2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar simdi tetanoz asisi oldum ilk vurulunca bisey olmadi ama 5 dk sonra sol kolum agrimaya basladi..iki uc gun agrimasi normalmis vnce hic kafaniz karismasin vurdurun

kızlar mesela mothercare'in hastane çıkışını sormuştum 48-52 cm dedi.. ama idil bebe'nin ve aziz bebe'nin hastane çıkışlarını sordum 56 cm 'e kadar giyilir diyor, nette de tablosu var 2,5 -5,5 kg arası yazmışlar.. muhtemelen markadan markaya değşiyordur.. alırken sormak - bakmak lazım.

Merhaba hanımlar bugün 2 doz tetenoz aşısı yaptırdım. Yaparken acımıyor ama ertesi gün dehşet bi acı oluyor. Bugün rahatım yarın sıkıntı artık yapacak birsey yok hersey bebişlerimiz için.

M merve.b canım ben ilk 15.haftada hissetmeye başladım.çok hafif pıtpıtlarla başladı :) içimde ılık ılık kayan birşeyler vrdı.haftalar geçtikçe hareketleri daha da kuvvetlenmeye başladı.sende hissedersin canını sıkma eğer içine sinmezse doktoruna gidip bebeğini görebilirsin sen hissetmesende o içerde yapmadığı kalmıyordur :))
Gamzecikkk arkadaşımız doğru söylüyor iğne hiç acımadı inanın hissetmedim.bana yan etki olarak iki gün ağrı yapar halsizlik yapar eğer ağrın çok olursa bir tane parol içebilirsin dedi hemşire.
sedabk Alys bizimkiside bazen öyle anına geliyor ki yarım saat durmuyor ya fıkır fıkır maşallah babasına diyorum bak diyorum kızımız çok zilli olucak kıpır kıpır şimdiden diyorum benim kızım için öyle deme konduramıyorum kızıma öyle şeyler diyor doğmadan kıskançlığımız başladı

Geçmiş olsun cnm. Bn de yaptırıcam ptesi günü ama korkuyorun aşıdan : ( inşallah acımaz ağrı da olmaz...

Bizim kız da çok hareketli teyzesi biz de diyoruz çok mu yaramaz olck acaba sürekli kıpır kıpır hiç yorulmuyo ya :):) dün babamız karnıma kafasını koydu kızıım ben geldim dedi, kız durur mu, bir tepik vurdu babamız korktu :):) dedim ben hep yiyorum o tepikleri bütn gün maşalah bebeklere.. Allah sağlık versin herkese...

Yok yok cikmaz icin rahat olsun senintakip eden doktor olsa gorurdu ikinci bir goz gorsun diye ayrintiliya yolluyolar benim riskim 9a 1 di 12. Haftada kapanan birsey omurilik bi tersli olsa kintrolde cikardi sen yinede ayrintiliya gir ocin rahat etsin bebek ufak oldugu icin haraketleri az olabilir buyudukce artacak

Ya benim minnak çok az hareket ediyo.bazen günde 1 kez.tam yattıgımda gece.ve çok da güçlü değil.bi de ikinci hamileliğim.korkuyorum açıkcası

hımmm,
benimkiler idil baby idi, belki de o yüzden kilolu bebek olmasına rağmen ben 40 ı çıkana kadar hastane çıkışlarını giydirebilmiştim.

özel niye üni ye göndermişti seni canım ya? doğumu nerde düşünüyosan bence o doktora git, o ne diyosa onu yap
plesanta previa var bende oyuzden kanamadan korktyu doktorum cok ,ayrıca bayılmalarım oluodu bi ara onuda anlatınca üniversiteyhe yolladı beni....

ben bugün böcügümü görmeye gittim babasıyla ayrı bi profa cıktım , fetal eko önerdi dr onu da gün içinde yaptırdım sükür temiz çıktı ,627 gram masallahhamniyosentez gec gelecek olan sonuc hala cıkmamış sıvısı iyiymiş ama serviks boyu sormayı unuttumm

Cocuk anne karnindan kendini belli ediyor canim benimki bu saatte inanilmaz vuruyor gercekten canim aciyor asagi baski yapiyor resmen valla hertarafi ozellikle sag kasigim ve yukarisi cok agri yapiyor canim ilk kizimda ayniydi bu findikta ayni mesela suan kizim 3u bitirdi hala uyanik geziyor dogdugundan beri ayni sende hazir ol bence cok kosturacaksin...

Ayyy benim kizda babasi elini koydugu an duruyor cok fenalar valla kizlar

cok guzellll insallah hep guzel haberler aliriz benimde pztesi gunu cnm ins.kistimiz gecmistir ilk asama olumlu geldiyse diğerleri de olimludur canim sen merak etme ...kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…