- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
olmaz canım ama antibiyotik bitince tekrar baktır. banada antibiyotik vermişti 1000 mg bi işe yaramadı sonra hastaneye yatırdı damardan yolladı antibiyotigi o ise yaradı. inşallah sende ise yarar geçmiş olsunBenim kanimda enfeksiyon ciktiAksef 500 mg diye bir antibiotik verdi doktor. Sabah aksam icicekmisim 5 gun boyunca ama antibiotik dediginde tuylerim diken diken oldu cok korkuyorum bisey olmaz İnsaallah ya
hayırlı olsun oğlusun sağlıkla gelsin inslh. erkek senesi galiba :))kendi doktorum yüzde 90 erkek dedi perinatolog direk erkek dedi canım :)
aynen canım benle beraber 3 arkadşm daha hamile dördümüzün de erkek şu an :))hayırlı olsun oğlusun sağlıkla gelsin inslh. erkek senesi galiba :))
Iyi aksamlar hanimlar pazartesi gittiğim dr suyun az mide bos bobreklerde kalinlasma var dedi ve yuzde 90 alinir dedi.
Bugun heyete girdim,onlar da suyumu az buldu haftasina gore ve bobrekte sorun buldular. Fakat sonlandirma icin yeterli degil dediler. Sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim. Amniyosentez dediler ben istemedim,1 ay sonra gel dediler. Ben ozeldeki doktoruma her hafta gitmeyi suyumu olcturmeyi dusunuyorum.her sey allahtan dualariniz da bana da yer verin. Neye inanacagimi sastim psikolojim fena allah evlatlarimizi saglikla almayi nasip etsn
Can'ım uzun zamandır girmiyordum. Çok geçmiş olsun. Allahım sana bağışlasın yavrunu. İnş suyu yeterlidir minik balığın. Birkaç doktora görünmek en iyisi. İnş güzel haberler vericeksin bize.Iyi aksamlar hanimlar pazartesi gittiğim dr suyun az mide bos bobreklerde kalinlasma var dedi ve yuzde 90 alinir dedi.
Bugun heyete girdim,onlar da suyumu az buldu haftasina gore ve bobrekte sorun buldular. Fakat sonlandirma icin yeterli degil dediler. Sevineyim mi uzeleyim mi bilemedim. Amniyosentez dediler ben istemedim,1 ay sonra gel dediler. Ben ozeldeki doktoruma her hafta gitmeyi suyumu olcturmeyi dusunuyorum.her sey allahtan dualariniz da bana da yer verin. Neye inanacagimi sastim psikolojim fena allah evlatlarimizi saglikla almayi nasip etsn
Ayy ne güzel yaa hareketlisin işte. Merdiven inip çıkmaktan ilk aylarda korkuyordum hala da istemsiz bir korkum var. Sanırım tembelliğe alıştım :))))oh ne güzel bende masa başı çalışıyorum ama asansör korkum yüzüme günde çok kere
40 - 60 kat merdiven çıkıp iniyorum
Ay evet benimki de ilacını içtin mi sütünü içtin mi ceviz yedin mi. Şimdi de eli sürekli karnımda ben hissedince o da hissedecek sanıyor:)))o konuda hiiç bişi diyemem Allah var. transferden sonra annem 3-4 gün yanımdaydı zaten. sonrasındada eşim hiç bişi yaptırmadı sağolsun. arkadaşın arabasındayken yavaş diye uyarıp durdu çocuğu hatta ilk günlerde. sonra baktıki kese göründü kalp atışını duyduk oh dedik biraz sakinledi ilk panik hali gitti ama şimdide benim canıma düştü. sağlıklı beslenmiyosun falan filan diye. dr omega verdi demir verdi, bebek gayet sağlıklı dedi diye sustu birazcık. ama ilk zamanlar hiiç bişi yapmadım halada yapmıyorum uykum var diyip yatıyodum (gerçekten gözümü açamıyodum) sağolsun anlayışla karşılıyodu şimdide iyide olsam düzeni bozmuyorum tabii :)
2 2erkekannesi canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bir sorun olmayacak sen de perinatolog a gitsen belki daha detaylı bakılır. Belki gittiğin dr öyledir de bi doktora daha görünsen. Gerçi o da iyice kafa karışıklığı
arkadaşım canının çekiyo olması ve içmiyo olman bebeğe daha sıkıntı. zencimi olsun istiyosun bebeğinçok istiyor içmek canım ama bi cesaret edemedim... sütlü yapsam problem teşkil etmez di mi ... böyle haftada bir felan :)
Canım geçmiş olsun rabbim bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin , kaçıncı haftadasın .Gunaydinlar hanimlar,canim once benim kadin dogumcum teshis koydu,ardindan 3 uzmana gittim.ordan turkiyenin en iyi perinatologuna gittim.ona da ayni kanidaydi.capada heyete cagirdi.dun heyet karari verdi.hakkimizda hayirlisi
Ayni sorunu yasayan olursa diye yazayim,cunku ben cok arastirdim nette.
Ilk sorun bosaltimda darlik denildi ki tam bu haftada olusuyo.darlik idrar kesesini sisirmis ki su an cok buyuk degil.idrar kesesi bobrekleri zorlamis ve bobreklerde su var.ve suyum icinde tuttugu icin azalmis.son durumu yazarim.
bizim apartmanın girişinde asansöre ulaşmak için nerdeyse 1 kat çıkıyosun merdivenleri. transferden sonra napıcam diye düşünüyodum kara kara. dr dediki merdiven çıkmanın öksürmenin hapşurmanın hiç bir zararı yok bebek onlarla düşmez. sevinmiştim ne yalan söyliyim :) yavaş yavaş çıkıyorum hamileliğin başından beri spor oluyo hemde. zaten hızlı çıksam nefes nefese kalıyorum :) genelde 3.kattan aşağı inerkende asansörle inmiyorum zaten eşimle ikimizi tartmıyo artık asansör bizde küstük kendisine binmiyoruzAyy ne güzel yaa hareketlisin işte. Merdiven inip çıkmaktan ilk aylarda korkuyordum hala da istemsiz bir korkum var. Sanırım tembelliğe alıştım :))))
Rabbim şifalar versin canım inşallah düzelir kendiliğinden bir sonraki kontrolünde...Gunaydinlar hanimlar,canim once benim kadin dogumcum teshis koydu,ardindan 3 uzmana gittim.ordan turkiyenin en iyi perinatologuna gittim.ona da ayni kanidaydi.capada heyete cagirdi.dun heyet karari verdi.hakkimizda hayirlisi
Ayni sorunu yasayan olursa diye yazayim,cunku ben cok arastirdim nette.
Ilk sorun bosaltimda darlik denildi ki tam bu haftada olusuyo.darlik idrar kesesini sisirmis ki su an cok buyuk degil.idrar kesesi bobrekleri zorlamis ve bobreklerde su var.ve suyum icinde tuttugu icin azalmis.son durumu yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?