ya maşallah fındık tanelerime yaaaAh canmm yerim o fındığı ben...
Ne kadar şükretsek az.. Sürekli dilimde şükür dilimde dua.. Hayatımın en güzel günleri bunlar başka ne diyim.. Hepimiz için öyledir muhakkak..
Valla benim prenses de pek tatlı teyZesi.. 1 ay önceki renkli fotomuzda dil çıkarıyodu biliyomusum :) bildiğin dil dışardabi el havada :):) yaramaz kızım. Çok duygulanmıştım ve kafa yapısı falan tam hayalimdeki gibiydi.. Geçen gün detaylı ultrasonda da büyümüş gördüm.. Ağzı burnu oluşmuştu esnediğini gördük :)) dudakları burnu bana benziyo , çenesi babasına gibi geldi..
Dediğin gibi ayakları büyük geldi bana da )::) ama doktor zoomladığı içindir ya minik minik aslında ayakları
Çok duygusal anlardı hepsi...
İlk kalp atışı, sonra cinsiyet öğrenme, sonra ilk renkli görüntüler.. Ağladım hepsinde :):)
Aaah ahh.... Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah büyüdüklerni görelim büyütelim sevelim... >3
Haaa bu arada bgn bi uğradım doktora 29 cn 525 olmş tontik bebikim:) 28.haftada 1kiloyu geçicekmiş.. Doktorum hamilelik 28den sonra zorlaşır,bebek ağırlaşıcak su artıcak rahim 2 3 katına çıkmş olcak dedi.. Görürüz o günleri inşallahhhhhh
teşekkür ederim tatlım :)) güzel haberler her anneye nasip olsun inşallah.. bende geçen hafta gece uyurken bacak ağrısı ve iki kere kramp girmişti o kadar çok canım acıdı ki doktra söyledim magnezyum verdi öğlen bir doz iç dedi.henüz almadım bugün yarın yazdırıp alıcam.Kızlar Gözünüz aydın olsun maşallah minislere :)
Kızlar günaydınnn bebeğime tekrar bakıldı ve hiç bir sorunu yok çok şükür. Bazen kan akışı yavaşlayabiliyormuş ve nabız düşüyormuş. Sırt üstü yatmamaya ve hareketlerini takip etmeye çalışıcaz bundan sonra. Şükürler olsun çok çaresiz bir durum Allah kimseye göstermesin
çok şükür canım hiçbirşey yokmuş.sende daha dikkatli olmaya çalış geceleri uyurken yan yatıp sırtına yastık dayamalısın çüknü bazen ister istemez bende yan yatarken bi gözlerimi açıoyum ki sırt üstü olmuşum yastıkla destekleyip daha rahat uyuyabilirsin canım benim hemde sırt üstü yatmamış olursun.çok geçmiş olsun rabbim sağlık versin minnoşlarımıza.Kızlar günaydınnn bebeğime tekrar bakıldı ve hiç bir sorunu yok çok şükür. Bazen kan akışı yavaşlayabiliyormuş ve nabız düşüyormuş. Sırt üstü yatmamaya ve hareketlerini takip etmeye çalışıcaz bundan sonra. Şükürler olsun çok çaresiz bir durum Allah kimseye göstermesin
Canımmmm miniğin iiyii olmasına sevindimm .. Allah korudu bebeğimiziKızlar günaydınnn bebeğime tekrar bakıldı ve hiç bir sorunu yok çok şükür. Bazen kan akışı yavaşlayabiliyormuş ve nabız düşüyormuş. Sırt üstü yatmamaya ve hareketlerini takip etmeye çalışıcaz bundan sonra. Şükürler olsun çok çaresiz bir durum Allah kimseye göstermesin
düşmesi yükselmesinden iyidir ama yinede bi doktoruna sor. benim başlarda çok kötüydü mecburen serum almıştım bu kadar düşükte iyi değil demişti doktorum
teşekkür ederim tatlım :)) güzel haberler her anneye nasip olsun inşallah.. bende geçen hafta gece uyurken bacak ağrısı ve iki kere kramp girmişti o kadar çok canım acıdı ki doktra söyledim magnezyum verdi öğlen bir doz iç dedi.henüz almadım bugün yarın yazdırıp alıcam.
İçelim ihmal etmeyelim hakikaten
Benim de bir haftadir sabahlari biseyler yedikten sonra düşüyor tansiyonum.acken degil de birşeyler yiyince olmasi da cok ilginç.kulaklarim cinlamaya basliyor,kalbim carpiyor, bayilacak gibi oluyorumKızlar günaydın
Benim çok tansiyonum düşüyo sizde de var mı aynı şey 1 hafta iyiysem 2. Hafta bi kaç akşam sürekli tansiyonum düşüyo
Hamilelikte düşük tansiyon normal demişlerdi bana ama sanki biraz aşırı mı benimki bilemedim
Bende neredeyse birden aldım bu ay. Doktorum kesin uyaracak benideCanim ben 56 ile hamile kaldim. Simdi 59 olmusum. Gecen ay kontrole gittigimde 57 kiloydum bu kez birden 2 kilo alarak 59 olmusum. Bu yuzden doktorum uyardi. Cok kilo anneye kaliyormus saglikli bebekler icin cok kilo almamam gerekiyormus. Artik daha hizli kilo alicaz canim
Aynısı bende de var benimde alt bacaklarıma her gece en az 2 defa kramp giriyor 2 gün ağrı çekiyorum doktorum magnezyum ilacı önerir büyük ihtimalleGünaydın herkese inş. çok güzel haberler almaya devam edelim. Kızlar geceleri alt bacaklarima feci kramplar giriyor, bagirmamak için zor tutuyorum kendimi. . buara magnezyum almayı ihmal ettim. ondan mıdır bilemedim. Sizde de varmı bu durum acaba?
gerçekten mi ya kendimi korkutmamaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşlar bende 22 haftalik hamileyim ve her her ay 1 kilo aldım 50 idim 56 oldum çevremdeki insanlar yemiyorsun çok zayıfsin diyorar sizce ayda 1 kilo az mı daha mı fazla olmali
korkucak bişi olduğunu sanmam ama ben gözümü açamıyodum uykudan başlarda, serumları iyyince yine halsizlik oldu ama en azından gözüm açıktı. seni çok halsiz bırakıyosa diye takviye verebilir doktor. amaç zaten tansiyonu yükseltmek değil annenin direncini arttırmak. su yeteri kadar içebiliyormusun?
Benim de bir haftadir sabahlari biseyler yedikten sonra düşüyor tansiyonum.acken degil de birşeyler yiyince olmasi da cok ilginç.kulaklarim cinlamaya basliyor,kalbim carpiyor, bayilacak gibi oluyorum
Sağol canım. Senin bebişinde hayırlı olsun :) Budan sonra demekki artacak demekki normalincanım hayırlı olsun. doktorum bana her ay 1kg alırsan 6.-7.aydan sonra zaten daha çok alıcaksın demişti. yani sen ideal olanı almışsın maşallah sana :) ben toplamda 2,5kg aldım sadece başlarda yiyemedim bulantılardan yeseydim daha fazla alırdım
bence gayet normal çokta kilo almaya çalışma 7. aydan sonra güzel alınıyormuş herkes aynı şeyi söylüyo canımMerhaba arkadaşlar bende 22 haftalik hamileyim ve her her ay 1 kilo aldım 50 idim 56 oldum çevremdeki insanlar yemiyorsun çok zayıfsin diyorar sizce ayda 1 kilo az mı daha mı fazla olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?