2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yok yok canım doğru söylüyorsun hani severken öyle deriz ya kurban olsun sana diye o manada yoksa bebeklerimiz bizim için ne kadar değerli ise bizde onlar için çok değerliyiz.

hep içimizden öyle demek geliyor sevginin en çoşkulusunu yaşıyoruz :)) Benimde bazen dilimin ucuna geliyor sonra duruyorum.Hamileyiz dualarımız kabul olur,aman dikkat )
Elbette Allah bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almamızı onların sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürlerini görmeyi nasip etsin inşallah.

Kızlar iyi haber alanlar çok sevindim hayırlı olsun inşallah rosinant tatlım oruçtan dolayidir muhtemelen, tatlım sen zorlanmıyor olabilirsin ama sıvı tüketimi çok önemli bebek için... için rahat etmiyorsa sağlık ocağına bi git kalp atışlarına baksınlar için rahat etsin emi...

gecmis olsun canim. insallah birsey yoktur. Rabbim korusun oglunu.

bacaklarıma değil ama sağ kasığıma giriyo benimde kramp ilacı içinde normale dönüyo ama bi gün aksatsam ertesi sabah sıkıntı olabiliyo
İhmal etme tatlım sende druna sor istersen tabi sen bilirsin.
Canım benim gözün aydın.
muz da ye canım ek olarak.
kabızlık sorunun yoksa günde bir adet yemeye çalış.
Kan hapı sayesinde yok çok şükür kabızlık, yiyorum aslında muz ama tabi bazen yemiyor olabilirim.
Aynısı bende de var benimde alt bacaklarıma her gece en az 2 defa kramp giriyor 2 gün ağrı çekiyorum doktorum magnezyum ilacı önerir büyük ihtimalle
Evet sende al cidden ağrısı fena oluyor.
Allah şifa versin inş. Bişey çıkmasın umarım.
Tatlım yanlış anlama ama neden kazası varken riske giriyorsun. bir can daha tasiyorsun. Allah korusun ben 18 19 da ara ara bazı günler hiç hissetmiyordum. 20 den beri düzenli hissediyorum. Muhtemelen açlık ve susuzluk hissetmemene sebep olabilir.
Kızlar şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmeyen var mı aranızda ?...
Benim Annem şeker hastası, ben mutlaka yaptırmak durumundayım.
Bu arada uzun süredir giremiyorum kızlar eşim hasta bir haftadır. .. ama baktım güzel haberler birikmiş maşallah... Rabbim bu topiğe bi daha sıkıntı yasatmasin inşallah...
Canım çok geçmiş olsun eşine allah şifa versin.

Canım benimde dün öyleydi .
Ama günü gününü tutmuyor bu haftalarda daha düzene girmedi.
Sen tatlı ye sessiz bi yere uzan bakalım

Cnm çok sevindim gözünaydın :):):) ben vitamin (previt) kullanıyorm, demir ilacı bi de omega 3 (balıkyağı)

Cnm okurken ben de duygulandım kıyamam sana, tüp bebek süreci ayrıca zordur eminim, ama Rabbim nasip etmiş bizlere de sana da çok şükür ne güzel... Hep mutluluktan ağlarız artık inşallah :):)
Benim de büyüdü göbik hissediyorum ağırlaştığımı,yataktan kalkarken falan extra bi ağırlık olduğunu hissediyorum :)

Canim benimde dusuk cikiyo surekli 7-4 gibi. Zaten 11-12 herkeste normalken bende yuksek tansiyon belirtileri gosteriyo. Bugun doktor uyardi surekli olcun, yukselmesin dedi.

Bugun ayrintili ultrasona girdik. Cok sukur bir sikintimiz yok. Fetal eko istedi doktor, temmuz sonu onu cektirecegiź. Bir de eli ile yuzunu kapadi kucuk hanim, yuzunu gostermedi bize. Bugun universitede girdik ultrasona, persembe icin de disarda bir perinatolaga randevu almistik orada da tekrarlayacagiz. Umarim hersey yolunda gider.

Sağol canim benim Allah razı olsun :)

Benimki doktoruma bağlı canım çok lüzumlu görürse yaptiririm ama benim tokluk şekerim bile 75 lerde genelde...

İhmal etme tatlım sende druna sor istersen tabi sen bilirsin.

Benim Annem şeker hastası, ben mutlaka yaptırmak durumundayım.

Canım çok geçmiş olsun eşine allah şifa versin.

Çoğu doktor bike gerek yok diyor şeker yüklemesine ama benimki normalde de yüksek çıktığı için yağtıracağım

Ya biz normalde tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım , onlarda komplikasyonlar daha çok olabiliyor doğumda şeker yüklemesi yapıp sonucu görmediğimiz Zana'n dedi doktor ...ama ben de bi türlü ikna olamıyorum , çok saçma bi uygulama gibi geliyo şeker yüklemesi .... Ben zaten şu ayımda bile 50 kiloyum toplamda 4 kilo aldım , tatlı sevmem , hamur işi ekmek çok yemem ... Birazda bınlardan dolayı gereksiz görüyorum ama kafamız karıştı ne yapacağımıza

Canım benimde dün öyleydi .
Ama günü gününü tutmuyor bu haftalarda daha düzene girmedi.
Sen tatlı ye sessiz bi yere uzan bakalım
Tamamdır canım tatlı bi kavuna kayıtsız kalamadı yavrum :)
@triton-x ya doktora sormuştum ben oruç tut tutma diyemem deyince bi de çevremde hamileyken tutan çoktu dedim bende tutuyum
MarV-el canım tabloya benide ekler misin 25yaş,Tokat,kız bekliyoruz,isim belli değil :)

bende tutmuyorum hicbirsey demeden doktorum bebegin suyu biraz azalmis oruc yasak dedi bende sansimi hic zorlamadim
ben zaten ALLAH korusun kolAY gecirmiyorum hamileleliği( bunada binlerce kez şükürler olsun ) amniyosentezde bile yenilendi mi su diye düşünmekten kafayı yıyodum kontrole kadar..

çok geçmiş olsun yaa bi inip bi çıkmasıda sersem ediyo iyice insanı evde falan bol su iç atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…