2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım allah kimseye yaşatmasın. Bugun doktoruma soruyum bakalım ne dicek .

Canımmmm dularımdasın Yarın ben de gidicem bu sefer diğer doktordan randevum ısrarla görmek istedi prof perinatolog.. Gerçi o adamdan azcık geriliyorum ben yaaaa,,, hatta kendi doktoruma şikayet bile ettim :))) saat kaçta randevun?

perinatolog için erken değil mi cnm? 21+.. olunca gidiliyor onlara diye biliyorum.. sabah 9.30 cnm..

perinatolog için erken değil mi cnm? 21+.. olunca gidiliyor onlara diye biliyorum.. sabah 9.30 cnm..
Yok canım ben o adama önceden de gitmiştim ısrarla bir daha görmek istedi.. Normalde 20.haftalarda gidiliyor ama bende böyle ilerledi durum.. Adamda geriyor zaten tırsıyorum inşallah kötü bir şey demez.
Benimkide 10:10, çıkınca hemen haber et,, artık öğrenelim bebişin cinsiyetini... Sağlıklı sıhhatli olsun, bir de gönlünden ne geçiyorsa o olsun , ama bence seninki erkek )

neyse gt bakalım madem ısrar ediyor bakalım neler diycek, yaz hemen bize neye baktı neyi ölçtü ne dedi :)
erkek mi diyorsun kuzimo, ben de kız hissediyorum bir kaç gündür çözemedim, bakalım kısmetimizde ne var, öğrenelim hayırlısıyla

Hadi bakalım hayırlısı olsun , sağlıklı sıhhatli olsun gerisi mühim değil bir önceki gittiğimde, bütün organlarını tek tek incelemişti,, ama tabi çok küçük olduğu için bazı gelişimleri gözlemyemedi, onun için sanırım önden bir daha çağırdı. Pimpirikli biri azcık, ben de zaten benim doktora şikayet ettim, çıkınca muayeneden beni ara dedi, yarın zaten hemen çıkar çıkmaz arıcam kendi doktorumu

aslında doktorların takip etmesi güzel bence.. bütün ilgi sizin üzerinizde süper
dediğin gibi cnm önemli olan sağlıklı olması bebeklerimizin.
yoksa oğlan bizim kız bizim yani. ikisi de karı-koca bizim imalatımız olaya bu açıdan bakınca eğlenceli oluyo

Hahaahah bak bu süperdi karı-koca bizim imalatımız :))))))))))))

Kızlar merhaba. Dun oğlumuz olacağını öğrendim,cok şükür iyiydi bebeğim ama idrar yollarında enfeksiyon çıktı.bunu atlatan var mı aranızda,umarım bebeğe bi zararı dokunmaz.çok endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…