- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
ya insallah yukselir ya. cok korkuyorum bende. kacıncı haftadan ıtıbaren yukselıse gececek bu sıpalar 20 mi daha sonra mıbana dr 2.5cm in altında olmaması gerekli demişti. her doktorun kendine göre bi risk sınırı var sanırım
ben de doktora sensin küçük benim oğlum büyüdü diyecektim de tuttum kendimiçıkarlar inşallah canım küçükte değiller artık ama orda daha mutlular heralde 18-20 cm olmuşlardır doktorlar artık baş popo ölcüyo ben baş ayak uzunluğu 18 cm vardır artık diyorum
Aynen canım benimde 2. Gün dediğin gibi yaptım hafif bi iki temek hissettim. Ne kadar etkileniyorlarmış meğer ya.. Kızım benim yacanım benim doktorum bunu demişti, kontrol etmişti öncesinde ultrasonla da bebek iyiydi.
kafanı bir şeyi takma dedi.
sen de imkanın varsa doktoruna görün, ama öncesinde biraz yat dinlen bakalım bir şeyler atıştırıp.
stresin bebekleri bu kadar etkileyeceğini ben de bilmiyordum açıkçası, benimki bir tam gün hiç hareket etmemişti.
Çok saol cevapladığin icinCanım ben ilk gebeliğimde 20. Veya 21, haftada hissetmeye başlamıştım emin olamadım şimdi , bu ikinci gebeliğim 10 gündür hissediyorum , Endişe etme normal hissetmemen
Canım ilk hamileliğimden dolayı belki bana 3ün altına düşerse dikiş atcam demiştir ya da çok dikiş taraftarı değil ben rahatlayayım diye öyle diyo da olabilirbana dr 2.5cm in altında olmaması gerekli demişti. her doktorun kendine göre bi risk sınırı var sanırım
Canım kansizliktan olabilir. Kan değerlerini bi kontrol ettir istersen. ..Kızlar bende son 3\4 gundur çarpıntı var hem de gün içinde birkaç kere oluyor. Benimle aynı durumda olan varmı acaba
Canım benim çok sevindim kızın hayırlı uğurlu olsun inş. ben de çok üzüldüm. ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, kendimi motive ediyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur. benim son 9 günüm kaldı randevuya, allahım sağlık haberlerini almayı nasip etsin inş.Merhaba arkadaslar. Birkac gundur buradan okudugum olumsuz haberler beni baya etkiledi. Gece bile uyuyamadim endiseden uzuntuden. Kontrolum birkac gun sonra idi ama dayanamayip bugun catkapi gittim doktoruma. O da bu hafta konferansa gitmis. Haftaya kadar degil 1 dk bekleyecek halim kalmamisti. Dersimi iptal ettim ve baska bir hastaneye bebegimi gormeye gittik ogleden sonra. Cok sukur hersey yolunda. Esi biraz asagida ama cok sorun degil su anda dedi doktor sadece. Cinsiyet icin epey bakti ama gostermedi bebegim. Birseyler yiyin baska makinada bakalim dedi. Sonra zor da olsa %90 kiz dedi. Diger doktorda oyle tahmin etmisti 11. Haftada. Icim oyle rahatladi ki, birden havam degisiverdi kizimin iyi oldugunu gordukten sonra. Allah hepimize iyi haber almayi nasip etsin.
canim cok gecmis olsun. Rabbim sabir versin insallah. ne diyecegini bilemiyor insan. insallah cok yakinda cok saglikli bir hamilelik gecirirsin insallahBebeğin organlarında , örneğin kalp , mide , omurga vb çeşitli anomaliler varmış. 2'li test temiz olduğu için kromozomla alakalı olup olmadığı ancak otopsi sonrası çıkabilir dedi doktorlar. Bu anomalikler kalp örneğin işlevini yapamadığı için tam gelişim sağlanamıyormuş. Kesin isim konulamadı, yasal süreç 24-25 haftaya kadar gebelik sonlanabiliyormuş ancak daha büyüdüğü için bebek düşük işlemi zorlaşıyormuş ve psikolojik olarak da daha yıpratıcı oluyor haliyle. Organ gelişimi tam olmadığı için bebek doğsada yaşayamıyormuş %95i.
Ne gelirse Allahtan, bize dua edin.
Bende epeydir oluyor,kan hacmi artıyor diye oluyormuş.Ama ben de endişelenip dr'a sormuştum,normal,olur demişti.Kızlar bende son 3\4 gundur çarpıntı var hem de gün içinde birkaç kere oluyor. Benimle aynı durumda olan varmı acaba
Ömürlü olsun kızın,sağlıkla doğsunMerhaba arkadaslar. Birkac gundur buradan okudugum olumsuz haberler beni baya etkiledi. Gece bile uyuyamadim endiseden uzuntuden. Kontrolum birkac gun sonra idi ama dayanamayip bugun catkapi gittim doktoruma. O da bu hafta konferansa gitmis. Haftaya kadar degil 1 dk bekleyecek halim kalmamisti. Dersimi iptal ettim ve baska bir hastaneye bebegimi gormeye gittik ogleden sonra. Cok sukur hersey yolunda. Esi biraz asagida ama cok sorun degil su anda dedi doktor sadece. Cinsiyet icin epey bakti ama gostermedi bebegim. Birseyler yiyin baska makinada bakalim dedi. Sonra zor da olsa %90 kiz dedi. Diger doktorda oyle tahmin etmisti 11. Haftada. Icim oyle rahatladi ki, birden havam degisiverdi kizimin iyi oldugunu gordukten sonra. Allah hepimize iyi haber almayi nasip etsin.
Ömürlü olsun kızın,sağlıkla doğsun
Canım benim çok sevindim kızın hayırlı uğurlu olsun inş. ben de çok üzüldüm. ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, kendimi motive ediyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur. benim son 9 günüm kaldı randevuya, allahım sağlık haberlerini almayı nasip etsin inş.
selam kızlar. kötü haber okumayalim lütfen artık.bütün anneler ve bebisler iyi olsun. Allahim hepimizi bütün kötülüklerden korusun. bebeğini kaybeden arkadaşlara da en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
İki gündür değişik bir ağrı hissediyorum. bebek baskı yapıyor aşağı doğru. uzaninca iyiyim ama ayağa kalkınca başlıyor. bir de tam kasıkta duruyor ve iki gündür neredeyse durmaksızın hareket ediyor. oğlumun hareketlerini geç hissettim bir de tekme atardı dururdu. kızım hiç durmuyor. endişeleniyorum artık. yarın da aynı olursa gideceğim doktora. İnşallah önemli birşey yoktur.
iyi haberler alma temennisiyle... herkese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?