- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
OOO SEVİNDİM :) Hayırlı olsun DorukBizde isim konusu çok vukuatlı :)) Doruk ismini onayladık sonunda çok şükürBizi de listeye ekler misin MarV-el teyzesiiiii
Teşekkür ederizzzzzz teyzesiiiiiOOO SEVİNDİM :) Hayırlı olsun Doruk
tatlım ben girdim o topige baktim ama ben 26. Hafta bitmeden bişey almıcam diye kendime söz vermiştim ondan şu an girmiyorum oralara :) 26. haftadan sonra inşallahkızlar liste birici sayfada kontrol edin ismi olmayanlar bilgisi eksik olanlar beni etiketleyip yazsınlar:) ayrıca alışveriş topiğimizi de ziyaret edip paylaşımda bulunun :) indirim dönemlerii kampanyaları kaçırmayalım :) hepiniz çok seviliyorsunuz :)
hımmm bak bunu bilmiyoduuummm ay çok mutlu oldum şu ann :) çok sağol canım benim biz o kadar kapsamlı araştırmaya giremedik henüz ama ailede hoca var ona bir sorucaz inşallahcanım onu biz çok araştırdık hatta hocalara falan sorduk ismin kuranda geçmesine gerek yokmuş kötü anlamlı olmaması gerekiyormuş yani güzel bi anlamı olması gerekmiş...mesela kezban kuran da geçiyor ama yalancı demekmiş koyulmaması gerekmiş
hımmm bak bunu bilmiyoduuummm ay çok mutlu oldum şu ann :) çok sağol canım benim biz o kadar kapsamlı araştırmaya giremedik henüz ama ailede hoca var ona bir sorucaz inşallah
canım mesela kuranda geçip konulmaması gereken isimler de var.. kezban yalancı anlamına geliyor ama kuranda geçiyor diye eskiler çok koymuş o isimden... anlamı güzel olmalı ismi ve dini olmasını istiyorsanız sahabe ismi takabilirsiniz:)biz öyle yaptık mesela :) bi de Allahın sifatları isim olarak konulunca muhakkak başına Abdül eki konulmalı... çünkü Abdül kulu alamına geliyor... Abdülsamet gibi... hani o sıfat sadece rabbime ait yaa o sıfat sahibinin kulu manasıa gelsi diye :) bildiklerim bu kadar isim konusunda :)hımmm bak bunu bilmiyoduuummm ay çok mutlu oldum şu ann :) çok sağol canım benim biz o kadar kapsamlı araştırmaya giremedik henüz ama ailede hoca var ona bir sorucaz inşallah
keşke bunu buradaki insanlarda anlayabilse...son 3 ay dahada gelmem hadi bana eyvallah zaten doğum izni yaklaştığında haber vermicem doktora gidip raporumu alıcam koyucam önlerine benden sonra ne halt yerlerse yesinler. ama millet para göz olduklarından anlayamıyorlar.Ben o mantığı anlamıyorum zaten gün gidiyorbursa3394 sen hamilesin artık cumartesi yarım gün gitmesen olmuyor mu? Kıyamam yaaa, biz 5 güne zor dayanıyoruz. Allah yardımcın olsun canım
aman dikkat et şimdiden ılık süt ıhlamur iç bal ye sıcak tut kendini hamilelikte hiç çekilmiyor valla allah korusun.Hasta olucam yine sanırım bir kırgınlık var üstümde
valla bizde büyüdükAyyy kızlar karnım gerim gerim geriliyor kasılıyor. 2 günde acaip büyüdü benim oğlan :))) sizde öyle misiniz?
Ayyy kızlar karnım gerim gerim geriliyor kasılıyor. 2 günde acaip büyüdü benim oğlan :))) sizde öyle misiniz?
Kezban-Cemre bu gibi isimler anlamlarından dolayı koyulmaması gerekiyo canım Kur'an-ı Kerim'de geçmesinden çok anlamına bakılmalı eğer anlamı Güzelse her isim olabilir :)hımmm bak bunu bilmiyoduuummm ay çok mutlu oldum şu ann :) çok sağol canım benim biz o kadar kapsamlı araştırmaya giremedik henüz ama ailede hoca var ona bir sorucaz inşallah
Kezban-Cemre bu gibi isimler anlamlarından dolayı koyulmaması gerekiyo canım Kur'an-ı Kerim'de geçmesinden çok anlamına bakılmalı eğer anlamı Güzelse her isim olabilir :)
benimkinin başından beri maşallahı var canım daha iki aylıkken dışardan görenler hamile misin diye soruyorlardı:s 9 aylık olunca ikiz taşıyorum diyeceğim heraldeAyyy kızlar karnım gerim gerim geriliyor kasılıyor. 2 günde acaip büyüdü benim oğlan :))) sizde öyle misiniz?
Canım adet ağrısı gibi ağrıysa korkma o bende de var hatta bazen karnımın içinde derimi bişey çekiyo sanki kasılıyo ama doğum sancısı bambaşka bişey insan gözyaşlarını tutamıyo sancı dan ve 5 dakka arayla geliyo. ama hiç ağrısız pat diye açılıp suyu gelenleri de duydum. doktoruna gittiğinde sorarsın ölçer canım serviks boyunu rahim ağzında açılma var mı diye bakar için rahat eder ama 18. hafta bitmeden korkma genelde 19-24 haftalar arasında oluyomusCanım bende cok kasık ağrısı var rahim yetmezliği olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?