- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
benim annemde şeker olduğu için çok dikkat etmem lazım, ne güzel hamileliğin başında hiç yiyemiyordum. 1 haftadır valla görünce yiyesim geliyor resmen ama meyvede yiyorum. Dikkat etmek gerekli hakikaten...ben de cumartesi gununden beri asırı yemege basladım. cok korkutuyo bu durum beni. cunku 2 kiloyu hemen almısım. sureklı ac haldeyim bıde. daha almamanız gerekn gunlerdeyız bence. özellikle tatlı konusunda frenliyorum kendımı. seker cıkmasın bide dıye yememeye calısıyorum. bıde yınde cok tatlı cekerse meyve artık.
Benimde sanırım ondan oldu ya bi iş seyahatinde aldım, 3 kilo vermiştim. Bu hafta tartıldım 3ünü de almışım.Benim iştahım artmadı ama 1 hafta içinde iki iş seyahati oldu ikisinde de 1er kilo alarak döndüm yeme düzenim bozulduğu için sanırımcanım çok sıkıldı bu duruma zaten hayatımda gördüğüm en yüksek kilo ile hamile kaldım hemen diyete başlamam gerekiyor hedefim 8 kilo ile hamileliği sonlandırmaktı bu hedef zora girdi
İçimizde dolanıyorlar heralde demi, yer beğenmeye çalışıyorlar. O arada vuruyorlar heralde ama bu histen emin olamadığım için diğer hareketi beklediğim için acaba hareket etmiyormu diye telaş yapıyordum demekki hareketler değişiklik gösterecek. İç tarafta değişik hareketler yapıyor kerattalar :)Canım o bende gecen hafta oldu.
Sonra düzeldi . Canını sıkma tadını cıkar :)
Başta ekşi yiyip sonradan tatlıya kaymakta enteresan olacak sanırım :)Günaydın :)
Bende de oluyor cnm evde kalmak daha rahat oluyor hatta wc için :) ben de tatlıya kaymaya başladım yavaştan
Güzel haberlerle gelirsin inş cnm benim daha çok var kontrole bari sizinle mutlu olayim
Canim kacinci haftaya kadar normal kabul ediliyor kilo almamak, bilgin var mı?
Canim boşver milleti sonuçta senin hayatın, , valla benim de kimse umurumda degil, Allah izin verirse çok yaş farkı bırakmadan peşpeşe istiyorum bebiklerimi..
Evet değişik bir his mesane üzerinde şimdi de sanki içe doğru farklı yerlere doğru hissediyorum. Bundan sonra aylık en fazla 2 kilo alırsak normal bence...Biraz esse raziyim valla okul o kadar sıcak ki. Bu hafta 30 un uzerinde hep ve ben sanki 50 derece gibi hissediyorum
Bende hep sag ve solda hissediyordum dun ayakalrini mi koydular me oldu benimde hep mesanemde atti pitpitlar sanirim bu haftalarda baya dönüyor lar. Ben 2 3 haftadir gece en az 3 kez lavaboya kalkiyorum zaten durum vahim kiko alimi 6 aylıkken hizlanir diyorlar ben bastan beri aliyorum ama. Sekerden uzak durmak gerekiyor hatta tuzdan da
Canım senin karın maşallah bende biraz yağ dokusu olduğu için haha :) üstten gözükmüyor daha ama dediğin gibi bugün içimde farklı yerlerde hissettim içe doğru hareket var sanki vurup çekme hissi...ileriki haftalar daha net hissedeceğiz heralde...ya gün içinde çok yoğun olduğum için bazen farkedemiyorum bile sanırım hareketlerini...Bende yavaştan başladım tatlı yemeye :) ama çok fazla yemiyorum mesela tutku bisküvi yiyorum pasta yiyorum.ama çok sık yemiyorum arada canım istiyor. Belki değişik pozisyona girmiş olabilir çünkü benimde karnımdan ayaklarını vurmuyor organlarima doğru tekme atıyor çünkü içimde balon patlamış hissi yaratıyorellerini sağ tarafımda karnımdan cikartiyor allah bilir ne işler karışıyor içerde