Bende öyleydim canım kan testi yaptır b12 eksikmiş ekstra vitamin alıyorum
Allah'im bi daha yasatmasin insallah. Biylelikle gecmis olsun canim:)İnsan ne yapacagini sasiyor sadece boyle esinle bakakaliuosun ne yapicaz diye...direk şok olayi... Bir geceyi geciremedik ertesi günü amniuosentez hemen yaptirdik son 10 gün kabus gibiydi gerçekten geceleri kabuslar gördüm saçma sapan.. Zaten hamileliğim normal gecmiyor hala protestan iciorumm hala evdeymm.. Ama ben raziym yatamaya biwry yapmamamya yeterli bebeğim iyi olsun şükürler olsunnn tekrar Allah imaa
Canim cok sagol ya sukurler olsun[/QUOTE]cnm iyi haberlerine cok sevindim pek giremiyorum buara telasemiz var biraz rahat nefes al artik[QUOTEçokssağolheesecake30, post: 46765750, member: 205881"]besyo_86 canım okudum sonucun temiz çıkmış gözünüz aydın çok sevindim ohh bee iyi haberler almaya ihtiyacımız vardı iyi geldi :)
Canım içini ferah tut inş. herşey iyi çıksın. Ara ara evham yapsakta kendimizi iyi düşünmeye sevk edelim.Kuzlar salı günü ayrıntılıya giricem. Boyle bir stres olamazensekalınlıgı olan cocuklarda problem çıkabiliyor
Allah yardım etsin
tatlım çok sevindim, inş. öbüründe de bişey çıkmayacak, gönlünü ferah tut.Kizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...
maşallah darısı hepimize olsun inş.kızlar merhaba dün ayrıntılı ultrason vardı çokkkk güzel geçti çok sevindik Allah herkese nasip etsin inşallahhhh yüzünü falan da gördün heryerini tek tek inceledikkkk
ben normal dogum yaptim cnm epiduralli ama bunda bir sikinti cikmazsa epidural bile düşünmüyorum doktorumun yonlendirmesiyle 40+1dogdu oglum suni sanciyla iyiki dinlemisim doktorumu sezeryan cok cok zor gördüğüm kadariylakızlar etrafımdaki herkes sezaryen doğum yapmış. normal doğum yapan bir anne var mı aramızda. hayır ben normal doğum istiyorum ama doktorlara güvenemiyorum sanki son anda katakulli ile beni sezaryene yönlendirirecekmiş gibiler. normal doğum dediğim anda hepsi yok kafası ters gelir muhtemelen, yok çatın dar ( ilk hamile kaldığımda ikiz bile taşırmışsın diyen bu çatıyla demişti bu doktor ), aşağıyıda kesiyoruz zaten ama o zaman bakarız diyorlar hep
yok ozelde yaptim cnm ama sancim gelmedi bir turlu günümde dolunca normal doguma aldi suni sanciyladevlet hastanesi miydi acaba özellerde daha kısa sürdüğü ve daha kolay olduğu için hep sezaryene yönlendiriliyor gibi geliyor bana hamileler. hayır kime sorduysam yakın zaman doğumu son aya kadar normaldi ama sonra dönmedi yok bilmemne diye kızlara hep sezaryen olmuşlar. peki dayanması zor mu sancılara? anneannem adet sancısına benze biraz daha fazlaydı sadece diyor
Acikcasi dikkat etmiyorum canim proteinde tuketiyorim karbonhidratta ne bulsam yiyorum yani..G Gunselu
19+2 yim 59 la hamile kaldım 59 um hala, canım oncelikle nasıl besleniyorsun belki fikir verebilirim, her gün temel olarak haslanmis yumurta yoğurt ve süt acayip tok tutuyor bazen diyorum yer açılsa da başka şeyler yesem, 2 ana ogun , 4-5 araogun yapiyorum yoksa benim tokluk diye hissettiğim bebikin gobusumu germesi miaksamlari Karnım şişiyor sabaha iniyor bu arada hiç spor yapmıyorum hamile kaldığımdan beri, sadece ara sıra evi temizliyorum yine de bu konuda profesyonel yardım almani tavsiye ederim, kişiye gore beslenme planı çıkartılmasi daha güzel olur
Allah'im bi daha yasatmasin insallah. Biylelikle gecmis olsun canim:)[/QUOT
Sagolasın canımm
cnm iyi haberlerine cok sevindim pek giremiyorum buara telasemiz var biraz rahat nefes al artik[/QUOTE]Canim cok sagol ya sukurler olsun
sagol canımm cokkkkk tesekkürlerbesyo_86 seni bir süredir göremeyince endiselenmistim, cok sevindim adina
inş canım umudumuz o yonde inşş sagolasınCanım içini ferah tut inş. herşey iyi çıksın. Ara ara evham yapsakta kendimizi iyi düşünmeye sevk edelim.
tatlım çok sevindim, inş. öbüründe de bişey çıkmayacak, gönlünü ferah tut.
maşallah darısı hepimize olsun inş.
kızlar etrafımdaki herkes sezaryen doğum yapmış. normal doğum yapan bir anne var mı aramızda. hayır ben normal doğum istiyorum ama doktorlara güvenemiyorum sanki son anda katakulli ile beni sezaryene yönlendirirecekmiş gibiler. normal doğum dediğim anda hepsi yok kafası ters gelir muhtemelen, yok çatın dar ( ilk hamile kaldığımda ikiz bile taşırmışsın diyen bu çatıyla demişti bu doktor ), aşağıyıda kesiyoruz zaten ama o zaman bakarız diyorlar hep
kızlar etrafımdaki herkes sezaryen doğum yapmış. normal doğum yapan bir anne var mı aramızda. hayır ben normal doğum istiyorum ama doktorlara güvenemiyorum sanki son anda katakulli ile beni sezaryene yönlendirirecekmiş gibiler. normal doğum dediğim anda hepsi yok kafası ters gelir muhtemelen, yok çatın dar ( ilk hamile kaldığımda ikiz bile taşırmışsın diyen bu çatıyla demişti bu doktor ), aşağıyıda kesiyoruz zaten ama o zaman bakarız diyorlar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?