Sağolun canım. ..MarV-el canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle dikkat edin kendinize
gecmıs olsunKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
Ayyyy çoook geçmiş olsun canımmKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
geçmiş olsun cnm...Kızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
geçmiş olsun canım Allah korumuş çok dikkat et bebisler annelerine çok sıkı tutunuyo maşallah ama bizde dikkat edelim. ben zaten temizliği falan görmüyorum da banyoya girerken bile çok dikkat ediyorum.. sende boşver yıkamakla falan uğraşma batan yerleri bezle siliver tamam bi alalım yavruları kucağımıza dip bucak yaparız temizliğiKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
nerede bu drlar? öyle saçma şey mi olur... çok kızdım.. hangi şehirdesinSelam kızlar..Bugün kontrolüm vardı..doktor çok detaylı bakmadı yani kısa sürdü muayene..ne kilo ne boy hiçbişey söylemedi gene.. sadece gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.cinsiyetine erkek dedi.ben de kesin mi söyleyelim mi ailelere falan dedim değişirmi dedim.yüzde 99 erkek dedi doktor dersin dedi.esimi içeri almıyodu normaldede.bugün hastası az dı rica ettim gene almadı baska hastalarda ister dedi.15 dk sonra baska bi doktora rica ettik esim çok merak ediyodu doktor kabul etti.baya da detaylı baktı ve ben kesin kız diyorum dedi.az önce erkek demişti dedim.bacak arası bos dedi.eminim dedi.kafam allak bullak oldu kaçıncı haftama geldim hala öğrenemedik.sizce ne yapmalıyım..
ne tuhaf birinin yüzde doksan dokuz erkek dediğine diğeri eminim kız diyo.. bende şimdi suphelendim banada erkek ama kıyafet almayın daha dedi her an kız olabilir yani neyse canım her şey ayrıntılı ultrasonda belli olcak bu kadar sabrettık 3-4 hafta daha sabredilir :)Selam kızlar..Bugün kontrolüm vardı..doktor çok detaylı bakmadı yani kısa sürdü muayene..ne kilo ne boy hiçbişey söylemedi gene.. sadece gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.cinsiyetine erkek dedi.ben de kesin mi söyleyelim mi ailelere falan dedim değişirmi dedim.yüzde 99 erkek dedi doktor dersin dedi.esimi içeri almıyodu normaldede.bugün hastası az dı rica ettim gene almadı baska hastalarda ister dedi.15 dk sonra baska bi doktora rica ettik esim çok merak ediyodu doktor kabul etti.baya da detaylı baktı ve ben kesin kız diyorum dedi.az önce erkek demişti dedim.bacak arası bos dedi.eminim dedi.kafam allak bullak oldu kaçıncı haftama geldim hala öğrenemedik.sizce ne yapmalıyım..
Haklısın kuzum... zaten çok kızdım kendime...geçmiş olsun canım Allah korumuş çok dikkat et bebisler annelerine çok sıkı tutunuyo maşallah ama bizde dikkat edelim. ben zaten temizliği falan görmüyorum da banyoya girerken bile çok dikkat ediyorum.. sende boşver yıkamakla falan uğraşma batan yerleri bezle siliver tamam bi alalım yavruları kucağımıza dip bucak yaparız temizliği
Kızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
masallah sagın solun besık oldu yanıkızlar bize büyüyen beşik de gelecekmiş yengemden. falımda bu çocuk çok kısmetli olacak eviniz dolup taşacak demişlerdi :) gerçek mi herkes bi şeyi veriyor. şu an sepet beşik, park beşik, büyüyen beşik, şu piilli sallanan beşik dördü de var yani :))) kimseye bi şey demeden hepsi kendi teklif etti :)
nerede bu drlar? öyle saçma şey mi olur... çok kızdım.. hangi şehirdesin
geçen gün bende de olmuştu canım hamileliğimin ilk aylarındaki kasık ağrısından çok farklıydı, korktum ben de bir şey olacak diye netten araştırdım eğer üşüttüysen normalde adet tarihine denk gelen zamanda kasık ağrısı olabiliyormuş, gerçekten de normal adet günümün olduğu tarihti.Cok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar
ne tuhaf birinin yüzde doksan dokuz erkek dediğine diğeri eminim kız diyo.. bende şimdi suphelendim banada erkek ama kıyafet almayın daha dedi her an kız olabilir yani neyse canım her şey ayrıntılı ultrasonda belli olcak bu kadar sabrettık 3-4 hafta daha sabredilir :)
Cnm konuşmuştuk E Elifece20 ile özel yoktu orda. Ya cnm ne dsem bilmiyorumki. Yarın sabahtan antalyaya ya da ne bilim yakın başka bi şehre gidip özel hastanede gösterseniz mi? Gerçekten elimden bişe gelse yardımcı olmak isterim ama aklıma bişey de gelmiyor. Tek mantıklı şey arabaya binip çevre bi ile gitmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?