normal doğumda yapıyorlar zaten bunu senin iyiliğin için olan birşey kontrolsüz bir yırtılma olması daha kötü, en sağlıklı nasıl olacaklarsa öyle olsun ben kendimi normal doğum diye şartlamak istemiyorum çünkü son dakika insanın başına neler geleceği belli olmuyorAyyy içim çok fena oldu.daha erken ama doktorla konuşulması gereken önemli konular gerçekten. İnşallah normal doğum yapmak nasip olur bebeğim içinde en sağlıklı si o olur insallah
akıntılar normal ama yinede doktoruna danışmanda fayda var biz ne desek yanlış olur benceKizlarrr beni gorseniz
oyleymis cnm ama benim hicbir sıkıntım olmadi yuruyerek gittim doguma sadece karin bolgem uyusmustu yuruyen epidural yapılmıştı oyle demislerdi yaniCanım ne guzel ya.. Ama epidural herkete tutmuyormuş:/
doktorların dokunuşunu hissediyosun ama acıyı hissetmiyosun öyleymiş yani ama bebeği gördüğümüz anda herşeyi unutacağımız için bence değer. bide nasıl bişi olduğunu yaşamasamda gördüğüm için aklıma yatıyo birazda, yoksa bebeğin dünyaya geldikten 1-2 saat sonra görebiliyosun anca ve herkes görüyo senden önce. sen uğraş doğur en son sen gör yok yaa :)))Canım sezaryende epidural korkuyo beni diri diri kesilmek gibi sanki :/
canım bendede oluyo ara sıra ama ben crinone jelin akıntısı diye önemsemedim, cumartesi gidicem dotora sorucam bende.Kizlarrr beni gorseniz
ya bendede ara sıra kalbimin üstünde acı hissi oluyo, nefes alırken kemiğimin batması gibi sanki. daha önce yaşadığım tecrübeden gaz olduğunu düşünüyorum ama şimdi sende diyince bilemedim canım ya. cumartesi bi sorarım gittiğimdekızlar ben dün öğlen yemekten hemen sonra, şerbetli bi tatlı yedim. pek de canım istemedi ama yedim. kalbim yerinden çıkacak gibi çarptı 5,6 dk. korktum acaba şekerim mi yükseldi, sonra da kurmaya başladım gebelik şekerim mi var acaba falan diyesizde de olan var mı?
doktorların dokunuşunu hissediyosun ama acıyı hissetmiyosun öyleymiş yani ama bebeği gördüğümüz anda herşeyi unutacağımız için bence değer. bide nasıl bişi olduğunu yaşamasamda gördüğüm için aklıma yatıyo birazda, yoksa bebeğin dünyaya geldikten 1-2 saat sonra görebiliyosun anca ve herkes görüyo senden önce. sen uğraş doğur en son sen gör yok yaa :)))
doktorların dokunuşunu hissediyosun ama acıyı hissetmiyosun öyleymiş yani ama bebeği gördüğümüz anda herşeyi unutacağımız için bence değer. bide nasıl bişi olduğunu yaşamasamda gördüğüm için aklıma yatıyo birazda, yoksa bebeğin dünyaya geldikten 1-2 saat sonra görebiliyosun anca ve herkes görüyo senden önce. sen uğraş doğur en son sen gör yok yaa :)))
Tabikide bende sartlamiyorum doktorum dan en sağlıklısi bizim için ne işe onu isticem ama inşallah allah normal doğum nasip eder sağlıklı bir şekilde sezeryan istemiyorumnormal doğumda yapıyorlar zaten bunu senin iyiliğin için olan birşey kontrolsüz bir yırtılma olması daha kötü, en sağlıklı nasıl olacaklarsa öyle olsun ben kendimi normal doğum diye şartlamak istemiyorum çünkü son dakika insanın başına neler geleceği belli olmuyor
Bir kac gun gozlemliyim bakalim.ne olacak :/akıntılar normal ama yinede doktoruna danışmanda fayda var biz ne desek yanlış olur bence
Sor bakalim.canim ne diyecek senin.o olabilir evet :/bende hic onemsememistjm ama dunden beri.aklima takildicanım bendede oluyo ara sıra ama ben crinone jelin akıntısı diye önemsemedim, cumartesi gidicem dotora sorucam bende.
Amin insallah. Bende normal dogum cok istiyorum insallah.bebegim icinde sagliklisi o olur ama sezeryan iyiyse bebegim icin.mecbur sezeryan tabi :/ ama her anne gibi bebegimi gormek istiyorum ama sezeryan sirasinda uyanik olursam hissederim aciyi diye korkuyorum. Zaten parmagim kesilse kesigi gorsem basim donuyo.fena oluyorum hayirlisi bakalim :/Kızlar doğum konusunda bende kararsızim yani hastanede yatarken yanıma sezeryanlı biri geldi Aman Allah ım kesinlikle normal doğum dedim sezeryanda kız kalkmiyo iki kişi zor kaldırıp yatırıyordu öksürüğü geliyo oksüremem diye ağlıyordu sonra o çıktı normal doğum yapan biri bi geldi kız zangir zangir titriyor hemşireler uyan ses ver diye kıza sesleniyo kızda tık yok ben normalde yapamıcam kal annecim sen içerde başka çıkış yolu bulana kadar dedim :) ama sonra başka biri doğum hanede bebeği çıktığı gibi almış kucağına emzirmiş 2 saat sonra kendisi bebeginin hayrına bişeyler dagitti başka sezeryan li biri gece 1 buçukta doğum yapmış sabah 8 de benim bebeğim oldu diye yanıma geldi gayette iyi yürüyordu. yani her doğum kişiden kişiye farklılık gösteriyor.. 37. haftada doktor normal doğuma musaitse bekleyelim kendisi gelsin diyo degilse zaten alıyo 38 haftalikken mesela 1. doğum normal olup 2. sezeryan olan cok kişide var bebeğin nabzı düşüyor ya da su geliyo bebek suni sancı ya rağmen gelmiyo beklemeyip sezeryana aliorlar. bizim için hangisi hayirliysa o yoldan gelsin yavrular :)
Kızlar doğum konusunda bende kararsızim yani hastanede yatarken yanıma sezeryanlı biri geldi Aman Allah ım kesinlikle normal doğum dedim sezeryanda kız kalkmiyo iki kişi zor kaldırıp yatırıyordu öksürüğü geliyo oksüremem diye ağlıyordu sonra o çıktı normal doğum yapan biri bi geldi kız zangir zangir titriyor hemşireler uyan ses ver diye kıza sesleniyo kızda tık yok ben normalde yapamıcam kal annecim sen içerde başka çıkış yolu bulana kadar dedim :) ama sonra başka biri doğum hanede bebeği çıktığı gibi almış kucağına emzirmiş 2 saat sonra kendisi bebeginin hayrına bişeyler dagitti başka sezeryan li biri gece 1 buçukta doğum yapmış sabah 8 de benim bebeğim oldu diye yanıma geldi gayette iyi yürüyordu. yani her doğum kişiden kişiye farklılık gösteriyor.. 37. haftada doktor normal doğuma musaitse bekleyelim kendisi gelsin diyo degilse zaten alıyo 38 haftalikken mesela 1. doğum normal olup 2. sezeryan olan cok kişide var bebeğin nabzı düşüyor ya da su geliyo bebek suni sancı ya rağmen gelmiyo beklemeyip sezeryana aliorlar. bizim için hangisi hayirliysa o yoldan gelsin yavrular :)
cani n e kadar geliyorr gunluk bez yetyorsa normaldir dedi doktrm benden 2 gun sari cok az leke geldi sacni basni uoldu doktorKizlar gunaydin:)
Sizlere birsey danisicam. Uzun suredir belki 1 belki 2 ay bilmiyorum ara ara ayakta fazla durdugumda mesela yemek yaparken su gibi renksiz bir akinti geliyo cok degil ama :/ hic onemsememistim ama dun amniyon sivisi olabilme ihtimalini okuyunca korktum :/ boyle bir akinti yasayan var mi ? Kontrole haftaya cumartesi yada pazar gidicem :/
Canim masallah yavrularina :) ikizler hep oyle oluyor ya biri minik biri daha iri :)Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
Canim su gibi olan.az geliyor aslinda ayakta cok durunca geliyor. Insallah.normaldircani n e kadar geliyorr gunluk bez yetyorsa normaldir dedi doktrm benden 2 gun sari cok az leke geldi sacni basni uoldu doktor
canım yaa ben fazla takip edemiyorum ama sana iki kız demişlerdi ilk tahminde dimi öyle hatırlıyorum iki erkek mi olmuşş maş:).Merhaba arkadaşlar dr kontrolümuz bitti. Biri kesin erkek diğeri de erkek ama %80 kordonu almış bacaklarının arasına bırakmıyor tospik :) biri baya iri diğeri küçük kalmış biri 215 diğeri 250 gr olmuş. Ama ölçümlerde nerdeyse 1hafta var aralarında. Doktor olumsuz bir şey demedi çok şükür. Ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. İnş güzel geçer:)
bnde özele gidiyorum canım pek umudum yok ama yanılmıştır inş:). ilk gittiğimde 6 haftalıktı bebek yok demişti ama yolk kesesi sağdaydı sonra görmedim ikilide gtmiştim bidaha.Bu arada ilk ultrason resimleri nasıl canım kesenin sağında mı solunda mı benim ki baya her yeri belli idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?