum dr'unun ne dediğini ama eğer eşi aşğıdaysa bu haftalarda olabilirmiş,20.haftadan sonra yukarı çıkması beklenirmiş.Benim bildiğim bu.

cicekkokusu canım ağrının geçmesine sevindim. Benimde haftasonundan beri misafirlerim var. İyiyim ama onlar gitsin iyice dinlenicem. Buarada dün sağlık ocağına gittim, doppler çok basit biseydi. Bu 20. Haftada ancak duyar kalp atışlarını sıkıntı yapma dedi hemşire, içime bi huzur geldi.16 gün daha sabredicem bakalım :)
Sedebu ve T tugbavebebik hayırlı olsun cinsiyeti, darısı biz ogrenmeyenlerin olsun inş.

Günaydın arkadaşlar :)
Yarın kontrolüm var ins iyi haberler alırım.
Hepimizin kandili mübarek olsun. Dualarda birbirimizi unutmayalım inşallah:)
Anneler Günü için bir beklentim yok çünkü eşim tam bir odun. Ağzında var ama icraat yok hiç olmuyor.. millete ozenmekle geçer özel günlerim çoğu zaman. Anneler Günü hediyem bebişlerimin iyi olması sağlıklı dogmaları olsun. Rabbimin en güzel hediyeleri :)

tracy ben de alcam :) çok arkadaşım okudu oldukça iyiymiş. haluk yavuzere de bakayım çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…