2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ya maşallah fındık tanelerime yaaa kurban olsun anniskoları onlaraa..inşallah o günleri görürüz ama ben şimdiden ağır hissediyorum kendimi yaa yataktan kalkarken zor kalkıyorum bünye alışkın değil tabi birden bu kadar olmaya.28.haftadan sonra düşünemiyorum bile

Kızlar Gözünüz aydın olsun maşallah minislere :)
teşekkür ederim tatlım :)) güzel haberler her anneye nasip olsun inşallah.. bende geçen hafta gece uyurken bacak ağrısı ve iki kere kramp girmişti o kadar çok canım acıdı ki doktra söyledim magnezyum verdi öğlen bir doz iç dedi.henüz almadım bugün yarın yazdırıp alıcam.

Kızlar günaydınnn bebeğime tekrar bakıldı ve hiç bir sorunu yok çok şükür. Bazen kan akışı yavaşlayabiliyormuş ve nabız düşüyormuş. Sırt üstü yatmamaya ve hareketlerini takip etmeye çalışıcaz bundan sonra. Şükürler olsun çok çaresiz bir durum Allah kimseye göstermesin

oh şükür gözün aydın canım, daha dikkatli olmanda fayda var demekki.

bende sabah köpekten korktum hızlı gidiyim derken dondurma dolabına sol kolumu çarptım aynı anda sağ kasığıma feci ağrı girdi ama çarpmadım eminim. sabahtan beri sakindi kızımda korktum bişimi oldu diye ama şükür az önce hareket ettide içim rahatladı

çok şükür canım hiçbirşey yokmuş.sende daha dikkatli olmaya çalış geceleri uyurken yan yatıp sırtına yastık dayamalısın çüknü bazen ister istemez bende yan yatarken bi gözlerimi açıoyum ki sırt üstü olmuşum yastıkla destekleyip daha rahat uyuyabilirsin canım benim hemde sırt üstü yatmamış olursun.çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin minnoşlarımıza.

Canımmmm miniğin iiyii olmasına sevindimm .. Allah korudu bebeğimizi

düşmesi yükselmesinden iyidir ama yinede bi doktoruna sor. benim başlarda çok kötüydü mecburen serum almıştım bu kadar düşükte iyi değil demişti doktorum

gerçekten mi ya kendimi korkutmamaya çalışıyorum

her gün de bir tane muz yemeye çalış, ben ilk hamileliğimde takviye almadan muzla idare etmiştim :)

Benim de bir haftadir sabahlari biseyler yedikten sonra düşüyor tansiyonum.acken degil de birşeyler yiyince olmasi da cok ilginç.kulaklarim cinlamaya basliyor,kalbim carpiyor, bayilacak gibi oluyorum

günaydın kızlar iyi haber alan arkadaşlar bebişlerini görenler gözünüz aydın. biz c.tesi gördük sayılır bizim oğlan biraz inat yüzüstü yatıyor değişmiyor da pozisyonu, kedi yavrusu gibi, bir yüzünü göremedik kesin burnu yamuk doğucak

Bende neredeyse birden aldım bu ay. Doktorum kesin uyaracak benide

Aynısı bende de var benimde alt bacaklarıma her gece en az 2 defa kramp giriyor 2 gün ağrı çekiyorum doktorum magnezyum ilacı önerir büyük ihtimalle

gerçekten mi ya kendimi korkutmamaya çalışıyorum

korkucak bişi olduğunu sanmam ama ben gözümü açamıyodum uykudan başlarda, serumları iyyince yine halsizlik oldu ama en azından gözüm açıktı. seni çok halsiz bırakıyosa diye takviye verebilir doktor. amaç zaten tansiyonu yükseltmek değil annenin direncini arttırmak. su yeteri kadar içebiliyormusun?

Merhaba arkadaşlar bende 22 haftalik hamileyim ve her her ay 1 kilo aldım 50 idim 56 oldum çevremdeki insanlar yemiyorsun çok zayıfsin diyorar sizce ayda 1 kilo az mı daha mı fazla olmali

Merhaba arkadaşlar bende 22 haftalik hamileyim ve her her ay 1 kilo aldım 50 idim 56 oldum çevremdeki insanlar yemiyorsun çok zayıfsin diyorar sizce ayda 1 kilo az mı daha mı fazla olmali

canım hayırlı olsun. doktorum bana her ay 1kg alırsan 6.-7.aydan sonra zaten daha çok alıcaksın demişti. yani sen ideal olanı almışsın maşallah sana :) ben toplamda 2,5kg aldım sadece başlarda yiyemedim bulantılardan yeseydim daha fazla alırdım

oruç tutmuyorum ama ramazan diye iş yerinde habire içemiyorum
içmek için ikinci kata çıkıyorum haliyle sürekli çıkamıyorum
ben serumluk olmadım şükür
kayınvalidem emekli hemşire ve ebe tansiyonuma eşimde o da bakıyo hemen yapılacakları yapıyorlar sonra yatış bütün gece evde
dün kendiliğinden ilk defa çıktı şok oldum hep düşen şey sabah sabah niye çıktı sonra akşam
bi düştü 4/7 sonra ikilere kadar inmiş ama bayılıp uyumuşum
sahurda anca ayaklandım şimdi de pek iyi sayılmam ama dünkü kadar değilim yine çok şükür

Benim de bir haftadir sabahlari biseyler yedikten sonra düşüyor tansiyonum.acken degil de birşeyler yiyince olmasi da cok ilginç.kulaklarim cinlamaya basliyor,kalbim carpiyor, bayilacak gibi oluyorum

aynen öyle bende sürekli düşük tansiyonluyum hamile kalmadan öncede öyleydi yani 9/6 benim normalim bu
ama şimdi 2 leri 4 leri görünce baygın baygın yatıyorum yine konuşuyorum anlıyorum ama elim kolum kalkmıyor
sağlık ocağı hemşiresi hamilelikte normal dedi düşmesi
kendi doktorumda öyle demişti ama haftaya kontrolüm var yine sorucam

Sağol canım. Senin bebişinde hayırlı olsun :) Budan sonra demekki artacak demekki normalin

bence gayet normal çokta kilo almaya çalışma 7. aydan sonra güzel alınıyormuş herkes aynı şeyi söylüyo canım
sonra vermesi var kendini iki kişiyim diye yemeğe zorlama yettiği kadar ye
herşeyin fazlası zarar kilonun da sonra bize kalacak onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…