hareketsizlikten ölüceğim işyerinde koca gün oturuyorum küçücük oda içinde olduğum yerden ayrılmamam gerekiyor..eve gittiğimde yemek hazırla bulaşık yıka oyalan derken oturmam saat 9 buçuğu buluyor.o saatten sonra da kızıma ayıırıyorum vaktimi oturup onu izliyorum neler yapıyor diye :)) sonra da kilo aldım diye ağlanıyorumdr.normal diyorsa bir sorun yok bence,bundan sonrasında zaten çok büyüyecekler inşallah :)
eğer bir düşük riskin yoksa otururken yattığın yerde yapabileceğin hareketler var,2 günde bir tv izlerken yapabilirsinbu hem bebeğin kan dolaşımına katkısı olur hem doğumu kolaylaştırır.Bunlar Hamile egsersizleri.
http://www.clearblueturkiye.com/hamilelikte-egzersiz-hareketleri.html
Eki Görüntüle 1841301
Eki Görüntüle 1841302
Eki Görüntüle 1841303
hareketsizlikten ölüceğim işyerinde koca gün oturuyorum küçücük oda içinde olduğum yerden ayrılmamam gerekiyor..eve gittiğimde yemek hazırla bulaşık yıka oyalan derken oturmam saat 9 buçuğu buluyor.o saatten sonra da kızıma ayıırıyorum vaktimi oturup onu izliyorum neler yapıyor diye :)) sonra da kilo aldım diye ağlanıyorummustehak bana
Ben de bir hafta oldu canım kullanmaya başlayalı detaylıya gittiğimde verdi sana da belki bu kontrolde verir.Kızlar bende 11 haziranda detaylıya giricem ve zaman geçmiyorr.. 1 ay oldu bebiği görmeyelii ne kadar zormuşş.. Bende risk çıkmamıştı 2lide ama bakılsın diye gidicem.. Bu arada bana hala demir ilacı vermedi doktorum kan oranımdan dolayı gerek yok dedi. Bakıyorum siz hepiniz kullanıyosunuz, sorsam mı ben doktora hala vermediniz diye?
Çocuk rahatsız olunca sen anlıyormuşşun zaten canım dr. bana öyle dedikten sonra saldım valla kendimi:)Banada doktorum sağ tarafina yada sol tarafina yatacaksin sırt üstü yatmayacaksin dedi şimdi bebeğimin kafası sağ tarafta sağ tarafa yatıp onu kafa üstü bırakmak istemem Kıyamam onao yüzden sol taraf yatıyorum hep alıştım ama işte kemiklerim ağrıyor saadece
Evde küçük çocuğumuz yok ama koca sıpa bir kocam varevde küçük çocuk varsa evet kendine zaman ayırman zor.Bu yaz çok sıcak olacakmış artık bol su içip terleyerek atarız belki kiloları :)
Çocuk rahatsız olunca sen anlıyormuşşun zaten canım dr. bana öyle dedikten sonra saldım valla kendimi:)
Buyuyorlar diye tahmin ediyorum gergin olmasını :) şimdiden koca kızım benim diye seviyorumaksamlari otururken açıyorum göbeğimi izliyorum sağ taraftan öyle güçlü yumruk atıyor ki masallah gobegimin yükseliş indiği gözle görülüyor onun yumruk attığı yerlere bende elimle bastiriyorum inatlasiyoruz çok hoşuma gidiyor o yaptıkça ben yapıyorum ben yaptıkça o bana tepki veriyor yerim onun kucumen ellerini ya kuzum benim
amin canım seninde günün güzel geçsin topiğimizde güzel haberler almak nasip olur inşallahSelam kızlar.... Gününüz güzel geçsin.
biizimkide Arnavut olucak. anası da inat babası da inat damarlarında Arnavut kanı gezdiğine göre daha dünyaya gözlerini açmadan çekirdekten inatlaşmaya başladıkannem bu hafta bizimle kalıyo, emizlik işleri vs vardı diye. koca kafalı diye sevince torunumla düzgün konuş diyo hemen :) bende açıyorum karnımı izlemesi keyifli ama inatlaşmıyoruz biz kızımla sonra inada alışır falan Allah korusun. zaten karadenizli olucak bide inatçı olursa hiiiç çekilmez :)
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla kucağını alırsın umarımmMerhaba arkadaşlar forumu hemen hemen her gün takip ediyorum ve yazmaya karar verdim ben de ekim annesiyim inşallah 10 yıllık tedaviden sonra en son tüp bebek yöntemiyle 20 haftalık ikizlerime hamileyim çok şükür cookk güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinartık bende aramıza geldim.
Canim ben tombis hamile kaldigim icin 8 kilo az değil belki senin 12 kilo benim 8 kilodan azdır8 kilo çok az değil mi canım benim hedefim 12 kilo ama ben başından beri her ay kesin bir kilo alıyorum anlamadım gitti toplamda 5 kilo aldım öyle aşırı bi iştah açılmam da olmadı nasıl aldım ben de anlamadım
ben de hayatımda kilomun en max. old. zamanda hamile kaldım ama netten baktığımda da hamilelik kilolarıyla ilgili dağılım yaparlarken 12 kilonun dağılımı var hep de o yüzden benimsedim sanırım ben 12 yiCanim ben tombis hamile kaldigim icin 8 kilo az değil belki senin 12 kilo benim 8 kilodan azdır
Ayyy aynen canım ben de temizlikçi tutucam dediğimde aynı şekilde ben yaparım ne gerek var diyor ama sürekli de yapamıyor çok nankör bir iş zaten bi hafta yapıosun canın çıkıyor haftaya yine aynı:s15.30-23.30 vardiyasında eğer gürültü olurda erken uyanır ise yattığı yatağı toplar yediklerinin bulaşığını yıkar ama erken kalkarsa :)) valla eşim diye demiyorum çok hamarattır elinden her iş gelir herşeyi merak eder ben bi kurabiye yapmaya kalksam gelir hamurunu yoğurur allah razı olsun en son nisan ayında doğalgaz sobasını sökerken dip bucak girdik evi derin temizledik ama batıyor ki bir hafta süpürmesen leş oluyor.yorgun olmasa yapar benim dememe gerek kalmadan ama onada kıyamıyorum çok çalışıyor 1 aydır terasta tadilat işleri vardı uykusundan kalkıp oralarla ilgilendi elinin değmediği iş yoktur maşallah ama noluyor ev ikinci plana kalıyor eve sıra gelmiyor olmuyor.bende dedim bi kere temizlikçi tutucam dedim karşı çıktı ben yaparım senin için rahat olsun dedi :)
geçecek bu günler :SAyyy aynen canım ben de temizlikçi tutucam dediğimde aynı şekilde ben yaparım ne gerek var diyor ama sürekli de yapamıyor çok nankör bir iş zaten bi hafta yapıosun canın çıkıyor haftaya yine aynı:s
ben yaptırdım bayağıda uzun baktılar 40 dakka bile sürmüş olabilir bilimsel verilerle doldurdu sağolsun doktor.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum detaylı ultrasonu devlet hastanesinde çektirmiş olan var mı ? Normalde yarım saat sürüyor diye biliyorum ama devlet hastanesinde de uzun mu sürüyor
İstanbul da m yaptırdınızolabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?