Merak etme benim 2 . Gebeliğim benim de hala altlarına canim cok nadir göbek deliğine yakın hissediyorumGüzel haberler verelim birbirimize ins.
Benim yaşadığım agri değil ama ayağa kalktığımda hop diye içimden düşecekler hissi. Belki bebek aşağıdadır bilmiyorum.
Yok canım anormallik yok :) asıl hissetmeler 20 hafta itibari ile basliycak :) telaş etme yani :)Gunaydin kizlar msj baktimda cogunluk bebegin nerde hangi tarafta oldugunu biliyor ben 18+6 oldum ama hala hicbisi hissetmiyorum bendemi bi anormallik var acaba
Şeker yüklemesi için erken zaten 23. Haftada falan yapıyolar genelde... benim dün yükleme yapmadan ölçtuler tokluk 81 çıktı :) gayet iyi bence :) şeker yüklemesi yaptıracağin zamanda sakin yalnız gitme canım... biri yanında olsun... ani yükselme ve düşme olcak sekerde o nedenle baş dönmesi göz kararması falan olability. .. muhakkak biriyle git seni tutması koluna girmesi için falan...Günaydın arkadaşlar bugünümuz geçen her Günümüzden daha hayırlı olması dileğiyle...
Dün sağlık ocağına gittim önce bebeğimin kalp atışını dinletti tansiyonumu ölçtü aşı için daha erken dedi hem çağırıyor hemde daha erken diyor neyse bana hiç aşı ile ilgili asıdan sonra 2-3 gün duş alamazsin diye bilgi vermedin çok uyuz oldum. Şeker yüklemesini yaptırmak ister misin dedi yaptırmasam ne olur dedim birsey olmaz dedi daha önceden şekerin var miydi dedi hiç olcturmedim dedim bu sabahta aç karnina kan verdim şeker olcturmek için. Aşı için 9 haziran a gün verdi o zaman 21+4 günlük olmuş olucam. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ona göre hazırlıklı giderim gittiğim zaman. Bugün kontrole gitcek olan arkadaşlar güzel haberlerle dönüp gelin bizi mutlu edin bu topic güzel haberler almaya çok ihtiyacı var..
Canım aynı ağrı bende de var dün doktoruma sordum normal dedi bende de yürüdüğüm zaman aynı ağrı çok oluyor ayağa kalkmak istemiyorum o derece rahat ol meleklerimiz iyidirKızlar benimde hemen vajınal in üzeri karnın alt kısmı çürümüş gibi ağrıyor, hani Ezilir de sonra acı oluşur ya öyle yataktan kalkarken, oturduğum yerden kalkarken ağrıyor ve cok hizliydim ama yürüme hizmet bile değişti, ben de bugun 13.30 gibi gideceğim bakalım asıl kontrolum ay sonunda.
Merhaba canım, bende hala hissetmiyorum herkes de farklı oluyor hissetme zamanları bana doktorum 21. hafta da hissedeceğimi söyledi öncesinde hissetmezsen tedirgin olma dediGunaydin kizlar msj baktimda cogunluk bebegin nerde hangi tarafta oldugunu biliyor ben 18+6 oldum ama hala hicbisi hissetmiyorum bendemi bi anormallik var acaba
şimdi sen deyince baktım perinatolog olabilr imi diye bazı yerlerde öyle yazıyor ama bilmiyorum. dediğin gibi detaylı ultrasona bakıyor demek ki var bi bildiğicheesecake30 bu perinatolog beni 20. Haftada tekrar çağırdı daha da büyümüş olur iyice bakarız tekrar dedi asıl ayrıntılı 20 de çünkü dedi. Doktorunda ayrıntılı ultrason cihazı var demekki canım belki doktorun perinatolojide de uzmandır.
canım ne dedi doktor? herşey yolunda demiştir :)Çok teşekkür ederim arkadaşlar 9.30 da randevum. İnsallah iyidir bebeklerim.
İşte çok yoruluyorum akşam sanki hop diye içimden düşecekler hissi vardı uzandım ayağa kalkmaktan korktum. Şimdi doktor iyi şeyler soylerde rahatlarım ins. Kalbim duracak gibi hissediyorum uzandigimda usg için:)
Dualarim hepimiz için arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Canım aynı durum bendede var bebeğim kasiklarimda tekme atiyo 1 haftadır bazen duruyo hiç hareket yok bazen 5-6 tekme sallıyor dün aile hekimine gittim normal orda olması 24. haftaya kadar göbek hizasına anca çıkar dedi ama yarın benim randevum bar bakalım o ne diyecek bebeğin yerine. sende haber ver bende yazarım inşallahselam kızlar. kötü haber okumayalim lütfen artık.bütün anneler ve bebisler iyi olsun. Allahim hepimizi bütün kötülüklerden korusun. bebeğini kaybeden arkadaşlara da en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
İki gündür değişik bir ağrı hissediyorum. bebek baskı yapıyor aşağı doğru. uzaninca iyiyim ama ayağa kalkınca başlıyor. bir de tam kasıkta duruyor ve iki gündür neredeyse durmaksızın hareket ediyor. oğlumun hareketlerini geç hissettim bir de tekme atardı dururdu. kızım hiç durmuyor. endişeleniyorum artık. yarın da aynı olursa gideceğim doktora. İnşallah önemli birşey yoktur.
iyi haberler alma temennisiyle... herkese iyi geceler..
şu an öyle bi haldeyim ki canım dikiş atmıcam dese korkucam ya bişey olursa diye dikiş atcam dese korkucam dikiş esnasında ya da 1-2 gün içinde bişey olursa diye. o yüzden elimden geleni yapıyorum mümkün olduğunca yatıyorum tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. ama bu doktora bana dikişsiz tamamlatırsa hamileligi helal olsun tabi önce Rabbim in izniyle tamamliycam ama diğer doktora devam etseydim dikiş atıp öyle tamamlatacaktısenin durumun farklı canım benim daha temkinlide gitmek istiyo olabilir doktorun. iyi geldi bu doktor sana çok şükür inşallah dikişe gerek olmadan çeker tosbik kendini yukarı üzmez annesini
canım hamile hamile ne gerek var böyle tartışmalara ... hemsenin için demiyom ama bizde sanki bu aralar fazla hassasız ha ne dersin :)Eşimle aramız bozuk. Anlayışşız bencil erkeklerden nefret ediyorum ufak sebeplerden tartısıyoruz surekli
inşallah sağsalim kavuşursun bebişine canım :) olumlu düşün ki olumlu olsun :)şu an öyle bi haldeyim ki canım dikiş atmıcam dese korkucam ya bişey olursa diye dikiş atcam dese korkucam dikiş esnasında ya da 1-2 gün içinde bişey olursa diye. o yüzden elimden geleni yapıyorum mümkün olduğunca yatıyorum tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. ama bu doktora bana dikişsiz tamamlatırsa hamileligi helal olsun tabi önce Rabbim in izniyle tamamliycam ama diğer doktora devam etseydim dikiş atıp öyle tamamlatacaktı
Amin canım hepimiz kavusalim inşallah sağsalim :) olumlu düşünüyorum genelde ama ağrım fazlalaşsın hemen panik Allah sonumuzu hayretsininşallah sağsalim kavuşursun bebişine canım :) olumlu düşün ki olumlu olsun :)
Canım benim seni çok iyi anlıyorum,bizde bazen tartışıyoruz ve normalden daha fazla geriliyorum,ben hamileyim diyorum.O rahatça yiyip içip uyuyabiliyo ağrısı sızısıda yok,bi canlı taşımak gibi zorunluluğu yok üstüne bi de kavga edebiliyo benle diyorum.Çıldırtan o bencillik hissi zaten.Bende 2gün önvice kayınvalidemle baya kavga ettim bana çok ağır konuştu şu halde ağlamama sebep oldu ama şimdi umrumda değil ağrı sızı çekmem başkaları için,çocuğumuda riske atmam.Eşinin yaptıklarıyla kendini yalnız hissedebilirsin yükü tek başına taşıyo gibi hissedebilirsin ama takmamaya gayret et erkekler böyle ki,fedakarlık hep kadında,yaradılış böyleEşimle aramız bozuk. Anlayışşız bencil erkeklerden nefret ediyorum ufak sebeplerden tartısıyoruz surekli
o kadarı da normal sanırsam canım... o gün düşünce ben de çok panik olmuştum... normalde soğukkanlı biriyim ama mevzu bu keratalar olunca doğana kadar böyle yüreğimiz hep ağzımızda gezicez...Amin canım hepimiz kavusalim inşallah sağsalim :) olumlu düşünüyorum genelde ama ağrım fazlalaşsın hemen panik Allah sonumuzu hayretsin
Canım benim seni çok iyi anlıyorum,bizde bazen tartışıyoruz ve normalden daha fazla geriliyorum,ben hamileyim diyorum.O rahatça yiyip içip uyuyabiliyo ağrısı sızısıda yok,bi canlı taşımak gibi zorunluluğu yok üstüne bi de kavga edebiliyo benle diyorum.Çıldırtan o bencillik hissi zaten.Bende 2gün önvice kayınvalidemle baya kavga ettim bana çok ağır konuştu şu halde ağlamama sebep oldu ama şimdi umrumda değil ağrı sızı çekmem başkaları için,çocuğumuda riske atmam.Eşinin yaptıklarıyla kendini yalnız hissedebilirsin yükü tek başına taşıyo gibi hissedebilirsin ama takmamaya gayret et erkekler böyle ki,fedakarlık hep kadında,yaradılış böyle
bizim de arada bir oluyor canım. ama biraz ağrım var yorgunum sancım var filan diye ufak numaralar yap o zaman değişebilir. ben yapıyorum arada iyi geliyorEşimle aramız bozuk. Anlayışşız bencil erkeklerden nefret ediyorum ufak sebeplerden tartısıyoruz surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?