canim ikisi de olabilir. dini isim oncelikli tercihim ama anlami guzel olsun istiyorum.Canim dini isim mi istiyorsun yoksa modern mi :) ona göre karar verirsen ben sana yardimci olabilirim belki :)
canim benim oglum bir ara bahsettigin pozisyondaydi ve kasiklarima ve mesaneme tekme yiyip duruyordum. ama ilerleyen haftalarda dogum pozisyonuna gecti. sonra da doguma kadar sag tarafimdan, karacigerimin altinda ayagiyle durtup durdu. disardan belli oluyordu. olabilir canim cok normal.Günaydın kızlar umarım herkes güzel haberler alır. güzel şeyler olur, ben yaklaşık 2 3 haftadır aralıklarla pıtpıtlarını hissediyorum ancak dün sanki mesaneme vuruyor gibiydi anlam veremedim. tam üstünde bir baskı vardı emin olamadım. böyle bir pozisyona geçmiş olabilirmi? Aranızda yaşayan varmı? Devamlı lavaboya gitme ihtiyacı hissettim. Birde 2 3 gündür feci istahim açıldı. Bu zamana kadar sadece Karnım büyümüştü ama bundan sonra alicam gibi, tatlı yiyemeyen ben tatlı yiyorum artık
canim benim sansim yurt disindayim. o yuzden hamileliklerim milletin lafindan uzak rahat geciyor cok sukur. Allah size kolaylik versin. KArdesim de hamile, daha yeni ama 7-8 haftalik, simdiden duymadigi sorunlu hamilelik ve dogum hikayesi kalmamis, stres olmus garibim.Hayırlı olsun canım..benim de 10 aylık kızım var..ve herkes ne kadar acele etmişsin falan diyo.millete acıklama yapnaktan bıktım.sen de yasıyomusun bu tarz problemler merak ettim
Amin canim, Allah razi olsun dualarin icin. Allah herkese nasip etsin, hayirli evlat olarak yetistirme gucunu versin insallah.Gözün aydın canım ne mutlu bi kızın bi oğlun olmuş olucak rabbim onlara sağlık versin rabbime hayırlı kul olmalarını nasip etsin güzel allahım acıları gostermesin inşallah :)
Bende 2 3 gundur sutu duzenli iciyorum canim insallah gecer ya. Peynirde yiyorum ama su demir ilaci da elimi ayagimi bagliyor gunde 2 defa onunl icicem diye sute vakit kalmiyorcanım ben nerdeyse 2 aydır hemen hemen hergün yaşıyorum ve hep sabaha doğru inanılmaz bir acı, bebek anneden kalsiyum aldıkçada oluyor ki ben hergün en az 2 bardak süt içip ve peynir yediğim halde yoğurt/ayran da cabası
Canim viks hamilelikte cok tehlikeli. İnternetten arastir bak aciklamali yaziyor. Buharlasip vucudun altina işledigi icin bebege zararliymis. Aman dikkat etbilmiyorum dogrumu yapıyorum ama gebelikten önce yasamıstım bu sorunu. viks sürüyodum bir kaç gune kalmadan geçiyordu. ama gebelikte hıc basıma gelmedı. mentollu bı krem oldugu ıcın zarar verır mı bilmiyorum. sen yie de bir doktora sor bence ilerlemesin.
Canim ben zararli oldugunu duymadim ama sen yine de arastir oyle ic. Ben yengemin krampini gecirdigini biliyorum bilimsel olarak nasil etkili bilmiyorumAslinda iciyordum ama oda zararli dediler biraktim en guzeli gene iceyi.
Hhahaha canım çok güldürdün .Kızlar şu an 3hafta öncesine kadar kavga edip konuşmayı kestiğim kaynanam bana geldi içerde oturuyo pişkin,mutfaktan yazıyorum size burda durmaktan canım sıkıldı
Bir arastirayim canim icinde magnezyum var ya ondan etkilidir .Canim ben zararli oldugunu duymadim ama sen yine de arastir oyle ic. Ben yengemin krampini gecirdigini biliyorum bilimsel olarak nasil etkili bilmiyorum
Hhahaha canım çok güldürdün .
Canım eşinin annesi o.
Bence unut yasananları sev onu.
Niye keendini bebisi stresesokuyon canim su gunlerde inan herseyi bosver evin disindaki hersey orada kalsin inan sinir olduguna bile değmezgittiler sonunda Sevmicim
Canım Sağol dün baya farklı şekillerde hissettim sanki, oyüzden benim için ilk oldu emin olamadım, bakalım daha nerelerde olacak bıdıķımmm :)canim benim oglum bir ara bahsettigin pozisyondaydi ve kasiklarima ve mesaneme tekme yiyip duruyordum. ama ilerleyen haftalarda dogum pozisyonuna gecti. sonra da doguma kadar sag tarafimdan, karacigerimin altinda ayagiyle durtup durdu. disardan belli oluyordu. olabilir canim cok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?