ben de bundan istiyordum ama bir arkadaşımdan hazır beşik gelince boşuna masraf olmasın dedik...bence çok kullanışlı yatağın baş kısmını havaya kaldırabiliyorsun bebekte reflü varsa rahat uyumasını sağlıyor. fiyatında gelince de bence sahibindeni takip et derim düştüğü an satılıyor, nasılsa en fazla 6 ay kullanılıyor çok fazla eskimiş olmasına imkan yok, sen de alır satarsın çok zarar da etmezsin evde gereksiz eşyadan da kurtulursun...benim de favorim bu.Biraz fiyatı yüksek sonuçta fazla büyük olmadığından 6 ay ancak kullanabilir gibi geliyor ama bence çok fonksiyonel bir ürün gece emzirmeye yataktan kalkmana gerek yok yan yana yatıyormuşsun gibi ve yatakta gözünü açtığında bebeğinle direk göz teması kurabiliyorsungüzel bir duygu olmalı
bende de oluyor yorulunca da olabiliyormus dinlenince geciyor ama.ogrenince bize de yazar msn bende çok merak ediyorum.Canım ben yazmıştım .
Batma şeklinde özellikle aksam saatleri oluyor. Endişelenmiyorum artık yarın doktora sorucam yazarım sana da
Cnm konuşmuştuk E Elifece20 ile özel yoktu orda. Ya cnm ne dsem bilmiyorumki. Yarın sabahtan antalyaya ya da ne bilim yakın başka bi şehre gidip özel hastanede gösterseniz mi? Gerçekten elimden bişe gelse yardımcı olmak isterim ama aklıma bişey de gelmiyor. Tek mantıklı şey arabaya binip çevre bi ile gitmek...[/QUOTE
Çok sagol canım..birinin beni anlaması çok hosuma gitti.yarın aslında bos günüm ama okulun kermesi var müdür bey de gelseniz ii olur dedi.tabi bi de es faktörü var..esim kız erkek fark etmez nasıl olsa ögrencez diyo ve gitmek istemiyo baska doktora..ama böyle olunca benim merakım daha da arttı..hatta bu aksamdan imkan olsada gitsek diyorum.ölcem meraktan
Enem kiz besyo Sen misinLierac en iyisi diolar krem için.. Esim 100 luk aldi wczaneden. N11 de indirimi var acaba ayni urunmudur ki oradan sipariş vereyim diotum bende.almak isteyenler bakabilir
E Elifece20cicekkokusu evet canım özel doktora git ya da antalya dene bencede cinsiyet neyse de bebişini bi gör adamakıllı. Eşin de görsün. İçin rahat olsun.
Allah korumus canim cok gecmis olsun.Kızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
Rabbim korumuş canım, geçmiş olsun.Kızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
Bence de canım çevre ile falan git durumun el veriyorsa, sonuçta en keyifli zamanlarımız, hatta internetten bi araştır gitmişken ayrıntılıya gidersin önceden randevunu al tabi, ben normalde ayrıntılı düşünmüyordum ama bugün kü ultrason görüntüsünden bişey anlayamadım diye karar verdim o heyecanı yaşamayaSelam kızlar..Bugün kontrolüm vardı..doktor çok detaylı bakmadı yani kısa sürdü muayene..ne kilo ne boy hiçbişey söylemedi gene.. sadece gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.cinsiyetine erkek dedi.ben de kesin mi söyleyelim mi ailelere falan dedim değişirmi dedim.yüzde 99 erkek dedi doktor dersin dedi.esimi içeri almıyodu normaldede.bugün hastası az dı rica ettim gene almadı baska hastalarda ister dedi.15 dk sonra baska bi doktora rica ettik esim çok merak ediyodu doktor kabul etti.baya da detaylı baktı ve ben kesin kız diyorum dedi.az önce erkek demişti dedim.bacak arası bos dedi.eminim dedi.kafam allak bullak oldu kaçıncı haftama geldim hala öğrenemedik.sizce ne yapmalıyım..
peki bişey sorucam detaylı ultrasoın bakan hastane var mı orda ??? devlettekiler ultrasoın berbar bende bi kere gittim bi foto verdi hiçbişey anlmamıstım .Isparta yakın buraya canım..işte esim sıkıntı çıkarıyo.cinsiyet i nasıl olsa ögrencez diyo.ama bugün 15 dk arayla böyle bişey yaşayınca ben gerçekten meraktan çatlıyorum.bi de 18 hafta oldu hala ögrenemedik.tabiki önce saglikli olması.ama işte merak
Çok gecmiş olsun Can'ım rabbim bebişlerimizi korusunKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
Evet lutfenn :) benimde var oyle bi dusuncem cunku cok kilo aldimben diyetisyene gitcem ctesi günü kızlar.. edindiğim bilgileri paylaşırım
Evet canim benimde cok agriyor. Ozellikle bugun korktum birazselam benimde var 19.haftama girdim ama regl ağrısı şeklinde oluyor ara ara
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşun canımmSağol canım darısı başına
evet en güzeli de artık oğlum diye seviyorum, hatta ismi Selim gibi eğer değişrirmezsek
Amin cümlemizin ki sağlıkla gelsinHayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşun canımm
Aaa sen nerelerdesin,özledim seni.İyisiniz dimi minnoşunla?Kur
Kuru soğan çok iyi kaliteli süt yapıyor sütun çok olmasından ziyade kaliteli olmasi önemli cnm
Çok geçmiş olsun canım ya.Evet temizlik filan bıraktım ben zaten,kadın geliyor içime çok sinmese de bazen idare ediyoz.Önce bebeklerimizKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?