2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...

canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

canım süper haber !!! gözünüzaydın

çok sevindim cnm yuppiiiiiiiiiiitemiz çıkacak inş cnm rahatla, çok şükür

ya kızlar ben çok yorgunum ya hep yorgun hissediyorum hiç yerimden kalkası yok
ilk 2 ayda böyle oluyor çoğu kadın ben hiç olmamıştım. şimdilerde çok fenayım...

Canım ben de öyleyim. Demekki dönemsel ..

İnsan ne yapacagini sasiyor sadece boyle esinle bakakaliuosun ne yapicaz diye...direk şok olayi... Bir geceyi geciremedik ertesi günü amniuosentez hemen yaptirdik son 10 gün kabus gibiydi gerçekten geceleri kabuslar gördüm saçma sapan.. Zaten hamileliğim normal gecmiyor hala protestan iciorumm hala evdeymm.. Ama ben raziym yatamaya biwry yapmamamya yeterli bebeğim iyi olsun şükürler olsunnn tekrar Allah imaa

besyo_86 canım süpeeer inşLlaaah devamı da süper gelecek.. İçini rahat tut canım .

İnş canim inş çok sukurE="sevyeg, post: 46764369, member: 739308"]çok sevindim cnm yuppiiiiiiiiiiitemiz çıkacak inş cnm rahatla, çok şükür [/QUOTE]
İns canim ins cokk sukurr

[QUOTEherşeyiher iha, post: 46764410, member: 412232"] besyo_86 canım süpeeer inşLlaaah devamı da süper gelecek.. İçini rahat tut canım .[/QUOTE]
İnsan herseyi dusunuor maalesefher ihtimali Allah korusun şükürlerolsun ssağolcanimmm

Canım gözün aydın ön rapor temizse %90 detaylıda temiz çıkacaktır demek ki senin bebişin ensesi kalın olacak

Sizleri hep takip ediyorum bi sorum olduğunda sizlere soruyorum bende kısmet olursa ekim annesi olacam bir haftadır fazla öksürüyorum şimdi geçti .özür dileyerek soruyorum akıntı vardı zaten ama üç gündür akıntım sulu gibi geliyor acaba kesem felan mı delindi diye korkuyorum kontrolüm pazartesi ama ben çok endişeliyim lütfen bana bi akıl verin delinme ihtimali varmı

İn OTE="sltncp, post: 46764841, member: 741087"]Canım gözün aydın ön rapor temizse %90 detaylıda temiz çıkacaktır demek ki senin bebişin ensesi kalın olacak [/QUOTE]
İns canim inss oda temiz cikar
Canım gözün aydın ön rapor temizse %90 detaylıda temiz çıkacaktır demek ki senin bebişin ensesi kalın olacak
İns canim ins oda temiz cikar ...

E="ruza, post: 46765198, member: 256894"]Günaydınnn... ne güzel haberler bunlar... besyo_86 ve N Niloya07 gözünüz aydın.. inşallah diğer sonuçlar da iyi gelecektir.. mübarek günlerde Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın... Cumanız mübarek olsun... [/QUOTE]
Sagol canim sukurler olsunn Allah ' a seninde cuman mubarek olsun

canım sonucun geldi mi ne dedi doktor ?

Canım burda tecrübeli bir arkadasımız
Akıntının türü değişince doktora görünmek gerekibiliyor demişti. Ama zaten pazartesi randevun var.
Bir sıkıntı yasayacagını sanmıyorum

ben de aynı şeyi yazacaktım vala ben de korkuyorum. benim de beyaz gibi şeffaf gibi. bi de çamaşırım baya ıslanıyor sıcaktan mı bilmiyorum ama bi arada damla damla suyu gelen biri vardı hatırlamıyorum suyu bitmişti. kendi kendime paranoya oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…