2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MarV-el canım çok geçmiş olsun birtek temizlik için değil allah korusun duşa girdiğimizdede dikkat etmemiz gerekiyor çok fazla sıcak suyla duş alıp fazla durmayalım duşta allah korusun tansiyon düşer biraz ılık suyla bian önce çıkmaya çalışalım birtek banyoda değil merdiven inip çıkarken nerde olursak olalım dikkat edelim.temizlik konusunda ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok şükür hiç yapamıyor değilim 2 hafta önce mutfak dolaplarımın üstünü sildim altını bıraktım.herduştan çıkarken banyomu yıkamaya çalışıyorum.evide haftada bir yada iki kere süpürüp tozunu alıyorum o kadar.dip bucak şuan yapacak durumda hiç değilim allah razı olsun kocamda çok yardımcı oluyor ben yapamadığım zaman o yardım ediyor yinede idare ediyoruz.

zeynepzumra galiba 17-20 haftalar arasında vuruyorlar canım ben haftaya salı günü vurulmaya gidicem haftaya salı 17+2 oluyorum.bazı arkadaşlarımız 18.haftasında vurulmuş bazı arkadaşlarda 20.haftada gidecekler. ben doktoruma sormuştum 20.haftadan önce vurulmasında bir sakınca var mı diye hayır bir sakıncası yok dedi 20 de vuruyorlar ama 17 de de vursalar bi sıkıntı olmaz dedi.

yağmur ismini görünce garip oldum :) bizde azra yağmur düşünüyoruz ama ikiside Kur'an da geçmiyormuş düşünüyoruz hala o yüzden. adıyla gelsin sağlıkla yaşasın minik prenses

canım onu biz çok araştırdık hatta hocalara falan sorduk ismin kuranda geçmesine gerek yokmuş kötü anlamlı olmaması gerekiyormuş yani güzel bi anlamı olması gerekmiş...mesela kezban kuran da geçiyor ama yalancı demekmiş koyulmaması gerekmiş

Anladım cnm sağlık ocağı bugün çağırmıştı beni ama gidecek dermanım yok açıkçası pazartesiye bırakayım diyorum.

günaydın kızlar, 1 haftadır uyku problemim var. sinirden ağlıyorum artık. uyuyamıyorum. gece 2de 3 de uyanıyorum bi daha da uyku yok. napsam nasıl olacak bu uykusuzluk. hıc dınlemıyorum. böyle problemi olanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ya

acikcay maalesef öğlene kadar geliyoruz en çokta o koyuyor ya 4 saat için mis gibi yataktan kalkıyoruz sabahın köründe
zeynepzumra bir şey olmaz 20.haftaya kadar vakti var istediğin zaman git vurul keyfine göre..hayırdır hasta mısın??

Ben o mantığı anlamıyorum zaten gün gidiyor bursa3394 sen hamilesin artık cumartesi yarım gün gitmesen olmuyor mu? Kıyamam yaaa, biz 5 güne zor dayanıyoruz. Allah yardımcın olsun canım

Hasta olucam yine sanırım bir kırgınlık var üstümde

Senin hayaline yaklaştım ben şimdiden maşallahhhh bize

Sağol cnm haftasonu dinlenip toplarlanirim ins. Çalışırken çok zor hamilelik
Haklısın canım evet çok zor valla, bir de etraftakiler hasta olunca insan ne yapsa etse kurtulamıyor ki,, ellerini sık yıka, ne biliyim bulunduğunuz mekanı havalandır filan..başka da elden bir şey gelmiyor.. Dikkat et

benide ekleyinnn :) 26 yaş muhasebeciyim ama işten yeni çıkmış bulumaktayım :) 14.10.2016 suanlık bitlisteyim oğlum olacak adı enes ilk cocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…