- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Ay evet benimki de ilacını içtin mi sütünü içtin mi ceviz yedin mi. Şimdi de eli sürekli karnımda ben hissedince o da hissedecek sanıyor:)))
Sewgili anneler simdiye kadar kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 56 ile başladim hala aayniyim hayta bazen 55 veya 54 u bile goruyorum. En son 56 idim. Sizde durumlar nasil
61 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm şuan 60 kiloyumSewgili anneler simdiye kadar kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 56 ile başladim hala aayniyim hayta bazen 55 veya 54 u bile goruyorum. En son 56 idim. Sizde durumlar nasil
Cok gecmis olsun canim dikkat et gecen gun bende kaydim dustum sukur ucgun oldu daha agrim sizim olmadi dikakt et canim amin rabbim cumlemizin bebegini bagislasinGünaydın arkadaşlar
Nazar mı var bilmiyorum dün akşam çok kötü belimi vurdum. Daha dün gittim doktora ins iyidir bebeklerim. Sadaka vermek lazım. Rabbim bizleri de bebeklerimizi de korusun inşallah.
87 hamile kaldim en son 83 canim bugun kontrolum var bakalim kac kilo olmusumSewgili anneler simdiye kadar kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 56 ile başladim hala aayniyim hayta bazen 55 veya 54 u bile goruyorum. En son 56 idim. Sizde durumlar nasil
Ayyy ayni takintilar bendede var 2 hafta oldu hisetmiom diyorumda kocam dinlemioki beni kucuk daha uyuyo dio bekle bir ay sonra kipirdar dio sukur bugun kontrolum var budefada gorseydim rahat etseydimHanımlar bebeğimi hissedemiyorum diye gitmiştim kontrole, çok şükür herşey yolundaymış. Uyuyor annesi niye panik yapıyorsun bırak uyusun da büyüsün dedi doktor :) Cinsiyetini göstermedi maşallah uyku tulumu gibi uyuyordu ne yaptıysak uyanmadı.
annesi daha küçük o normal :) şimdi hissedenler bile hafif hareketler hissediyor net değil :)Hanımlar bebeğimi hissedemiyorum diye gitmiştim kontrole, çok şükür herşey yolundaymış. Uyuyor annesi niye panik yapıyorsun bırak uyusun da büyüsün dedi doktor :) Cinsiyetini göstermedi maşallah uyku tulumu gibi uyuyordu ne yaptıysak uyanmadı.
ayy esmer de çok severim haa :) çikolata oğlum diye peşinden koştururum artıkarkadaşım canının çekiyo olması ve içmiyo olman bebeğe daha sıkıntı. zencimi olsun istiyosun bebeğin
sütlü daha iyi fikir ama çok kaynar olursa mideni yakabilir dikkat et ben sıcak sütü hiç içemem mesela sevmem anca sütlü türk kahvesi olursa o da ılık olucak
valla cnm ben sarisinim esimde cocukken sapsariymis simdi esmer babasinin simdiki haline cekti bildigin kara kuzu diyolar bana cok esmer istemissin dogdugunda kıpkırmızı 'ydı simdi kara kuzum bakalım kızım kime benzicekayy esmer de çok severim haa :) çikolata oğlum diye peşinden koştururum artıkama na mümkün ailenin en esmeri benim ben de buğday tenliyim :)
hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı söylemler :) ben eşimle kardeşimin karışımı olsun istiyorum hep :):) iki sevdiğim adama benzesin diyorum :)valla cnm ben sarisinim esimde cocukken sapsariymis simdi esmer babasinin simdiki haline cekti bildigin kara kuzu diyolar bana cok esmer istemissin dogdugunda kıpkırmızı 'ydı simdi kara kuzum bakalım kızım kime benzicek
benim oglum oyle iste insallah rabbim senin gonlune gore versinhayırlısı canım sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı söylemler :) ben eşimle kardeşimin karışımı olsun istiyorum hep :):) iki sevdiğim adama benzesin diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?