aynen bende artık işten erken çıktımda uzandım idrar testi yaptıracak birara çünkü çok sık lavaboya gidiyorum belki idrar yolu enfeksiyonundadır aslında dün ayrıntılı ultrasonsa girdim dün yoktu ağrı olsa sorardım doktoraEvet canim benimde cok agriyor. Ozellikle bugun korktum biraz
boşver canımm yorma kendini oldugu kadar artık yapcak bişey yok dikkat et sende kendineÇok geçmiş olsun canım ya.Evet temizlik filan bıraktım ben zaten,kadın geliyor içime çok sinmese de bazen idare ediyoz.Önce bebeklerimiz
peki bişey sorucam detaylı ultrasoın bakan hastane var mı orda ??? devlettekiler ultrasoın berbar bende bi kere gittim bi foto verdi hiçbişey anlmamıstım .
ozel hastane olmaddıgını okudum daha önce demişşin canımda işte belki devlette detaylı ultrasın vardır diye demiştim normal doktorun odasındakiler berbat cünkü.. bsna kız dedi ama inanırmsın detaylıda bile cinsiyeti değişenler olabiliyomus bebegiğn saglıklıysa cinsiyeti bi kaç hafta daha sabredebilirsen tamamen garanti olur ... tabi asırııı merak ediyosann bencede baska ile git dayanamyacak kadarsan eger.. yeterki saglıklı olsunlarBurda bi tane hastane var canım.o da devlet hastanesi..detaylı ultrason yokmuş..Muayenehanesi olan tek doktor var özel olan.o da 70 yasında ve hasta bakmaya bile alkollü geldiği söyleniyor..tek yol kalıyo o da baska bi şehir e gitmek..
Cnm merkezde muayenehanesi olan drlar olabilir netten bi bak istersenBurda bi tane hastane var canım.o da devlet hastanesi..detaylı ultrason yokmuş..Muayenehanesi olan tek doktor var özel olan.o da 70 yasında ve hasta bakmaya bile alkollü geldiği söyleniyor..tek yol kalıyo o da baska bi şehir e gitmek..
E Elifece20 Cnmmmm burdurdan bi akrabayı aradım, ıspartada özel Davraz hastanesi varmış. Fiyatları uygunmuş. Doktorlar çok iyiymiş. Bütün burdur orda doğuruyo dedi hattadedim yol uzun mu? Dedi ki dalyol (tam emin diilim eşin bilir) dalyol diye bi yer var orası kestirme oluyo o yoldan yarım saate ıspartaya iniliyo dedi. Aklında bulunsun kuzum eşine de söyle
Cnm ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.. ama çevresindeki herkes o hastaneye gidiyormuş , 6 7 tane dr varmış hepsi iyiymiş, akrabamızın dedğine göre .. davraz yaşam hastanesi dedi sanırım, netten araştırırsın doktorları da. İnşallah gönlüne göre olur bebişimÇok sagol canım allah razı olsun..esimle konusayım ikna edebilirsem cumartesi gidelim söylediğin hastaneye...
ozel hastane olmaddıgını okudum daha önce demişşin canımda işte belki devlette detaylı ultrasın vardır diye demiştim normal doktorun odasındakiler berbat cünkü.. bsna kız dedi ama inanırmsın detaylıda bile cinsiyeti değişenler olabiliyomus bebegiğn saglıklıysa cinsiyeti bi kaç hafta daha sabredebilirsen tamamen garanti olur ... tabi asırııı merak ediyosann bencede baska ile git dayanamyacak kadarsan eger.. yeterki saglıklı olsunlar
Canim bende ayni senin gibiyim ozellikle sut urunleri ictigimde mahvoluyorum. Karnım iki katina çıkıyor. Göbek deligim tamamen kayboldu.Merhaba arkadaşlar. Yemek yemeye korkuyorum artık karnım midem davul gibi çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim normal mi ki buaynı durumu yaşayan var mı?
Sinir yapıyor bir de bende bu karın mide gerginliği ya çatıyorum herkese. Oyyyyy nasıl geçer kiCanim bende ayni senin gibiyim ozellikle sut urunleri ictigimde mahvoluyorum. Karnım iki katina çıkıyor. Göbek deligim tamamen kayboldu.
canım maden suyu içmeyi denedinmi acaba belki faydası olurSinir yapıyor bir de bende bu karın mide gerginliği ya çatıyorum herkese. Oyyyyy nasıl geçer ki
Çok fazla giremiyorum canım okumaya çalışıyorum ama sayfaların maşallah i var iyiyiz çok şükür iki gündür çok ağrım oldu bugün geçti pazartesi kontrolum var inşallah minnosumda iyidir sen nasılsın hatırlandığıma sevindim saol canimmAaa sen nerelerdesin,özledim seni.İyisiniz dimi minnoşunla?
Hatırlıyorum tabiiki:) normal galiba bu ağrılar...Güzel haberlerle dön canım,öpüyoruz minnoşunuÇok fazla giremiyorum canım okumaya çalışıyorum ama sayfaların maşallah i var iyiyiz çok şükür iki gündür çok ağrım oldu bugün geçti pazartesi kontrolum var inşallah minnosumda iyidir sen nasılsın hatırlandığıma sevindim saol canimm
Ayıptır söylemesi Benim 11 saatim kaldıkızlar son 7 gün kaldı kontrole bu sefer daha bi merak ediyorum nedense yaaaaa
Canim senin diğer bilgilerinde yok yaz da ekliyimMarV-el 17+1 erkek canim benide eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?