akşam saatlerinde daha ıssız oluyo buralar canım.. ama facede ki grupta da konuşuyoruz tabi sen neden gelmiyorsun gruba gel hadi :)Forum ekisi gibi nie canlı degil ki ?issiz oluyor burasi facedeki gruptami herkes oyuzden mi???
Belki de kan basıncımız artıyor ya o sebeptendir normaldir büyük ihtimal de insan birçok şeyden tedirgin oluyor iştecheesecake30 tatlım aynı şey bana da oluyor hamileliğimin başından beri,geçer sanmıştım 2.trimestreda geçmedi.Druma sormuştum,normal olduğunu söylemişti.Ben derste konu anlatırken nefesim kesiliyor bazen o derece.Aç tok farketmiyor.Ama sen kendi Dr'una da sor için rahat etsin
Ben eklenmedim hiçCanim senin diğer bilgilerinde yok yaz da ekliyim
Hı hı ben de öyle düşünüyorum. Bi de hareketsizlikten olabilir belki hiç spor yapmıyorumcanım bana da bazen oluyo tansiyonda olabilir
Haklısın benim isteğim maks 10 kg le bitirmek ama hayal olabilir. Bugünlerde tartılmadım ama 3. Aya kadar 1 kilo almıştım buay almış olabilirim. Normal doğum olunca daha hızlı veriliyor da sezeryan olursa bilmiyorum :)Korkulacak bir şey yok, yeterki gereksiz olmasın kilo. Benim ilkinde saçma yemem rağmen 14 Kilo almıştım ve 1 yıl olmadan gitmişti hatta 16 gitti kendiliğinden diyesim sporsuz. Üst bacaklarim dahi inceledi şoke oldum :) umarım bunda da olur.
Benim de var bakıyorum bikaç kişi de daha var. Acaba büyüdükleri için mi, karnım 2 günde büyüdü belirgin şekilde insan inanamıyor gaz sandım dün sabah bi uyandım aynı şişlik :))) büyüdüğü için kasılıyor olabilirBatmalar ağrılar hiç bitmicek mi acaba kızlarrr
günyadın canım, sezeryan da öyle çevremdeki arkadaşlarımda hep güzel kiloladardı, özellikle en yakın arkadaşılarımdan biri ve görümcem 42 yaşında olmalarına ragmen hızla eski kıyafetlerine girdiler ve aynı zayıf haldeler.Haklısın benim isteğim maks 10 kg le bitirmek ama hayal olabilir. Bugünlerde tartılmadım ama 3. Aya kadar 1 kilo almıştım buay almış olabilirim. Normal doğum olunca daha hızlı veriliyor da sezeryan olursa bilmiyorum :)
ben çarşamba günü bişi sormak için gittim iş çıkışı doktorda bakalım dedi, açtım ama kıpır kıpırdı yavrum. açlık tokluk çikolata hiç farketmiyomuş canı hareket etmek istiyosa ediyomuş canım :) zaten 2li test için gittiğim drda çikolata anca 12 saat aç kalıpta yerseniz işe yarıyo yaa demişti daha bi inandım ona şimdiKızlar bende doktor günümü 13 mayısa aldım 3 gün öne :)) geçmiyor zamann :) bi de kızlar ya bebeğin hareket etmesi için kontrolden ne kdr zaman önce çikolata yemek gerekir
çok geçmiş olsun canımmm. ben öyle titiz biri değilimdir zaten ama hamile kaldığımdan beri hiç bişi yapmıyorum evin temizliği ile alakalı. sağolsun eşim çok yardımcı yetişemediği yerdede annem geliyo. büyük temizlik için kadın alıcaz zaten ay sonunda. ama yormayın kendinizi riskli zaamnlar geçsede hep bi aksilik atlatıldığı için her zaman risk devam ediyoKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
eklerim tabi :) ilk eklemeleri yaptığımda bilgi vermemişsindir canım zaten sınavlarım yüzünden uzun bi sürede ben giremedim :) yaşın ,çalışma durumun(tamamen rapor zamanı birbirimize yardımcı olalım diye),beklenen doğum tarihi,yaşadığın şehir,cinsiyet varsa isim,bi de kaçıncı çocuk olduğu :)Ben eklenmedim hiçniye ekleniyoz onu da bilmiyom ama. 15+5 canım erkek. Başka ne yazmam lazım?
haklısın canım zaten bidaha tövbe yani olmazsa olmasın ev batsın yani umrumda değil... o düştükten soraki korku endişe yeter bana... buraya yazmazdım da hani biri olur benim gibi temizlik temizlik diye içinde kurt kayayan örnek olsuda yapmasın diye yazdımçok geçmiş olsun canımmm. ben öyle titiz biri değilimdir zaten ama hamile kaldığımdan beri hiç bişi yapmıyorum evin temizliği ile alakalı. sağolsun eşim çok yardımcı yetişemediği yerdede annem geliyo. büyük temizlik için kadın alıcaz zaten ay sonunda. ama yormayın kendinizi riskli zaamnlar geçsede hep bi aksilik atlatıldığı için her zaman risk devam ediyo
günaydın canım bi ara bende öyleydim göbeğim o kadar çok gerilmişti ve sertti ki inanır mısın dik duramıyordum ama geçti. gaz sıkıntısından mı öyle oluyor bilmiyorum kiMerhaba arkadaşlar. Yemek yemeye korkuyorum artık karnım midem davul gibi çok şiş ve sert. Patlayacak gibiyim normal mi ki buaynı durumu yaşayan var mı?
cnım günaydın geçmiş olsun..bizim ismimiz değişti canım yağmur ela ya karar verdikkızlar liste birici sayfada kontrol edin ismi olmayanlar bilgisi eksik olanlar beni etiketleyip yazsınlar:) ayrıca alışveriş topiğimizi de ziyaret edip paylaşımda bulunun :) indirim dönemlerii kampanyaları kaçırmayalım :) hepiniz çok seviliyorsunuz :)
yağmur ismini görünce garip oldum :) bizde azra yağmur düşünüyoruz ama ikiside Kur'an da geçmiyormuş düşünüyoruz hala o yüzden. adıyla gelsin sağlıkla yaşasın minik prensescnım günaydın geçmiş olsun..bizim ismimiz değişti canım yağmur ela ya karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?