2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gecmıs olsun

Ayyyy çoook geçmiş olsun canımm çok şükür ki bebişin iyi Allah korumuş ,,,

Selam kızlar..Bugün kontrolüm vardı..doktor çok detaylı bakmadı yani kısa sürdü muayene..ne kilo ne boy hiçbişey söylemedi gene .. sadece gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.cinsiyetine erkek dedi.ben de kesin mi söyleyelim mi ailelere falan dedim değişirmi dedim.yüzde 99 erkek dedi doktor dersin dedi.esimi içeri almıyodu normaldede.bugün hastası az dı rica ettim gene almadı baska hastalarda ister dedi.15 dk sonra baska bi doktora rica ettik esim çok merak ediyodu doktor kabul etti.baya da detaylı baktı ve ben kesin kız diyorum dedi.az önce erkek demişti dedim.bacak arası bos dedi.eminim dedi.kafam allak bullak oldu kaçıncı haftama geldim hala öğrenemedik.sizce ne yapmalıyım..

geçmiş olsun cnm...

geçmiş olsun canım Allah korumuş çok dikkat et bebisler annelerine çok sıkı tutunuyo maşallah ama bizde dikkat edelim. ben zaten temizliği falan görmüyorum da banyoya girerken bile çok dikkat ediyorum.. sende boşver yıkamakla falan uğraşma batan yerleri bezle siliver tamam bi alalım yavruları kucağımıza dip bucak yaparız temizliği

nerede bu drlar? öyle saçma şey mi olur... çok kızdım.. hangi şehirdesin

kızlar bize büyüyen beşik de gelecekmiş yengemden. falımda bu çocuk çok kısmetli olacak eviniz dolup taşacak demişlerdi :) gerçek mi herkes bi şeyi veriyor. şu an sepet beşik, park beşik, büyüyen beşik, şu piilli sallanan beşik dördü de var yani :))) kimseye bi şey demeden hepsi kendi teklif etti :)

ne tuhaf birinin yüzde doksan dokuz erkek dediğine diğeri eminim kız diyo.. bende şimdi suphelendim banada erkek ama kıyafet almayın daha dedi her an kız olabilir yani neyse canım her şey ayrıntılı ultrasonda belli olcak bu kadar sabrettık 3-4 hafta daha sabredilir :)

Haklısın kuzum... zaten çok kızdım kendime...

çok geçmiş olsun, ama iyi olduğunu görmüşsün, bundan sonra da bi ey olmaz, dikkat et ama kendine.

masallah sagın solun besık oldu yanı bızde nerdee herseyı kendımız alıcaz ınsallah

Cok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar
geçen gün bende de olmuştu canım hamileliğimin ilk aylarındaki kasık ağrısından çok farklıydı, korktum ben de bir şey olacak diye netten araştırdım eğer üşüttüysen normalde adet tarihine denk gelen zamanda kasık ağrısı olabiliyormuş, gerçekten de normal adet günümün olduğu tarihti.

Hem de 15 dk arayla oluyo bu yorumlar.resmen sok yasadım.bi de yorumlara bakıyorum herkes ögrenmiş.saglikli olması daha önemli.ama insan gene de merak etmeden edemiyo.

E Elifece20 Canım başka 3. Bi doktora mı gitsen bilemedim ki haftan da ilerlemiş aslında. Acaba bebek bacak arasını kapatmış mıydı

Haklısın canım.şimdi merakım daha da arttı.devlet has. ultrason çok kötü zaten bi de doktor kendi bakıyo bana falan cevirmedi yani..bacak arasını mı kapattı bilemiyorum..ki çevirse de kendi bile zor görüyo.cihazlar çok kötü gerçekten ki kendileri bile doktorların söylüyo bunu..

E Elifece20 bak işte aletler kötü diyosun bebişini sana bile göstermemiş. Sağlığı yerin de olsun tbi de insan görmeyince merak eder. Başka doktor alternatifin vrsa dene canım ya ben ilçedeym burda özel avantajım var özele gidiyorm mesela

Cnm konuşmuştuk E Elifece20 ile özel yoktu orda. Ya cnm ne dsem bilmiyorumki. Yarın sabahtan antalyaya ya da ne bilim yakın başka bi şehre gidip özel hastanede gösterseniz mi? Gerçekten elimden bişe gelse yardımcı olmak isterim ama aklıma bişey de gelmiyor. Tek mantıklı şey arabaya binip çevre bi ile gitmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…