canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Merhaba arkadaşlar forumu hemen hemen her gün takip ediyorum ve yazmaya karar verdim ben de ekim annesiyim inşallah 10 yıllık tedaviden sonra en son tüp bebek yöntemiyle 20 haftalık ikizlerime hamileyim çok şükür cookk güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinartık bende aramıza geldim.
canım süper haber !!! gözünüzaydınKizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...
Kizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...
ya kızlar ben çok yorgunum yahep yorgun hissediyorum hiç yerimden kalkası yok
ilk 2 ayda böyle oluyor çoğu kadın ben hiç olmamıştım. şimdilerde çok fenayım...
Sagoll canimmmmcanım süper haber !!! gözünüzaydın
Canım gözün aydın ön rapor temizse %90 detaylıda temiz çıkacaktır demek ki senin bebişin ensesi kalın olacakKizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...
İns canim ins oda temiz cikar ...Canım gözün aydın ön rapor temizse %90 detaylıda temiz çıkacaktır demek ki senin bebişin ensesi kalın olacak
canım sonucun geldi mi ne dedi doktor ?İnsan ne yapacagini sasiyor sadece boyle esinle bakakaliuosun ne yapicaz diye...direk şok olayi... Bir geceyi geciremedik ertesi günü amniuosentez hemen yaptirdik son 10 gün kabus gibiydi gerçekten geceleri kabuslar gördüm saçma sapan.. Zaten hamileliğim normal gecmiyor hala protestan iciorumm hala evdeymm.. Ama ben raziym yatamaya biwry yapmamamya yeterli bebeğim iyi olsun şükürler olsunnn tekrar Allah imaa
Sizleri hep takip ediyorum bi sorum olduğunda sizlere soruyorum bende kısmet olursa ekim annesi olacam bir haftadır fazla öksürüyorum şimdi geçti .özür dileyerek soruyorum akıntı vardı zaten ama üç gündür akıntım sulu gibi geliyor acaba kesem felan mı delindi diye korkuyorum kontrolüm pazartesi ama ben çok endişeliyim lütfen bana bi akıl verin delinme ihtimali varmı
ben de aynı şeyi yazacaktım vala ben de korkuyorum. benim de beyaz gibi şeffaf gibi. bi de çamaşırım baya ıslanıyor sıcaktan mı bilmiyorum ama bi arada damla damla suyu gelen biri vardı hatırlamıyorum suyu bitmişti. kendi kendime paranoya oldumSizleri hep takip ediyorum bi sorum olduğunda sizlere soruyorum bende kısmet olursa ekim annesi olacam bir haftadır fazla öksürüyorum şimdi geçti .özür dileyerek soruyorum akıntı vardı zaten ama üç gündür akıntım sulu gibi geliyor acaba kesem felan mı delindi diye korkuyorum kontrolüm pazartesi ama ben çok endişeliyim lütfen bana bi akıl verin delinme ihtimali varmı
canım sonucun geldi mi ne dedi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?