- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
cumartesi olmasa sana katılırdım mafeles kiGünaydın kızlarrrrrherkese hayırlı cumalar...
Doktor randevusu olanlardan güzel haberler alalım inşallah
Çalışan anne adaylarımız için de "yaşasınnnn cuma"
yağmur ismini görünce garip oldum :) bizde azra yağmur düşünüyoruz ama ikiside Kur'an da geçmiyormuş düşünüyoruz hala o yüzden. adıyla gelsin sağlıkla yaşasın minik prenses
Sen cumartesi de mi çalışıyorsun ?cumartesi olmasa sana katılırdım mafeles ki
Anladım cnm sağlık ocağı bugün çağırmıştı beni ama gidecek dermanım yok açıkçası pazartesiye bırakayım diyorum.zeynepzumra galiba 17-20 haftalar arasında vuruyorlar canım ben haftaya salı günü vurulmaya gidicem haftaya salı 17+2 oluyorum.bazı arkadaşlarımız 18.haftasında vurulmuş bazı arkadaşlarda 20.haftada gidecekler. ben doktoruma sormuştum 20.haftadan önce vurulmasında bir sakınca var mı diye hayır bir sakıncası yok dedi 20 de vuruyorlar ama 17 de de vursalar bi sıkıntı olmaz dedi.
Hasta olucam yine sanırım bir kırgınlık var üstümdeacikcay maalesef öğlene kadar geliyoruz en çokta o koyuyor ya 4 saat için mis gibi yataktan kalkıyoruz sabahın köründe
zeynepzumra bir şey olmaz 20.haftaya kadar vakti var istediğin zaman git vurul keyfine göre..hayırdır hasta mısın??
Hemen ılık limonlu ballı su iç hemennn,, önlemini baştan al o biraz rahatlatır seni canımHasta olucam yine sanırım bir kırgınlık var üstümde
sağol canım tamam tatlım güncelliyorum :)cnım günaydın geçmiş olsun..bizim ismimiz değişti canım yağmur ela ya karar verdik
Senin hayaline yaklaştım ben şimdiden maşallahhhh bizeHaklısın benim isteğim maks 10 kg le bitirmek ama hayal olabilir. Bugünlerde tartılmadım ama 3. Aya kadar 1 kilo almıştım buay almış olabilirim. Normal doğum olunca daha hızlı veriliyor da sezeryan olursa bilmiyorum :)
Sağol cnm haftasonu dinlenip toplarlanirim ins. Çalışırken çok zor hamilelikHemen ılık limonlu ballı su iç hemennn,, önlemini baştan al o biraz rahatlatır seni canımdirencini arttırır
Haklısın canım evet çok zor valla, bir de etraftakiler hasta olunca insan ne yapsa etse kurtulamıyor ki,, ellerini sık yıka, ne biliyim bulunduğunuz mekanı havalandır filan..başka da elden bir şey gelmiyor.. Dikkat etSağol cnm haftasonu dinlenip toplarlanirim ins. Çalışırken çok zor hamilelik
eklerim tabi :) ilk eklemeleri yaptığımda bilgi vermemişsindir canım zaten sınavlarım yüzünden uzun bi sürede ben giremedim :) yaşın ,çalışma durumun(tamamen rapor zamanı birbirimize yardımcı olalım diye),beklenen doğum tarihi,yaşadığın şehir,cinsiyet varsa isim,bi de kaçıncı çocuk olduğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?