2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
çıkarlar inşallah canım küçükte değiller artık ama orda daha mutlular heralde 18-20 cm olmuşlardır doktorlar artık baş popo ölcüyo ben baş ayak uzunluğu 18 cm vardır artık diyorum
ben de doktora sensin küçük benim oğlum büyüdü diyecektim de tuttum kendimi evet çıksınlar artık 20 olunc açıkar galiba

Aynen canım benimde 2. Gün dediğin gibi yaptım hafif bi iki temek hissettim. Ne kadar etkileniyorlarmış meğer ya.. Kızım benim ya

Canım ben ilk gebeliğimde 20. Veya 21, haftada hissetmeye başlamıştım emin olamadım şimdi , bu ikinci gebeliğim 10 gündür hissediyorum , Endişe etme normal hissetmemen
Çok saol cevapladığin icin
Sizin sayenizde rahatladım valla
Cumartesi olsund a göreyim Bebeğimi

bana dr 2.5cm in altında olmaması gerekli demişti. her doktorun kendine göre bi risk sınırı var sanırım
Canım ilk hamileliğimden dolayı belki bana 3ün altına düşerse dikiş atcam demiştir ya da çok dikiş taraftarı değil ben rahatlayayım diye öyle diyo da olabilir

kızlar asm den geliyorum 20. haftayı doldurunca yani haftaya vurdurucaz aşıyı... ebemiz aç tok farketmez yalnızca yıkanıp gelin dedi bi kaç gün ıslanmaması lazımmış çünkü... p.tesi vurdurucaz inşallah

Merhaba arkadaslar. Birkac gundur buradan okudugum olumsuz haberler beni baya etkiledi. Gece bile uyuyamadim endiseden uzuntuden. Kontrolum birkac gun sonra idi ama dayanamayip bugun catkapi gittim doktoruma. O da bu hafta konferansa gitmis. Haftaya kadar degil 1 dk bekleyecek halim kalmamisti. Dersimi iptal ettim ve baska bir hastaneye bebegimi gormeye gittik ogleden sonra. Cok sukur hersey yolunda. Esi biraz asagida ama cok sorun degil su anda dedi doktor sadece. Cinsiyet icin epey bakti ama gostermedi bebegim. Birseyler yiyin baska makinada bakalim dedi. Sonra zor da olsa %90 kiz dedi. Diger doktorda oyle tahmin etmisti 11. Haftada. Icim oyle rahatladi ki, birden havam degisiverdi kizimin iyi oldugunu gordukten sonra. Allah hepimize iyi haber almayi nasip etsin.

Kızlar bende son 3\4 gundur çarpıntı var hem de gün içinde birkaç kere oluyor. Benimle aynı durumda olan varmı acaba

Canım benim çok sevindim kızın hayırlı uğurlu olsun inş. ben de çok üzüldüm. ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum, kendimi motive ediyorum. inş. hakkımızda hayırlısı olur. benim son 9 günüm kaldı randevuya, allahım sağlık haberlerini almayı nasip etsin inş.

Hamileliği sıkıntılı olan arkadaslara çok geçmiş olsun. Rabbim bol sabır ve şifa versin inşallah. Rabbim cümlemizin evlatlarını esirgesin sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah. Bugün tetenoz aşısını yaptırdık. En son Bebeğimi 5 nisanda gördüm bugün kalp atışını dinlediler sağlık ocağında çok şükür gayet iyi dedi hemşire. Inşallah cuma günü Bebeğimi göreceğim kontrolüm var. Hem cinsiyetini öğreneceğiz daha bilmiyoruz. Sağlıklı haber alayım yeter ha kız ha erkek hiç farketmez. Gün yaklaştıkça heyecan başladı.

canim cok gecmis olsun. Rabbim sabir versin insallah. ne diyecegini bilemiyor insan. insallah cok yakinda cok saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah

N Niloya07 A ankaa @olipps ve hatirlayamadigim veya kacirdigim arkadaslar. cok gecmis olsun. Allah butun sikintilarinizi en kisa zamanda ucursun insallah. bu son birkac gun biraz sikintili oldu. Rabbim hepimiz icin en hayirlisini, hayirli olana da sabrini versin insallah.

Ömürlü olsun kızın,sağlıkla doğsun

selam kızlar. kötü haber okumayalim lütfen artık. bütün anneler ve bebisler iyi olsun. Allahim hepimizi bütün kötülüklerden korusun. bebeğini kaybeden arkadaşlara da en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

İki gündür değişik bir ağrı hissediyorum. bebek baskı yapıyor aşağı doğru. uzaninca iyiyim ama ayağa kalkınca başlıyor. bir de tam kasıkta duruyor ve iki gündür neredeyse durmaksızın hareket ediyor. oğlumun hareketlerini geç hissettim bir de tekme atardı dururdu. kızım hiç durmuyor. endişeleniyorum artık. yarın da aynı olursa gideceğim doktora. İnşallah önemli birşey yoktur.
iyi haberler alma temennisiyle... herkese iyi geceler..

Insallah canim sen de 9 gun sonra guzel haberlerle gelirsin. Hic takmamak en guzeli.

Canımm ben hiç hissetmiyorum keske hissetsem güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…