- 1 Mart 2016
- 137
- 67
- 98
M merve.b canım ben ilk 15.haftada hissetmeye başladım.çok hafif pıtpıtlarla başladı :) içimde ılık ılık kayan birşeyler vrdı.haftalar geçtikçe hareketleri daha da kuvvetlenmeye başladı.sende hissedersin canını sıkma eğer içine sinmezse doktoruna gidip bebeğini görebilirsin sen hissetmesende o içerde yapmadığı kalmıyordur :))
Gamzecikkk arkadaşımız doğru söylüyor iğne hiç acımadı inanın hissetmedim.bana yan etki olarak iki gün ağrı yapar halsizlik yapar eğer ağrın çok olursa bir tane parol içebilirsin dedi hemşire.
sedabk Alys bizimkiside bazen öyle anına geliyor ki yarım saat durmuyor ya fıkır fıkır maşallah babasına diyorum bak diyorum kızımız çok zilli olucak kıpır kıpır şimdiden diyorum benim kızım için öyle deme konduramıyorum kızıma öyle şeyler diyor doğmadan kıskançlığımız başladı
Canim benim oglan olacak ama benim de gobekten aşagi koyu bir çizgi oluşmuş vaziyetteKiz anneleri gobek cizgimiz olusmaya basladi dikkat ettinizmi
Tabi canım sen bilirsin ama çocuğun beslenmesi gerek diye şaşırdım :)zorlamadı pek hava serin bende evdeyim zaten. ama c.tesi günü doktor suyun azalmış falan derse mecbur bırakıcam hasta değilimki hamileyim
Yok yok cikmaz icin rahat olsun senintakip eden doktor olsa gorurdu ikinci bir goz gorsun diye ayrintiliya yolluyolar benim riskim 9a 1 di 12. Haftada kapanan birsey omurilik bi tersli olsa kintrolde cikardi sen yinede ayrintiliya gir ocin rahat etsin bebek ufak oldugu icin haraketleri az olabilir buyudukce artacakS Seldatuncblk @Ankaaa @triton-x
Sağolun kızlar böyle şeyler duymak rahatlatıyo ama yinede acabalar beynimi yiyo,çocuğumun hareketlerini hissedemediğim gün telaşlanıyorum,gidene kadar böyle panik yaşarım artık,2hafta sonrada bişey çıkmadan dönerim inşallah
Canim benim oglan olacak ama benim de gobekten aşagi koyu bir çizgi oluşmuş vaziyette
Geçmiş olsun cnm. Bn de yaptırıcam ptesi günü ama korkuyorun aşıdan : ( inşallah acımaz ağrı da olmaz...
Bizim kız da çok hareketli teyzesi biz de diyoruz çok mu yaramaz olck acaba sürekli kıpır kıpır hiç yorulmuyo ya :):) dün babamız karnıma kafasını koydu kızıım ben geldim dedi, kız durur mu, bir tepik vurdu babamız korktu :):) dedim ben hep yiyorum o tepikleri bütn günmaşalah bebeklere.. Allah sağlık versin herkese...
kızlar mesela mothercare'in hastane çıkışını sormuştum 48-52 cm dedi.. ama idil bebe'nin ve aziz bebe'nin hastane çıkışlarını sordum 56 cm 'e kadar giyilir diyor, nette de tablosu var 2,5 -5,5 kg arası yazmışlar.. muhtemelen markadan markaya değşiyordur.. alırken sormak - bakmak lazım.
Kizlar biraz ozel olacak ama hamilelik nasil gidiyor eslerin yaklasimi nasil bu konuda biz herseyi unuttuk problemlerden yani umutsuz vaka
plesanta previa var bende oyuzden kanamadan korktyu doktorum cok ,ayrıca bayılmalarım oluodu bi ara onuda anlatınca üniversiteyhe yolladı beni....özel niye üni ye göndermişti seni canım ya? doğumu nerde düşünüyosan bence o doktora git, o ne diyosa onu yap
Cocuk anne karnindan kendini belli ediyor canim benimki bu saatte inanilmaz vuruyor gercekten canim aciyor asagi baski yapiyor resmen valla hertarafi ozellikle sag kasigim ve yukarisi cok agri yapiyor canim ilk kizimda ayniydi bu findikta ayni mesela suan kizim 3u bitirdi hala uyanik geziyor dogdugundan beri ayni sende hazir ol bence cok kosturacaksin...bende genelde sağda hissediyodum kızımı ama artık heryerde :) içerden ordan oraya gidip geliyo resmen bi an soldan vuruyo canımı acıtıcak kadar sonra aynı hızla sağdan yiyorum tekmeyi bi kaç saniye sonra. çok koşucaz sanırım peşinden ama dur bakalım :)))
Ayyy benim kizda babasi elini koydugu an duruyor cok fenalar valla kizlareşim daha bi yardımcı olmaya başladı zaten normalede yardım ederdi. dr kontrolüne gittiğimiz günlerde daha bi diline vuruyo dikkat et demek kızını görünce mutlu oluyo adam :) öbür konuda aklına gelmiyo çok ama ben getirtiyorum şükür bi yaramazlığımız sıkıntımız olmadığı için ayda 1 falan olabiliyo, zaten ramazan dolayısıyla kapatırız sezonu normaldede. akşamları durup durup karnıma bakıyo oynadı diyince elini koyuyo ama ona denk gelmiyo bi türlü. arkadaşına dert yanmış bu kız beni sevmiycek galiba ne zaman karnını ellesem duruyo hareketini hala hissedemedim diye
cok guzellll insallah hep guzel haberler aliriz benimde pztesi gunu cnm ins.kistimiz gecmistir ilk asama olumlu geldiyse diğerleri de olimludur canim sen merak etme ...kalbini ferah tutben bugün böcügümü görmeye gittim babasıyla ayrı bi profa cıktım , fetal eko önerdi dr onu da gün içinde yaptırdım sükür temiz çıktı ,627 gram masallahhamniyosentez gec gelecek olan sonuc hala cıkmamış sıvısı iyiymiş ama serviks boyu sormayı unuttumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?