2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydın kızlar. doktora gidenlerden güzel haberler gelir inşallah.

bende sıkıntılıyım bi kaç gündür, pazartesi kayısı yedim yemez olaydım. gazdan mahfoldum 2 gündür. karnımda kuru bi gaz sancısı var kendimi sıcak tutuyorum üşütmüş olamam zten sürekli bi ağrıda değil ama bugün gidicem olmadı doktora akşama kadar geçmezse

Güzel haberler verelim birbirimize ins.
Benim yaşadığım agri değil ama ayağa kalktığımda hop diye içimden düşecekler hissi. Belki bebek aşağıdadır bilmiyorum.
Merak etme benim 2 . Gebeliğim benim de hala altlarına canim cok nadir göbek deliğine yakın hissediyorum

Gunaydin kizlar msj baktimda cogunluk bebegin nerde hangi tarafta oldugunu biliyor ben 18+6 oldum ama hala hicbisi hissetmiyorum bendemi bi anormallik var acaba

Günaydın arkadaşlar bugünümuz geçen her Günümüzden daha hayırlı olması dileğiyle...
Dün sağlık ocağına gittim önce bebeğimin kalp atışını dinletti tansiyonumu ölçtü aşı için daha erken dedi hem çağırıyor hemde daha erken diyor neyse bana hiç aşı ile ilgili asıdan sonra 2-3 gün duş alamazsin diye bilgi vermedin çok uyuz oldum. Şeker yüklemesini yaptırmak ister misin dedi yaptırmasam ne olur dedim birsey olmaz dedi daha önceden şekerin var miydi dedi hiç olcturmedim dedim bu sabahta aç karnina kan verdim şeker olcturmek için. Aşı için 9 haziran a gün verdi o zaman 21+4 günlük olmuş olucam. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ona göre hazırlıklı giderim gittiğim zaman. Bugün kontrole gitcek olan arkadaşlar güzel haberlerle dönüp gelin bizi mutlu edin bu topic güzel haberler almaya çok ihtiyacı var..

Şeker yüklemesi için erken zaten 23. Haftada falan yapıyolar genelde... benim dün yükleme yapmadan ölçtuler tokluk 81 çıktı :) gayet iyi bence :) şeker yüklemesi yaptıracağin zamanda sakin yalnız gitme canım... biri yanında olsun... ani yükselme ve düşme olcak sekerde o nedenle baş dönmesi göz kararması falan olability. .. muhakkak biriyle git seni tutması koluna girmesi için falan...

Canım aynı ağrı bende de var dün doktoruma sordum normal dedi bende de yürüdüğüm zaman aynı ağrı çok oluyor ayağa kalkmak istemiyorum o derece rahat ol meleklerimiz iyidir

Gunaydin kizlar msj baktimda cogunluk bebegin nerde hangi tarafta oldugunu biliyor ben 18+6 oldum ama hala hicbisi hissetmiyorum bendemi bi anormallik var acaba
Merhaba canım, bende hala hissetmiyorum herkes de farklı oluyor hissetme zamanları bana doktorum 21. hafta da hissedeceğimi söyledi öncesinde hissetmezsen tedirgin olma dedi

şimdi sen deyince baktım perinatolog olabilr imi diye bazı yerlerde öyle yazıyor ama bilmiyorum. dediğin gibi detaylı ultrasona bakıyor demek ki var bi bildiği

canım ne dedi doktor? herşey yolunda demiştir :)

Eşimle aramız bozuk. Anlayışşız bencil erkeklerden nefret ediyorum ufak sebeplerden tartısıyoruz surekli

Canım aynı durum bendede var bebeğim kasiklarimda tekme atiyo 1 haftadır bazen duruyo hiç hareket yok bazen 5-6 tekme sallıyor dün aile hekimine gittim normal orda olması 24. haftaya kadar göbek hizasına anca çıkar dedi ama yarın benim randevum bar bakalım o ne diyecek bebeğin yerine. sende haber ver bende yazarım inşallah

senin durumun farklı canım benim daha temkinlide gitmek istiyo olabilir doktorun. iyi geldi bu doktor sana çok şükür inşallah dikişe gerek olmadan çeker tosbik kendini yukarı üzmez annesini
şu an öyle bi haldeyim ki canım dikiş atmıcam dese korkucam ya bişey olursa diye dikiş atcam dese korkucam dikiş esnasında ya da 1-2 gün içinde bişey olursa diye. o yüzden elimden geleni yapıyorum mümkün olduğunca yatıyorum tuvalet ve yemek disinda kalkmiyorum. ama bu doktora bana dikişsiz tamamlatırsa hamileligi helal olsun tabi önce Rabbim in izniyle tamamliycam ama diğer doktora devam etseydim dikiş atıp öyle tamamlatacaktı

Eşimle aramız bozuk. Anlayışşız bencil erkeklerden nefret ediyorum ufak sebeplerden tartısıyoruz surekli
canım hamile hamile ne gerek var böyle tartışmalara ... hemsenin için demiyom ama bizde sanki bu aralar fazla hassasız ha ne dersin :)

inşallah sağsalim kavuşursun bebişine canım :) olumlu düşün ki olumlu olsun :)

Canım benim seni çok iyi anlıyorum,bizde bazen tartışıyoruz ve normalden daha fazla geriliyorum,ben hamileyim diyorum.O rahatça yiyip içip uyuyabiliyo ağrısı sızısıda yok,bi canlı taşımak gibi zorunluluğu yok üstüne bi de kavga edebiliyo benle diyorum.Çıldırtan o bencillik hissi zaten.Bende 2gün önvice kayınvalidemle baya kavga ettim bana çok ağır konuştu şu halde ağlamama sebep oldu ama şimdi umrumda değil ağrı sızı çekmem başkaları için,çocuğumuda riske atmam.Eşinin yaptıklarıyla kendini yalnız hissedebilirsin yükü tek başına taşıyo gibi hissedebilirsin ama takmamaya gayret et erkekler böyle ki,fedakarlık hep kadında,yaradılış böyle

Amin canım hepimiz kavusalim inşallah sağsalim :) olumlu düşünüyorum genelde ama ağrım fazlalaşsın hemen panik Allah sonumuzu hayretsin
o kadarı da normal sanırsam canım... o gün düşünce ben de çok panik olmuştum... normalde soğukkanlı biriyim ama mevzu bu keratalar olunca doğana kadar böyle yüreğimiz hep ağzımızda gezicez...

Malesef canım .. Kayınvalidelere şaşıyorum gercekten .
Sende geçtin yani bu yollardan biraz hassas olsana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…