Erken canım daha hissedersin yakın zamanda. böyle durmadan oynaması da iyi değil ya işe konsantre olamıyorum :)) 250 gr.cik bişey ama ah uh dedirtiyor daha şimdiden. alışkın olmayınca da garip geliyor. dur bakalım ilerde ne olacak. :))Canımm ben hiç hissetmiyorum keske hissetsem güzel olur
Erken canım daha hissedersin yakın zamanda. böyle durmadan oynaması da iyi değil ya işe konsantre olamıyorum :)) 250 gr.cik bişey ama ah uh dedirtiyor daha şimdiden. alışkın olmayınca da garip geliyor. dur bakalım ilerde ne olacak. :))
Bana benim dr tek doz yaptır dedi. Ama aile hekiminde 2 doz yapıyolarmış. Sana bişey dediler mi?kızlar asm den geliyorum 20. haftayı doldurunca yani haftaya vurdurucaz aşıyı... ebemiz aç tok farketmez yalnızca yıkanıp gelin dedi bi kaç gün ıslanmaması lazımmış çünkü... p.tesi vurdurucaz inşallah
Ayyy tatliişşler yaa takla atmaya başladılar benimki de habire atlıyordu pek bişi göremedim. Benim 3 hafta sonra detaylı ultrasonum dr kendisi bakıyor ama ben de kaygılanıyorum acaba perinatologa mı gitsem :/Kızlarr ufak tefek ağrıları kafanıza takmayın ben perinatologta o halleri görünce anladm onlar hayata tutunmak için ellerinden geleni yapıyolar :)) moral çok önemli dedi bana doktor keşke o kdr üzülmeseydn ama seninki pek ilgilenmemiş bak taklalar atıyor dedi :) ama tabiki annesi hissedemiyor hala :)) günaydın bu aradaa :)
onu tam bilmiyorum canım ama burda okumuştum 24.hafta yazıyodu sanırımya insallah yukselir ya. cok korkuyorum bende. kacıncı haftadan ıtıbaren yukselıse gececek bu sıpalar 20 mi daha sonra mı
senin durumun farklı canım benim daha temkinlide gitmek istiyo olabilir doktorun. iyi geldi bu doktor sana çok şükür inşallah dikişe gerek olmadan çeker tosbik kendini yukarı üzmez annesiniCanım ilk hamileliğimden dolayı belki bana 3ün altına düşerse dikiş atcam demiştir ya da çok dikiş taraftarı değil ben rahatlayayım diye öyle diyo da olabilir
Doktorum zararı yok yaptır dedi... asm dede bişey demediler o konuda ptesi vurdurunca tekrardan cagirirlarsa gidicem inşallah canım...Bana benim dr tek doz yaptır dedi. Ama aile hekiminde 2 doz yapıyolarmış. Sana bişey dediler mi?
Maşallah ona :) rabbim sağlık sıhhat versin bebisine inşallah :) seninde yüzün hep gülsün canım :)Kızlarr ufak tefek ağrıları kafanıza takmayın ben perinatologta o halleri görünce anladm onlar hayata tutunmak için ellerinden geleni yapıyolar :)) moral çok önemli dedi bana doktor keşke o kdr üzülmeseydn ama seninki pek ilgilenmemiş bak taklalar atıyor dedi :) ama tabiki annesi hissedemiyor hala :)) günaydın bu aradaa :)
Günaydın arkadaşlar. Doktora gıdıcem bugün. Dualarınızıbeklerim. İnsallah iyi haberler alırım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins.
Hiç stres olma tatlım inşallah güzel haberlerle döneceksin ...Günaydın arkadaşlar. Doktora gıdıcem bugün. Dualarınızıbeklerim. İnsallah iyi haberler alırım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins.
Güzel haberlerle gel inşallahGünaydın arkadaşlar. Doktora gıdıcem bugün. Dualarınızıbeklerim. İnsallah iyi haberler alırım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins.
İnşallah canım, güzel haberler getirGünaydın arkadaşlar. Doktora gıdıcem bugün. Dualarınızıbeklerim. İnsallah iyi haberler alırım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins.
Güzel haberler verelim birbirimize ins.Kızlar benimde hemen vajınal in üzeri karnın alt kısmı çürümüş gibi ağrıyor, hani Ezilir de sonra acı oluşur ya öyle yataktan kalkarken, oturduğum yerden kalkarken ağrıyor ve cok hizliydim ama yürüme hizmet bile değişti, ben de bugun 13.30 gibi gideceğim bakalım asıl kontrolum ay sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?