2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ben de bundan istiyordum ama bir arkadaşımdan hazır beşik gelince boşuna masraf olmasın dedik...bence çok kullanışlı yatağın baş kısmını havaya kaldırabiliyorsun bebekte reflü varsa rahat uyumasını sağlıyor. fiyatında gelince de bence sahibindeni takip et derim düştüğü an satılıyor, nasılsa en fazla 6 ay kullanılıyor çok fazla eskimiş olmasına imkan yok, sen de alır satarsın çok zarar da etmezsin evde gereksiz eşyadan da kurtulursun...

Cnm ya da özel dra git. Google a yazdm burdur jinekolog diye çıktı 3 5 isim. Bunları arayıp fiyat sor, 20.hafta olduğunda git hem çocuğun organlarına da daha detaylı bakarlar ve eşin de girer ve sen ekranı görmesen bile eşin görür bi şekilde E Elifece20

Sağolun besyo_86 @Anatolya
Rabbim korumuş canım, geçmiş olsun.

Bence de canım çevre ile falan git durumun el veriyorsa, sonuçta en keyifli zamanlarımız, hatta internetten bi araştır gitmişken ayrıntılıya gidersin önceden randevunu al tabi, ben normalde ayrıntılı düşünmüyordum ama bugün kü ultrason görüntüsünden bişey anlayamadım diye karar verdim o heyecanı yaşamaya

Isparta yakın buraya canım..işte esim sıkıntı çıkarıyo.cinsiyet i nasıl olsa ögrencez diyo.ama bugün 15 dk arayla böyle bişey yaşayınca ben gerçekten meraktan çatlıyorum.bi de 18 hafta oldu hala ögrenemedik.tabiki önce saglikli olması.ama işte merak

peki bişey sorucam detaylı ultrasoın bakan hastane var mı orda ??? devlettekiler ultrasoın berbar bende bi kere gittim bi foto verdi hiçbişey anlmamıstım .

Çok gecmiş olsun Can'ım rabbim bebişlerimizi korusun

cheesecake30 tatlım aynı şey bana da oluyor hamileliğimin başından beri,geçer sanmıştım 2.trimestreda geçmedi.Druma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.Ben derste konu anlatırken nefesim kesiliyor bazen o derece.Aç tok farketmiyor.Ama sen kendi Dr'una da sor için rahat etsin

Çok geçmiş olsun canım ya.Evet temizlik filan bıraktım ben zaten,kadın geliyor içime çok sinmese de bazen idare ediyoz.Önce bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…