• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İkiz mi bekliyorsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah,benimde 8 aylık ikizlerim var :)
Evet cnm saolasin. Maşallah ikizlere kardeş geliyor demek :) çalışıyor musun? Çalışan ikiz annesi olmak zor olacak gibime geliyor. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi cnm. Kızlarını öperim :)

herkese meraba arkadaşlar.. bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum :)
son adet tarihim 18 ocaktı.
ben de bu sene ekimde 2.kez anne olacağım inşallah.. 31 aylık bir oğlum var..
btgch değerlerim iki gün arayla 600 küsür ve 1600 küsür çıktı ama ultrasona hiç girmedim daha..
2-3 hafta sonra gideceğim doktora..
herkeslere sağlıklı, sorunsuz ve bulantısız hamimelikler :)
Hayırlı olsun,hoşgeldin :) İkincilerde biraz daha rahat oluyoruz :)

Evet cnm saolasin. Maşallah ikizlere kardeş geliyor demek :) çalışıyor musun? Çalışan ikiz annesi olmak zor olacak gibime geliyor. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi cnm. Kızlarını öperim :)
Çok sağol canım :) Çalışıyordum ama artık evde çalışıyorum :) İkiz annesi olup çalışmak ekstra zor,Allah yardımcın olsun şimdiden :)

Kız o ne 1300 e muayneye gidiyon sadece kese görüyor öylemi. Sökerim kız ben o dr ciğerini:)) anam bunun doğumu kaç para. Töbe billah gitmem. Ne kız bu altın mı doğuyormuş çocuk:)) şaka bir yana bu hangi dr seni azarlayan mı? Bir de şu dr adını versene bacım merak ettim:)) neyse hayırlısı olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda...
benı azarlayan degıl canım
cumartesı gıttıgım dr ahmet cem batukan
Dogumuda herhalde bı daıre parasıdır :D hastaneyı henuz aramadım arıcam dedım ya uamrım 1 ay gecerlıdır kontrol suresı
pregesteron kaç acaba sizde?
bende once 8,7 spnrada 7,2 cıktı ama dr bunla alakalı degıl dıyor bana ılac fılan vermedı

Çok üzüldüm ya :KK43:
Üzülme canım,kontrol altına alınabilecek bir şey.Rabbim dermansız dert vermesin.Hiç ekmek yemiyorum,4 aydır bu şekilde besleniyorum.Pkom vardı kolay hamile kalamıyordum ama ilk denediğimiz ay hamile kaldım.Kan pıhtılaşmam vardı oda düzelmiş iğne vurulmuyorum.Diyabetimde normal gidiyor.Preeklempsi nedeniyle tansiyon olmuştu oda şükür normal.Herşey kontrol altına alındı Allah'ın izniyle.Ekmek,nişastalı ve şekerli gıdaların hiçbiri yok.Çok canım isterse arada çikolata yiyorum ama çok nadir.

Canım ikiz bebek olduğu ne zaman anlaşıldı senin acaba? :)
İlk gittiğimde tek kese görüldü sonra ikinci kese görüldü.6. haftada tek bebek oluştu,7. haftada diğer kızım görüldü 8. hafta civarı kalplerini dinledim :) Zaten geç döllenmeydi,ikinci kızım dahada geç döllenmiş :)

Üzülme canım,kontrol altına alınabilecek bir şey.Rabbim dermansız dert vermesin.Hiç ekmek yemiyorum,4 aydır bu şekilde besleniyorum.Pkom vardı kolay hamile kalamıyordum ama ilk denediğimiz ay hamile kaldım.Kan pıhtılaşmam vardı oda düzelmiş iğne vurulmuyorum.Diyabetimde normal gidiyor.Preeklempsi nedeniyle tansiyon olmuştu oda şükür normal.Herşey kontrol altına alındı Allah'ın izniyle.Ekmek,nişastalı ve şekerli gıdaların hiçbiri yok.Çok canım isterse arada çikolata yiyorum ama çok nadir.

Bende Karatay besleneyim o zaman sende muhteşem işe yaramış.. İnşşallah doğuma kadar da bebekte sende böyle sağlıklı olursunuz canım

Çok sağol canım :) Çalışıyordum ama artık evde çalışıyorum :) İkiz annesi olup çalışmak ekstra zor,Allah yardımcın olsun şimdiden :)
Amin cnm cümlemizin. :) her şey 2 tane değil mi beşik araba vs. Çok acemiyim daha ne alınacak yapılacak hiç bilmiyorum. Zaten daha çok erken ama doktor 32. Haftadan sonra gelme ihtimalleri var diyor. Senin kızların kaçıncı hatada doğdu cnm?

Bende Karatay besleneyim o zaman sende muhteşem işe yaramış.. İnşşallah doğuma kadar da bebekte sende böyle sağlıklı olursunuz canım
İnşaAllah canım.Önceki gebeliğimde çok çektim.Günde bir tane clexane kan sulandırıcı vuruluyordum 4 tane insülin iğnesi.Haplar maplar cabası.Gebelik zehirlenmesi (preeklempsi) nedeniyle 34. haftada erken doğum yaptım,bebeklerim 10 gün kuvözde kaldılar.Çok kilo aldığım için safra kesemde taş oluştu 10 adet ve karaciğerim aşırı yağlandı.80 ile hamile kaldım 108le doğum yaptım,yüksek tansiyondan gözlerim bozuldu şu an gözlük kullanıyorum.Öndeki 6 dişim kırıldı ve şu an implant yaptırıyorum.Kilo başa bela o_O Şimdi 77 kiloyum,hedefim max 85 ile doğuma gitmek :KK68:

Amin cnm cümlemizin. :) her şey 2 tane değil mi beşik araba vs. Çok acemiyim daha ne alınacak yapılacak hiç bilmiyorum. Zaten daha çok erken ama doktor 32. Haftadan sonra gelme ihtimalleri var diyor. Senin kızların kaçıncı hatada doğdu cnm?
34.te doğdular canım.Evet herşey iki tane.Yalnız arabamız yok çünkü tek dışarı çıkamadığım için almadık.Arabayı indirsem kızları kim indirecek :)

34.te doğdular canım.Evet herşey iki tane.Yalnız arabamız yok çünkü tek dışarı çıkamadığım için almadık.Arabayı indirsem kızları kim indirecek :)
Bir de iki isim bulma telaşı :) masallah kızlarına cnm sağlıklı hayırlı ömürleri olsun ins. Darısı benim bebeklerime. Bakalım onlar kaçıncı haftada dogacaklar.
Coraspin kan sulandirici iğne progestan ve folidace kullanıyorum ben de. İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim ins Rabbim bu bebeklerimizi bize bağışlar.

kızlar gebelikte ilk olarak hangi belirtileri yaşadınızEn Büyük KK

Uyumamam gereken saatlerde aşırı uyku/halsizlik/yorgunluk, uyumam gereken saatlerde de gereksiz bir dinçlik oldu. Bir de hafif kasık ağrım var, sızı gibi. Kusma, bulantı, baş dönmesi olmadı bende.

Ağrı sızı kalmadı. Bakalım dr ne diyecek. Saat 5 randevum. İnşallah güzel haberlerle gelirim sizi. Hayırlısı

Amin, inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

benıim rubella sınır değerde cıktı. ıleri tahliller ıstedıler 10 gun sonra cıkacak moralım cok bozuk cumadan beri. o degerler de pozitif cıkarsa gebeligi sonlandırmak lazım dedı doktor. napcaö bilmiyorum hıç.
özelde bı yerde yaptırdım orda da normal sınırlarda cıktı. ama özele güvenmeyin dedıler. kafam cok karısık.

Siz iki tahlil yaptırdınız, biri sınır değer diğeri ise normal değerler arasında mı çıktı?
Özele niçin güvenilmez diyorlar ki? Bunlar standart taramalar, atla deve işler değil, özelde de gayet güzel yapıyorlar testleri.
Siz içinizi ferah tutun, testlerinizden biri gayet iyi çıkmış, inşallah ileri testleriniz de ona yakınsar.

Uyumamam gereken saatlerde aşırı uyku/halsizlik/yorgunluk, uyumam gereken saatlerde de gereksiz bir dinçlik oldu. Bir de hafif kasık ağrım var, sızı gibi. Kusma, bulantı, baş dönmesi olmadı bende.

bende en belirgin eğer hamilelik varsa belirti kasık ağrısı ve göğüs ağrısı

Bir de iki isim bulma telaşı :) masallah kızlarına cnm sağlıklı hayırlı ömürleri olsun ins. Darısı benim bebeklerime. Bakalım onlar kaçıncı haftada dogacaklar.
Coraspin kan sulandirici iğne progestan ve folidace kullanıyorum ben de. İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim ins Rabbim bu bebeklerimizi bize bağışlar.
İnşaAllah canım sağlıkla kavuş bebişlerine.Benimde ikizlerden önce 2 düşüğüm oldu yapılan testte kanımda pıhtılaşma çıktı iğne kullandım.En keyifli kısmı isim bulma telaşı :) Benim kızlarımın isimleri Serra&Sare.

Back
X