2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet canim benimde cok agriyor. Ozellikle bugun korktum biraz
aynen bende artık işten erken çıktımda uzandım idrar testi yaptıracak birara çünkü çok sık lavaboya gidiyorum belki idrar yolu enfeksiyonundadır aslında dün ayrıntılı ultrasonsa girdim dün yoktu ağrı olsa sorardım doktora

peki bişey sorucam detaylı ultrasoın bakan hastane var mı orda ??? devlettekiler ultrasoın berbar bende bi kere gittim bi foto verdi hiçbişey anlmamıstım .

Burda bi tane hastane var canım.o da devlet hastanesi..detaylı ultrason yokmuş..Muayenehanesi olan tek doktor var özel olan.o da 70 yasında ve hasta bakmaya bile alkollü geldiği söyleniyor..tek yol kalıyo o da baska bi şehir e gitmek..

ozel hastane olmaddıgını okudum daha önce demişşin canımda işte belki devlette detaylı ultrasın vardır diye demiştim normal doktorun odasındakiler berbat cünkü.. bsna kız dedi ama inanırmsın detaylıda bile cinsiyeti değişenler olabiliyomus bebegiğn saglıklıysa cinsiyeti bi kaç hafta daha sabredebilirsen tamamen garanti olur ... tabi asırııı merak ediyosann bencede baska ile git dayanamyacak kadarsan eger.. yeterki saglıklı olsunlar

Cnm merkezde muayenehanesi olan drlar olabilir netten bi bak istersen bizim burdurda çok akrabamız var ama tanıdıkları olduğunu sanmıyorum her dr işlerini ankarada hallediyorlar çünkü genelde...

E Elifece20 Cnmmmm burdurdan bi akrabayı aradım, ıspartada özel Davraz hastanesi varmış. Fiyatları uygunmuş. Doktorlar çok iyiymiş. Bütün burdur orda doğuruyo dedi hatta dedim yol uzun mu? Dedi ki dalyol (tam emin diilim eşin bilir) dalyol diye bi yer var orası kestirme oluyo o yoldan yarım saate ıspartaya iniliyo dedi. Aklında bulunsun kuzum eşine de söyle

Çok sagol canım allah razı olsun..esimle konusayım ikna edebilirsem cumartesi gidelim söylediğin hastaneye...

Çok sagol canım allah razı olsun..esimle konusayım ikna edebilirsem cumartesi gidelim söylediğin hastaneye...
Cnm ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana.. ama çevresindeki herkes o hastaneye gidiyormuş , 6 7 tane dr varmış hepsi iyiymiş, akrabamızın dedğine göre .. davraz yaşam hastanesi dedi sanırım, netten araştırırsın doktorları da. İnşallah gönlüne göre olur bebişim

Tabiki canım önce saglıklı olması..inşallah hepimizin bebişleri saglıklı olsun..ama basıma bugün böyle bişey gelince meraklanmamak elde değil.esimde acaib sakin..yani bi dahaki randevuya kadar sabret diyo.saglıklı olsun cinsiyeti sonra ögrencez nasılsa diyo.esimin sakinliği bile beni geriyo yani

Merhaba arkadaşlar. Yemek yemeye korkuyorum artık karnım midem davul gibi çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim normal mi ki bu aynı durumu yaşayan var mı?
Canim bende ayni senin gibiyim ozellikle sut urunleri ictigimde mahvoluyorum. Karnım iki katina çıkıyor. Göbek deligim tamamen kayboldu.

Aaa sen nerelerdesin,özledim seni.İyisiniz dimi minnoşunla?
Çok fazla giremiyorum canım okumaya çalışıyorum ama sayfaların maşallah i var iyiyiz çok şükür iki gündür çok ağrım oldu bugün geçti pazartesi kontrolum var inşallah minnosumda iyidir sen nasılsın hatırlandığıma sevindim saol canimm

Hatırlıyorum tabiiki:) normal galiba bu ağrılar...Güzel haberlerle dön canım,öpüyoruz minnoşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…