2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
hareketsizlikten ölüceğim işyerinde koca gün oturuyorum küçücük oda içinde olduğum yerden ayrılmamam gerekiyor..eve gittiğimde yemek hazırla bulaşık yıka oyalan derken oturmam saat 9 buçuğu buluyor.o saatten sonra da kızıma ayıırıyorum vaktimi oturup onu izliyorum neler yapıyor diye :)) sonra da kilo aldım diye ağlanıyorum mustehak bana

evde küçük çocuk varsa evet kendine zaman ayırman zor.Bu yaz çok sıcak olacakmış artık bol su içip terleyerek atarız belki kiloları :)

Ben de bir hafta oldu canım kullanmaya başlayalı detaylıya gittiğimde verdi sana da belki bu kontrolde verir.

Çocuk rahatsız olunca sen anlıyormuşşun zaten canım dr. bana öyle dedikten sonra saldım valla kendimi:)

evde küçük çocuk varsa evet kendine zaman ayırman zor.Bu yaz çok sıcak olacakmış artık bol su içip terleyerek atarız belki kiloları :)
Evde küçük çocuğumuz yok ama koca sıpa bir kocam var çocuk gibi ilgi ister.yemekten sonra çay faslı vardır bide kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz terasa çıkıp çayları içerler benim çayla aram yoktur onlara servis yaparım.aşağı evimize inince kocama meyve soyarım ağzına kadar beslerim çok ilgi bekler benden tabi alıştırıncada birden bırakılmıyor neyseki son keyiflerini yaşasın bi kaç ay sonra bunları biraz zor görür :)))) kilo bir yana tek isteğimiz sağlıkla dünyaya gelmeleri en azından çocuk doğurdukta kilo aldık deriz

Çocuk rahatsız olunca sen anlıyormuşşun zaten canım dr. bana öyle dedikten sonra saldım valla kendimi:)
bi yandan doğrusuda öyle bakma bizim ilk çocuğumuz olucak diye biraz fazla pimpirik davranıyorum ama doğduğunda bu kadar pimpirik davranamıcam kendi malım gibi sevicek ısırıcam heryerini

annem bu hafta bizimle kalıyo, emizlik işleri vs vardı diye. koca kafalı diye sevince torunumla düzgün konuş diyo hemen :) bende açıyorum karnımı izlemesi keyifli ama inatlaşmıyoruz biz kızımla sonra inada alışır falan Allah korusun. zaten karadenizli olucak bide inatçı olursa hiiiç çekilmez :)

biizimkide Arnavut olucak. anası da inat babası da inat damarlarında Arnavut kanı gezdiğine göre daha dünyaya gözlerini açmadan çekirdekten inatlaşmaya başladık ahh temizlik işleri deme gitsin dün akşam sinirimden ağladım eşim 3 vardiya çalışıyor pazar günleri bile mesaiye gidiyor inan ki evde bırak bi işin ucundan tutmayı süpürge açamıyorum.gece işten geliyor ben eve geldiğimde uyuyor hafta sonu biraz etrafı topladım sadece geriye toz almasıyla evi süpürmesi kaldı kocam evdeyken yaptırmıyor ki bırak sen ben yapıcam dedi ama onada kıyamıyorum çok çalışıyor.oda sağolsun süpürmedi toz almadı ev bildiğin çöphane beyaz parkelerimin beyazlığı gitti artık tiksindim ya eve girmek istemiyorum çöp eve girmiş gibi hissediyorum kendimi.inşallah normal doğum yaparımda yatakta yatmam. hastaneden eve geldiğim gibi hemen temizlik yapıcam dip bucak onu hayal ediyorum sadece. çok sinilerim bozuluyor evi öyle görünce kaynanama diyemem temizler misin diye çünkü onunda üstünde çok yükü var oğlunun evini ayrı temizliyor kendi evini ayrı temizliyor bide kendi evimi ona yıkamam.kendi annem zaten kendi evinin işine yetişemiyor çalışmaktan onada diyemem.şimdi bayram geliyor kocamın evde olduğu bir vardiyada evin altını üstüne getirip temizleticem yoksa gerçekten ev çok tiksinç geliyor artık bana

Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağını alırsın umarımm

Canim ben tombis hamile kaldigim icin 8 kilo az değil belki senin 12 kilo benim 8 kilodan azdır

bursa3394 senle çok benziyoruz canım benm eşimde 3 vardiya çalışıyor ama gececi old. 14.00-15.00 gibi uyanıyor sağ olsun keyfi de yerinde olursa eğer ben gelene kadar evi temizliyor:=):=) doğuma yakın kısmetse ben de bi temizlikçi ayarlarım diye düşünüyorum artık iyice her yeri elden geçirmek için diye düşünüyorum.

Canim ben tombis hamile kaldigim icin 8 kilo az değil belki senin 12 kilo benim 8 kilodan azdır
ben de hayatımda kilomun en max. old. zamanda hamile kaldım ama netten baktığımda da hamilelik kilolarıyla ilgili dağılım yaparlarken 12 kilonun dağılımı var hep de o yüzden benimsedim sanırım ben 12 yi

15.30-23.30 vardiyasında eğer gürültü olurda erken uyanır ise yattığı yatağı toplar yediklerinin bulaşığını yıkar ama erken kalkarsa :)) valla eşim diye demiyorum çok hamarattır elinden her iş gelir herşeyi merak eder ben bi kurabiye yapmaya kalksam gelir hamurunu yoğurur allah razı olsun en son nisan ayında doğalgaz sobasını sökerken dip bucak girdik evi derin temizledik ama batıyor ki bir hafta süpürmesen leş oluyor.yorgun olmasa yapar benim dememe gerek kalmadan ama onada kıyamıyorum çok çalışıyor 1 aydır terasta tadilat işleri vardı uykusundan kalkıp oralarla ilgilendi elinin değmediği iş yoktur maşallah ama noluyor ev ikinci plana kalıyor eve sıra gelmiyor olmuyor.bende dedim bi kere temizlikçi tutucam dedim karşı çıktı ben yaparım senin için rahat olsun dedi :)

Ayyy aynen canım ben de temizlikçi tutucam dediğimde aynı şekilde ben yaparım ne gerek var diyor ama sürekli de yapamıyor çok nankör bir iş zaten bi hafta yapıosun canın çıkıyor haftaya yine aynı:s

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektirmiş olan var mı ? Normalde yarım saat sürüyor diye biliyorum ama devlet hastanesinde de uzun mu sürüyor

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektirmiş olan var mı ? Normalde yarım saat sürüyor diye biliyorum ama devlet hastanesinde de uzun mu sürüyor
ben yaptırdım bayağıda uzun baktılar 40 dakka bile sürmüş olabilir bilimsel verilerle doldurdu sağolsun doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…