2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Belki de kan basıncımız artıyor ya o sebeptendir normaldir büyük ihtimal de insan birçok şeyden tedirgin oluyor işte bi de çok konuşunca tabi daha fazla, siz öğretmenler için daha zor bu durum ben de toplantılarda filan çok konuşursam vay balime:)))

Haklısın benim isteğim maks 10 kg le bitirmek ama hayal olabilir. Bugünlerde tartılmadım ama 3. Aya kadar 1 kilo almıştım buay almış olabilirim. Normal doğum olunca daha hızlı veriliyor da sezeryan olursa bilmiyorum :)

cheesecake30 bencede rahmimiz büyüdüğü için çünkü çok kısa sürede gerçekleşiyor her şey :)) e tbi ağrılar da olcaktır diye düşünyrm

günyadın canım, sezeryan da öyle çevremdeki arkadaşlarımda hep güzel kiloladardı, özellikle en yakın arkadaşılarımdan biri ve görümcem 42 yaşında olmalarına ragmen hızla eski kıyafetlerine girdiler ve aynı zayıf haldeler.

Gaz olur mu karın büyümesi normal artık :) bu arada 3. gün oldu akşamları içim şişiyor resmen meyve bile yiyemiyorum yerim yok sanki akşam yemekleri 3 gündür yok ben de sadcee gece kalkı süut ya da yogurt yiyebiliyorum, yine tuhaflaştı bedenim, haftalık değişiyor halim. ama şükür agrı bulantı vs yok bu aralar, yormadığım sürece

Kızlar bende doktor günümü 13 mayısa aldım 3 gün öne :)) geçmiyor zamann :) bi de kızlar ya bebeğin hareket etmesi için kontrolden ne kdr zaman önce çikolata yemek gerekir
ben çarşamba günü bişi sormak için gittim iş çıkışı doktorda bakalım dedi, açtım ama kıpır kıpırdı yavrum. açlık tokluk çikolata hiç farketmiyomuş canı hareket etmek istiyosa ediyomuş canım :) zaten 2li test için gittiğim drda çikolata anca 12 saat aç kalıpta yerseniz işe yarıyo yaa demişti daha bi inandım ona şimdi

çok geçmiş olsun canımmm. ben öyle titiz biri değilimdir zaten ama hamile kaldığımdan beri hiç bişi yapmıyorum evin temizliği ile alakalı. sağolsun eşim çok yardımcı yetişemediği yerdede annem geliyo. büyük temizlik için kadın alıcaz zaten ay sonunda. ama yormayın kendinizi riskli zaamnlar geçsede hep bi aksilik atlatıldığı için her zaman risk devam ediyo

kızlar çarşamba bende karnımda kramp gibi ağrı hissettiğim için gittim, şişlik özellikle akşamları bendede oluyo. çok şükür bişicik yok dedi. karın ağrısını söyleyince alttan baktı, rahim boyu normal dedi. bence çok olmasada ağrınız bi sorun doktorunuza yinede. rahim boyu normal olunca göbeğin büyüdüğü için oluyodur ağrı dedi. hem gitmişken bebişinize görürsünüz :)

Ben eklenmedim hiç niye ekleniyoz onu da bilmiyom ama. 15+5 canım erkek. Başka ne yazmam lazım?
eklerim tabi :) ilk eklemeleri yaptığımda bilgi vermemişsindir canım zaten sınavlarım yüzünden uzun bi sürede ben giremedim :) yaşın ,çalışma durumun(tamamen rapor zamanı birbirimize yardımcı olalım diye),beklenen doğum tarihi,yaşadığın şehir,cinsiyet varsa isim,bi de kaçıncı çocuk olduğu :)

haklısın canım zaten bidaha tövbe yani olmazsa olmasın ev batsın yani umrumda değil... o düştükten soraki korku endişe yeter bana... buraya yazmazdım da hani biri olur benim gibi temizlik temizlik diye içinde kurt kayayan örnek olsuda yapmasın diye yazdım

kızlar liste birici sayfada kontrol edin ismi olmayanlar bilgisi eksik olanlar beni etiketleyip yazsınlar:) ayrıca alışveriş topiğimizi de ziyaret edip paylaşımda bulunun :) indirim dönemlerii kampanyaları kaçırmayalım :) hepiniz çok seviliyorsunuz :)

Merhaba arkadaşlar. Yemek yemeye korkuyorum artık karnım midem davul gibi çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim normal mi ki bu aynı durumu yaşayan var mı?
günaydın canım bi ara bende öyleydim göbeğim o kadar çok gerilmişti ve sertti ki inanır mısın dik duramıyordum ama geçti. gaz sıkıntısından mı öyle oluyor bilmiyorum ki

cnım günaydın geçmiş olsun..bizim ismimiz değişti canım yağmur ela ya karar verdik

cnım günaydın geçmiş olsun..bizim ismimiz değişti canım yağmur ela ya karar verdik
yağmur ismini görünce garip oldum :) bizde azra yağmur düşünüyoruz ama ikiside Kur'an da geçmiyormuş düşünüyoruz hala o yüzden. adıyla gelsin sağlıkla yaşasın minik prenses

şimdi baktımda son duruma göre 12 ye 11 kızlarımız fazlaymış canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…