2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay evet benimki de ilacını içtin mi sütünü içtin mi ceviz yedin mi. Şimdi de eli sürekli karnımda ben hissedince o da hissedecek sanıyor:)))

benimki dokunmaya korkuyo zarar verir diye. yatakta bile benden uzağa kaçıyo artık ben sokuluyorum o zamanda napıyosun karnını sıkıştırma diyo hemen. ama arada karnıma bakmasını yakalıyorum, sabahları bazen ben uyanmadan elini koyuyo ben uyanınca çekiyo hemen falan çok komik :))) benimki biraz yemeği seviyo onun için sürekli aç kalma diyodu en son kızdım istesemde aç kalamıyorum zaten sürekli tekrarlamana gerek yok diye kendini frenlemeye çalışıyo şimdi :)

Sewgili anneler simdiye kadar kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 56 ile başladim hala aayniyim hayta bazen 55 veya 54 u bile goruyorum. En son 56 idim. Sizde durumlar nasil

tombik olarak 70.4 ile hamile kaldım, 5. aya girdik geçen haftaki kontrolde 71.0 çıktım, bebişkoda 153gr olmuş çok şükür. bazı tartılarda bende kilo vermiş gibi göründüm ama doktorunkini baz alıyorum kendime artık

Günaydın arkadaşlar
Nazar mı var bilmiyorum dün akşam çok kötü belimi vurdum. Daha dün gittim doktora ins iyidir bebeklerim. Sadaka vermek lazım. Rabbim bizleri de bebeklerimizi de korusun inşallah.
Cok gecmis olsun canim dikkat et gecen gun bende kaydim dustum sukur ucgun oldu daha agrim sizim olmadi dikakt et canim amin rabbim cumlemizin bebegini bagislasin

Sewgili anneler simdiye kadar kac kilo aldiniz merak ediyorum. Ben 56 ile başladim hala aayniyim hayta bazen 55 veya 54 u bile goruyorum. En son 56 idim. Sizde durumlar nasil
87 hamile kaldim en son 83 canim bugun kontrolum var bakalim kac kilo olmusum

Hanımlar bebeğimi hissedemiyorum diye gitmiştim kontrole, çok şükür herşey yolundaymış. Uyuyor annesi niye panik yapıyorsun bırak uyusun da büyüsün dedi doktor :) Cinsiyetini göstermedi maşallah uyku tulumu gibi uyuyordu ne yaptıysak uyanmadı.

70 ile hamile kaldım iki kilo verdim Salı gününe kadar 68.4'düm ama iki gündür kabızlık ve şişkinlik var tartı 69 üstü gösteriyor bir iki gün daha beklicem bakalım kilomu aldım şişkinlikten mi şu an dikkat etme evresine girdim biraz tombik olunca doktorum istemiyor kilo almamı bebişde 1 porsiyon :)

Ayyy ayni takintilar bendede var 2 hafta oldu hisetmiom diyorumda kocam dinlemioki beni kucuk daha uyuyo dio bekle bir ay sonra kipirdar dio sukur bugun kontrolum var budefada gorseydim rahat etseydim

2 2erkekannesi canım benim içini ferah tut inşallah bi dahaki kontrolde düzelmiş olucak... hep iyi olacağını düşün kötüyü düşünme ya şafi çekip elini karnına sür... rabbim hz. eyyübe verdiğin gibi bebeğime şifa ver diye dua et... tamam mı canım... bol dua ile inşallah güzel haberler alacaksın...

annesi daha küçük o normal :) şimdi hissedenler bile hafif hareketler hissediyor net değil :)

ayy esmer de çok severim haa :) çikolata oğlum diye peşinden koştururum artık ama na mümkün ailenin en esmeri benim ben de buğday tenliyim :)

ayy esmer de çok severim haa :) çikolata oğlum diye peşinden koştururum artık ama na mümkün ailenin en esmeri benim ben de buğday tenliyim :)
valla cnm ben sarisinim esimde cocukken sapsariymis simdi esmer babasinin simdiki haline cekti bildigin kara kuzu diyolar bana cok esmer istemissin dogdugunda kıpkırmızı 'ydı simdi kara kuzum bakalım kızım kime benzicek

valla cnm ben sarisinim esimde cocukken sapsariymis simdi esmer babasinin simdiki haline cekti bildigin kara kuzu diyolar bana cok esmer istemissin dogdugunda kıpkırmızı 'ydı simdi kara kuzum bakalım kızım kime benzicek
hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı söylemler :) ben eşimle kardeşimin karışımı olsun istiyorum hep :):) iki sevdiğim adama benzesin diyorum :)

kızlar çok kırgınım size..
ben bugüne kadar kimin cinsiyeti belli olduysa ya da kim doktordan iyi haberle geldiyse tebrik ettimm.
hepinizi hayırlı olsun oğluşun sağlıkla gelsin, hayırlı olsun kızın sağlıkla kucağına al vb. yazdım hepinize, yazmadım mı? sadece cinsiyet de değil yardımcı olabileceğim bir şey varsa söyledim yazdım üşenmedim..

dün ben size cinsiyetimizi açıkladım, kimseden bir şey duymadım? kimseden bişey duymadığım için teşekkür ederim, amin, sağol gibi cümleler yazamadım teşekkür edemedim... nasıl içimde kaldı bilemezsiniz.. çünkü yaşamadınız?..

gerçekten kırgınım, ben yanlış yaptım demek ki herkesle heycanlanarak herkes için mutlu olarak..
eskisi gibi hevesle burda paylaşım yapacağımı ve aktif olacağımı sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…