Canim istanbul da yaşıyorum 2. Bebek erkek adi Kerim Bora 30 yasindayim ve ogretmenim beklenen dogum tarihi simdilik 13 ekim 2016 :)Canim senin diğer bilgilerinde yok yaz da ekliyim
Canım adet ağrısı gibi ağrıysa korkma o bende de var hatta bazen karnımın içinde derimi bişey çekiyo sanki kasılıyo ama doğum sancısı bambaşka bişey insan gözyaşlarını tutamıyo sancı dan ve 5 dakka arayla geliyo. ama hiç ağrısız pat diye açılıp suyu gelenleri de duydum. doktoruna gittiğinde sorarsın ölçer canım serviks boyunu rahim ağzında açılma var mı diye bakar için rahat eder ama 18. hafta bitmeden korkma genelde 19-24 haftalar arasında oluyomus
Aaaa hiç aklıma gelmedi akşam eve gidince ben de ölçeyim, yazıcam kaç cmlik göbüşüm varvalla bizde büyüdükhatta biz göbek deliği hizasından mezurayla ölçüyoruz 85 cm.cik göbeğim var kocama yaklaşmama az kaldı
Canımmmm dularımdasınay 1. sayfadaki tablomuza baktım da maşalah güncellenmiş kalpler isimler çok çok güzel...
ben de yarın gideceğim doktora dua edin herşey yolunda olsun sağlıklı olsun bebik ve cinsiyeti öğrenebileyim.. çok heyecanlıyım gece uyuyamıycam
perinatolog için erken değil mi cnm? 21+.. olunca gidiliyor onlara diye biliyorum.. sabah 9.30 cnm..Canımmmm dularımdasınYarın ben de gidicem bu sefer diğer doktordan randevum ısrarla görmek istedi prof perinatolog.. Gerçi o adamdan azcık geriliyorum ben yaaaa,,, hatta kendi doktoruma şikayet bile ettim :))) saat kaçta randevun?
Yok canım ben o adama önceden de gitmiştim ısrarla bir daha görmek istedi.. Normalde 20.haftalarda gidiliyor ama bende böyle ilerledi durum.. Adamda geriyor zaten tırsıyorum inşallah kötü bir şey demez.perinatolog için erken değil mi cnm? 21+.. olunca gidiliyor onlara diye biliyorum.. sabah 9.30 cnm..
Senin yarın kaçta randevun? Ayyy yarın bayaaaa kişinin randevusu var :)) güzel haberler alalım inşallahhhBenim de yarin randevum varcok heyecanliyim
Yok canım ben o adama önceden de gitmiştim ısrarla bir daha görmek istedi.. Normalde 20.haftalarda gidiliyor ama bende böyle ilerledi durum.. Adamda geriyor zaten tırsıyorum inşallah kötü bir şey demez.
Benimkide 10:10, çıkınca hemen haber et,, artık öğrenelim bebişin cinsiyetini... Sağlıklı sıhhatli olsun, bir de gönlünden ne geçiyorsa o olsun , ama bence seninki erkek)
Hadi bakalım hayırlısı olsun , sağlıklı sıhhatli olsun gerisi mühim değilneyse gt bakalım madem ısrar ediyorbakalım neler diycek, yaz hemen bize neye baktı neyi ölçtü ne dedi :)
erkek mi diyorsun kuzimo, ben de kız hissediyorum bir kaç gündür çözemedim, bakalım kısmetimizde ne var, öğrenelim hayırlısıyla
aslında doktorların takip etmesi güzel bence.. bütün ilgi sizin üzerinizde süperHadi bakalım hayırlısı olsun , sağlıklı sıhhatli olsun gerisi mühim değilbir önceki gittiğimde, bütün organlarını tek tek incelemişti,, ama tabi çok küçük olduğu için bazı gelişimleri gözlemyemedi, onun için sanırım önden bir daha çağırdı. Pimpirikli biri azcık, ben de zaten benim doktora şikayet ettim, çıkınca muayeneden beni ara dedi, yarın zaten hemen çıkar çıkmaz arıcam kendi doktorumu
Hahaahahaslında doktorların takip etmesi güzel bence.. bütün ilgi sizin üzerinizde süper
dediğin gibi cnm önemli olan sağlıklı olması bebeklerimizin.
yoksa oğlan bizim kız bizim yani. ikisi de karı-koca bizim imalatımızolaya bu açıdan bakınca eğlenceli oluyo
öyle diil mi amaHahaahahbak bu süperdi karı-koca bizim imalatımız :))))))))))))
Haydi güzel haberler inşallahhKızlar 3,5 da doktor randevum :) heyecandan ölüyorum. Evden cıkıyorum dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?