2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende öyleydim canım kan testi yaptır b12 eksikmiş ekstra vitamin alıyorum

hmm bi baktırayım o zaman
doktoru arıcaktım dün akşam o kadar kötü oldum hafızamı kaybettim diye gezdim resmen
en basiti ilaç içip içmediğimi bile hatırlayamadım

Allah'im bi daha yasatmasin insallah. Biylelikle gecmis olsun canim:)

[QUOTEçokssağolheesecake30, post: 46765750, member: 205881"] besyo_86 canım okudum sonucun temiz çıkmış gözünüz aydın çok sevindim ohh bee iyi haberler almaya ihtiyacımız vardı iyi geldi :)
Canim cok sagol ya sukurler olsun[/QUOTE]cnm iyi haberlerine cok sevindim pek giremiyorum buara telasemiz var biraz rahat nefes al artik

Kuzlar salı günü ayrıntılıya giricem. Boyle bir stres olamaz ensekalınlıgı olan cocuklarda problem çıkabiliyor
Allah yardım etsin
Canım içini ferah tut inş. herşey iyi çıksın. Ara ara evham yapsakta kendimizi iyi düşünmeye sevk edelim.
tatlım çok sevindim, inş. öbüründe de bişey çıkmayacak, gönlünü ferah tut.
kızlar merhaba dün ayrıntılı ultrason vardı çokkkk güzel geçti çok sevindik Allah herkese nasip etsin inşallahhhh yüzünü falan da gördün heryerini tek tek inceledikkkk
maşallah darısı hepimize olsun inş.

kızlar etrafımdaki herkes sezaryen doğum yapmış. normal doğum yapan bir anne var mı aramızda. hayır ben normal doğum istiyorum ama doktorlara güvenemiyorum sanki son anda katakulli ile beni sezaryene yönlendirirecekmiş gibiler. normal doğum dediğim anda hepsi yok kafası ters gelir muhtemelen, yok çatın dar ( ilk hamile kaldığımda ikiz bile taşırmışsın diyen bu çatıyla demişti bu doktor ), aşağıyıda kesiyoruz zaten ama o zaman bakarız diyorlar hep

ben normal dogum yaptim cnm epiduralli ama bunda bir sikinti cikmazsa epidural bile düşünmüyorum doktorumun yonlendirmesiyle 40+1dogdu oglum suni sanciyla iyiki dinlemisim doktorumu sezeryan cok cok zor gördüğüm kadariyla

devlet hastanesi miydi acaba özellerde daha kısa sürdüğü ve daha kolay olduğu için hep sezaryene yönlendiriliyor gibi geliyor bana hamileler. hayır kime sorduysam yakın zaman doğumu son aya kadar normaldi ama sonra dönmedi yok bilmemne diye kızlara hep sezaryen olmuşlar. peki dayanması zor mu sancılara? anneannem adet sancısına benze biraz daha fazlaydı sadece diyor

yok ozelde yaptim cnm ama sancim gelmedi bir turlu günümde dolunca normal doguma aldi suni sanciyla

Acikcasi dikkat etmiyorum canim proteinde tuketiyorim karbonhidratta ne bulsam yiyorum yani..

inş canım umudumuz o yonde inşş sagolasın

Canım ben de ozellerde hep sezeryan yapıldığını duydum çevremde. o yüzden ilkinde son haftalarda devlete gittim ve normal doğum yaptım. sezeryan icin muhakkak bir neden buluyorlar dediğin gibi.bunda özele gidiyorum. normal doğum yapabiliyorum bunu da öyle istiyorum diyorum doktoruma :) İnşallah hayırlısı neyse o olsun.

bu arada benim kizçe döndü sağdan tekmeler savuruyor artık. düpedüz anaya şiddet...

Slm canım..ben 10 ay önce doğum yaptım devlet hastanesinde ve normal doğum du.hastaneye girmemle doğumun olması toplam 5 saat sürmüştü..çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…