Canım benim Allah yardımcın olsunnbenimde eşimle aram cok kötü 2 gündür. acayip üstüme gelmeye başladı. bugun kayınvalıdem geliyor sehir dışından. 10 gun kalacakmıs. hafta sonu da görumce gelcek aılesıyle coluk cocuk bir de yatılı. evde 8 kişi cıldırmamak elde değil. en sıkıntılı haftalarım benimde sürekli yatmam gerekiyor. bu durumda nasıl olcak bılmıyorum. odama cekilsem bı turlu cekılmesem ayrı bir dert. hiç anlayışlı değıller. durumumu bildikleri halde geliyolar. bugune kadar bir kere bile gelmeyen aile ben hamıle olunca gelmeye kalkıştılar. bı sakınlestırıcı fln almak istiyorum ama bebege kesin zararlıdır heralde. yarın psikiyatriden randevu aldım. danıscam hap için. bir de biz hiç görüşmüyoruz normalde senede 3 gün toplamda o bayramda sadece. onun dısında asla görüsşmeyiz. eşim de bilir. ama ne yüzle geliyolar aklım almıyor. nolur akıl verin bebege bırsey olcak onlar yüzünden 2 gündür aglama krizleri yaşıyorum.
benimde eşimle aram cok kötü 2 gündür. acayip üstüme gelmeye başladı. bugun kayınvalıdem geliyor sehir dışından. 10 gun kalacakmıs. hafta sonu da görumce gelcek aılesıyle coluk cocuk bir de yatılı. evde 8 kişi cıldırmamak elde değil. en sıkıntılı haftalarım benimde sürekli yatmam gerekiyor. bu durumda nasıl olcak bılmıyorum. odama cekilsem bı turlu cekılmesem ayrı bir dert. hiç anlayışlı değıller. durumumu bildikleri halde geliyolar. bugune kadar bir kere bile gelmeyen aile ben hamıle olunca gelmeye kalkıştılar. bı sakınlestırıcı fln almak istiyorum ama bebege kesin zararlıdır heralde. yarın psikiyatriden randevu aldım. danıscam hap için. bir de biz hiç görüşmüyoruz normalde senede 3 gün toplamda o bayramda sadece. onun dısında asla görüsşmeyiz. eşim de bilir. ama ne yüzle geliyolar aklım almıyor. nolur akıl verin bebege bırsey olcak onlar yüzünden 2 gündür aglama krizleri yaşıyorum.
Doktorum dedi ki sen hasta değilsin hamilesin,hayatına aynen devam et sadece seni rahatsız edecek şeyleri çok tüketme çay kahve vb. dedi,mantıklı geldi ama bilemedim,bi cips yiyim o zaman yakola içme canım ama arada cips tüket çok olmamak kaydıyla:) çünkü canın istiyor :)
Kızlar ya kendimle cebelleşiyorum sizde bişeyler diyinbulantılarım yeni yeni hafifledi aşermeler başladı,3 aydır doğru düzgün bişey yiyemedim dün canım çok istedi söylemesi ayıp iskender yedim,tereyağı döktürmedim sadece,rahatsız etmedi çok.Sigara kullanıcısıydım hamile olduğumu öğrendikten beri içmedim soğumadımda,şimdi canım sigara istiyo,kola istiyo,cips istiyo,zararlı ne varsa istiyo.Sigara içmemde cips kola gibi zararlı ama güzel abur cuburlardan arada tüketsem bişey olur mu ki Canım acayip peynirli cheetos istiyooo
kola da içiceksen çok nadir nefis öldürecek kadar iç :) neticede o da yüklü kafein içeriyor :)Doktorum dedi ki sen hasta değilsin hamilesin,hayatına aynen devam et sadece seni rahatsız edecek şeyleri çok tüketme çay kahve vb. dedi,mantıklı geldi ama bilemedim,bi cips yiyim o zaman ya
Doktorum dedi ki sen hasta değilsin hamilesin,hayatına aynen devam et sadece seni rahatsız edecek şeyleri çok tüketme çay kahve vb. dedi,mantıklı geldi ama bilemedim,bi cips yiyim o zaman ya
çok istiyor içmek canım ama bi cesaret edemedim... sütlü yapsam problem teşkil etmez di mi ... böyle haftada bir felan :)aynen yaa. türk kahvesinin bebeğin beyin gelişmine faydası bile var üstelik, tabii abartmamak şartıyla :)
Canım seninde sınırda değil mi serviks boyun esin bunu bilmiyor mu hadi gelip islerini (temizlik,yemek) yapacaklarsa tamam ama onun dışında sadece gezmeye geliyorlarsa düşüncesiz lik bence onlar gelmeden esinle konuş benim serviks boyum sınırda geldiklerinde çok bi iş yapamam eğer her şeyleri önüne bekleyip ben bebegimi kaybedersem bunun sorumlusu sensin falan de bende ilk hamileliğimde çok hizmet ettim eşime gorumcelere ama artık gelirlerse kalkmiyorum bile eşimde zaten kalkarsam kiziyo. sen kendini yorma çarşaf battaniye yastık ne çıkaracaksan eşini çağır çıkartıp versin kendileri hazırlasın yataklarını. yemek ekstraya kaçma esinle kendine ne hazırlıyorsan o kadar yarım saat ayakta kalsan çok yoruldum diyip at kendini ister çürük desinler ister görmemişin biri hamile mus desinler salla ne kendini üz ne bebeğinibenimde eşimle aram cok kötü 2 gündür. acayip üstüme gelmeye başladı. bugun kayınvalıdem geliyor sehir dışından. 10 gun kalacakmıs. hafta sonu da görumce gelcek aılesıyle coluk cocuk bir de yatılı. evde 8 kişi cıldırmamak elde değil. en sıkıntılı haftalarım benimde sürekli yatmam gerekiyor. bu durumda nasıl olcak bılmıyorum. odama cekilsem bı turlu cekılmesem ayrı bir dert. hiç anlayışlı değıller. durumumu bildikleri halde geliyolar. bugune kadar bir kere bile gelmeyen aile ben hamıle olunca gelmeye kalkıştılar. bı sakınlestırıcı fln almak istiyorum ama bebege kesin zararlıdır heralde. yarın psikiyatriden randevu aldım. danıscam hap için. bir de biz hiç görüşmüyoruz normalde senede 3 gün toplamda o bayramda sadece. onun dısında asla görüsşmeyiz. eşim de bilir. ama ne yüzle geliyolar aklım almıyor. nolur akıl verin bebege bırsey olcak onlar yüzünden 2 gündür aglama krizleri yaşıyorum.
CANIM BENCE KİMSEYİ DÜŞÜNME ÜZÜLÜR MÜ KIRILIR MI DİYE ANNE BEN YATIYORUM DE GİT YAT GÜN İÇİNDE BU YÜZDEN ALINAN ALINSIN VALLAbenimde eşimle aram cok kötü 2 gündür. acayip üstüme gelmeye başladı. bugun kayınvalıdem geliyor sehir dışından. 10 gun kalacakmıs. hafta sonu da görumce gelcek aılesıyle coluk cocuk bir de yatılı. evde 8 kişi cıldırmamak elde değil. en sıkıntılı haftalarım benimde sürekli yatmam gerekiyor. bu durumda nasıl olcak bılmıyorum. odama cekilsem bı turlu cekılmesem ayrı bir dert. hiç anlayışlı değıller. durumumu bildikleri halde geliyolar. bugune kadar bir kere bile gelmeyen aile ben hamıle olunca gelmeye kalkıştılar. bı sakınlestırıcı fln almak istiyorum ama bebege kesin zararlıdır heralde. yarın psikiyatriden randevu aldım. danıscam hap için. bir de biz hiç görüşmüyoruz normalde senede 3 gün toplamda o bayramda sadece. onun dısında asla görüsşmeyiz. eşim de bilir. ama ne yüzle geliyolar aklım almıyor. nolur akıl verin bebege bırsey olcak onlar yüzünden 2 gündür aglama krizleri yaşıyorum.
hele sütlü yaptıktan sonra hiç bişeycik olmaz günde bir fincan kahve içilebilir ben hamilelik öncesinde günde 1 tane büyük bardak sütlü nescafe üstüne 20-30 bardak çay içiyordum hep Allah'ım hamile kalırsam ne olacak halim diyordum mide bulantılarım başladığında bir tiksindim hala bile içemiyorumçok istiyor içmek canım ama bi cesaret edemedim... sütlü yapsam problem teşkil etmez di mi ... böyle haftada bir felan :)
ayy ben haftada bire razıyım dört aydır ağzıma sürmedimhele sütlü yaptıktan sonra hiç bişeycik olmaz günde bir fincan kahve içilebilir ben hamilelik öncesinde günde 1 tane büyük bardak sütlü nescafe üstüne 20-30 bardak çay içiyordum hep Allah'ım hamile kalırsam ne olacak halim diyordum mide bulantılarım başladığında bir tiksindim hala bile içemiyorumarada kendime sütlü menengiç kahvesi yapıyor onu içiyorum birtek günde 1 fincan kahve içebilirsin canım
cnm ben haftada 2 kere türk kahvesi içiyorum en baştan beri.. bişey de olmadı yani, diyorum ya diyetisyene bile sordum b sakıncası yok abartmazsan dedi. iç nolcak.çok istiyor içmek canım ama bi cesaret edemedim... sütlü yapsam problem teşkil etmez di mi ... böyle haftada bir felan :)
tatlım umursama bile hatta sende çağırabiliyorsan anneni çağır surat as yuz verme çabuk gitsinler... huzurunu bozmayacak insanlar olsalar zaten bu kadar rahatsız olmazdın... ama hiç takma üzme canını uzan tv ni seyret... on kelime konuşuyorsan beş kelime konuş... yemeklerini kendileri yapsınlar... madem gelecekler işe yarasınlar bari...saolun kızlar. eşim de olayın farkında benim serviks boyu da giderek kısaliyor. yatmaktan baska carem yok o da cok ıyı biliyor. bu durumda yatılı misafiri bana sormadan kabul etmesine çok bozulldum. kalkma onlar gelince de yat fln diyo ama hiç konusmadıgım insanların bana gelmesine anlam veremiyorum.MarV-el benimde kaynanam kac kere bizi ayırmaya kalktı. verdi elime yuzugu evden attı. ama eşim aılesınden vazgecmıyor. ne yapsalar da ben görüsşmesem de o görusuyo. saolun kızlar desteklerinizin için içim rahat valla biraz. ınsallah gunlerim göz acıp kapayana kadar gecer. tek önceliğim bebişim olur. sakinliğimi umarım korurum.
Çok teşekkürler cnm. Amin inşallah. Hep güzel haberler verelim birbirimize ins.ohh güzel bir haber geldi ok şükür.İyi olmanıza çok sevindim canım.Hep iyi olun,olalım inşallah
Herkeste benzer kaynana sorunları benimkide arkamdan kocamı doldurmaya çalışır allahtan kocam ağzının payını veriyor. En sonda eve temizliğe gelen kadına takmıştı küçücük ev neden temizlemiyormuşum kendim, bir gün gelip kendi birşeye yardım etti de sanki laf ediyor. hamilelikten beri bende de naz tavan yapmış durumda. torun torun diye eşimin başının etini yediği için birşey de diyemiyor.G gunesjuly1234 cnm stres yapsanda değişmiyor benim eşim de çok anlayışsız çok tartışılacak konumuz var bunun için burda konu bile açtım. Bebeklerim için boş vermeye çalışıyorum. Her şeyi annesine söyleyen bir eşim , sadece kendi kızını oğlunu üstün gören her şeye karışan sürekli eşimi dolduran ama eşimin yanında bana Melek olan bir kv var :) Rabbim yardımcımız olsun ins bebeklerimizi korusun
Ben de aci badem yagi kullaniyorum canim. Yumusacik yapio. Bir tanidigim bitkisel kremler kullanmis hatta yurtdisindan falan getirtmis bir suru paraya.. diger tanidigim da sadece aci badem yagi kullanmis. Sonuc ise aci badem yagi kullananda catlak yokmus. Digerinde cok catlaklar olusmus.KIZLAR BİR BİLGİ VEREYİM SİZE
BEN GÜZELLİK SALONUNA GİDİYORUM
SAHİBİ YILLARDIR TANIDIĞIM BİR ABLA
HAMİLELİK ÇATLAKLARI İÇİN ACI BADEM YAĞI ÖNERDİ
TATLI BADEM YAĞI TÜYLENME YAPIYO DEDİ
MUHAKKAK ACI BADEM YAĞI AL DEDİ
VE SAKIN GERİLİNCE KAŞIMA ÇÜNKÜ ARTTIRIRSIN DEDİ
GECE YATMADAN ÖNCE KARNINA BACAKLARINA POPONA
GERİLME HİSSEDERSEN GÖĞÜS KISMINA DA SÜR MUTLAKA DEDİ
BİR ÇOK MÜŞTERİSİNE SÖYLEMİŞ ZATEN SONUÇ MÜKEMMELMİŞ
SİZDE YAPIN DERİM BENDE BAŞLICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?