- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Canim vajinal mi karindan mi kese gorundu
Karnımdan gördü canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim vajinal mi karindan mi kese gorundu
İkiz mi bekliyorsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah,benimde 8 aylık ikizlerim var :)Bizim ilk çocuklarımız bir kız bir erkek olsun istiyor gönlüm tabi önce sağlıklı sıhhatli olsunlar ins. :)
Evet cnm saolasin. Maşallah ikizlere kardeş geliyor demek :) çalışıyor musun? Çalışan ikiz annesi olmak zor olacak gibime geliyor. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi cnm. Kızlarını öperim :)İkiz mi bekliyorsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah,benimde 8 aylık ikizlerim var :)
İkiz mi bekliyorsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah,benimde 8 aylık ikizlerim var :)
Hayırlı olsun,hoşgeldin :) İkincilerde biraz daha rahat oluyoruz :)herkese meraba arkadaşlar.. bebek bekleyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum :)
son adet tarihim 18 ocaktı.
ben de bu sene ekimde 2.kez anne olacağım inşallah.. 31 aylık bir oğlum var..
btgch değerlerim iki gün arayla 600 küsür ve 1600 küsür çıktı ama ultrasona hiç girmedim daha..
2-3 hafta sonra gideceğim doktora..
herkeslere sağlıklı, sorunsuz ve bulantısız hamimelikler :)
Çok sağol canım :) Çalışıyordum ama artık evde çalışıyorum :) İkiz annesi olup çalışmak ekstra zor,Allah yardımcın olsun şimdiden :)Evet cnm saolasin. Maşallah ikizlere kardeş geliyor demek :) çalışıyor musun? Çalışan ikiz annesi olmak zor olacak gibime geliyor. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz bebeklerimizi cnm. Kızlarını öperim :)
benı azarlayan degıl canımKız o ne 1300 e muayneye gidiyon sadece kese görüyor öylemi. Sökerim kız ben o dr ciğerini:)) anam bunun doğumu kaç para. Töbe billah gitmem. Ne kız bu altın mı doğuyormuş çocuk:)) şaka bir yana bu hangi dr seni azarlayan mı? Bir de şu dr adını versene bacım merak ettim:)) neyse hayırlısı olsun canım bebeğin sağlıklı olsunda...
bende once 8,7 spnrada 7,2 cıktı ama dr bunla alakalı degıl dıyor bana ılac fılan vermedıpregesteron kaç acaba sizde?
Üzülme canım,kontrol altına alınabilecek bir şey.Rabbim dermansız dert vermesin.Hiç ekmek yemiyorum,4 aydır bu şekilde besleniyorum.Pkom vardı kolay hamile kalamıyordum ama ilk denediğimiz ay hamile kaldım.Kan pıhtılaşmam vardı oda düzelmiş iğne vurulmuyorum.Diyabetimde normal gidiyor.Preeklempsi nedeniyle tansiyon olmuştu oda şükür normal.Herşey kontrol altına alındı Allah'ın izniyle.Ekmek,nişastalı ve şekerli gıdaların hiçbiri yok.Çok canım isterse arada çikolata yiyorum ama çok nadir.Çok üzüldüm ya![]()
İlk gittiğimde tek kese görüldü sonra ikinci kese görüldü.6. haftada tek bebek oluştu,7. haftada diğer kızım görüldü 8. hafta civarı kalplerini dinledim :) Zaten geç döllenmeydi,ikinci kızım dahada geç döllenmiş :)Canım ikiz bebek olduğu ne zaman anlaşıldı senin acaba? :)
Üzülme canım,kontrol altına alınabilecek bir şey.Rabbim dermansız dert vermesin.Hiç ekmek yemiyorum,4 aydır bu şekilde besleniyorum.Pkom vardı kolay hamile kalamıyordum ama ilk denediğimiz ay hamile kaldım.Kan pıhtılaşmam vardı oda düzelmiş iğne vurulmuyorum.Diyabetimde normal gidiyor.Preeklempsi nedeniyle tansiyon olmuştu oda şükür normal.Herşey kontrol altına alındı Allah'ın izniyle.Ekmek,nişastalı ve şekerli gıdaların hiçbiri yok.Çok canım isterse arada çikolata yiyorum ama çok nadir.
Amin cnm cümlemizin. :) her şey 2 tane değil mi beşik araba vs. Çok acemiyim daha ne alınacak yapılacak hiç bilmiyorum. Zaten daha çok erken ama doktor 32. Haftadan sonra gelme ihtimalleri var diyor. Senin kızların kaçıncı hatada doğdu cnm?Çok sağol canım :) Çalışıyordum ama artık evde çalışıyorum :) İkiz annesi olup çalışmak ekstra zor,Allah yardımcın olsun şimdiden :)
İnşaAllah canım.Önceki gebeliğimde çok çektim.Günde bir tane clexane kan sulandırıcı vuruluyordum 4 tane insülin iğnesi.Haplar maplar cabası.Gebelik zehirlenmesi (preeklempsi) nedeniyle 34. haftada erken doğum yaptım,bebeklerim 10 gün kuvözde kaldılar.Çok kilo aldığım için safra kesemde taş oluştu 10 adet ve karaciğerim aşırı yağlandı.80 ile hamile kaldım 108le doğum yaptım,yüksek tansiyondan gözlerim bozuldu şu an gözlük kullanıyorum.Öndeki 6 dişim kırıldı ve şu an implant yaptırıyorum.Kilo başa belaBende Karatay besleneyim o zaman sende muhteşem işe yaramış.. İnşşallah doğuma kadar da bebekte sende böyle sağlıklı olursunuz canım
34.te doğdular canım.Evet herşey iki tane.Yalnız arabamız yok çünkü tek dışarı çıkamadığım için almadık.Arabayı indirsem kızları kim indirecek :)Amin cnm cümlemizin. :) her şey 2 tane değil mi beşik araba vs. Çok acemiyim daha ne alınacak yapılacak hiç bilmiyorum. Zaten daha çok erken ama doktor 32. Haftadan sonra gelme ihtimalleri var diyor. Senin kızların kaçıncı hatada doğdu cnm?
Bir de iki isim bulma telaşı :) masallah kızlarına cnm sağlıklı hayırlı ömürleri olsun ins. Darısı benim bebeklerime. Bakalım onlar kaçıncı haftada dogacaklar.34.te doğdular canım.Evet herşey iki tane.Yalnız arabamız yok çünkü tek dışarı çıkamadığım için almadık.Arabayı indirsem kızları kim indirecek :)
kızlar gebelikte ilk olarak hangi belirtileri yaşadınız![]()
Ağrı sızı kalmadı. Bakalım dr ne diyecek. Saat 5 randevum. İnşallah güzel haberlerle gelirim sizi. Hayırlısı
benıim rubella sınır değerde cıktı. ıleri tahliller ıstedıler 10 gun sonra cıkacak moralım cok bozuk cumadan beri. o degerler de pozitif cıkarsa gebeligi sonlandırmak lazım dedı doktor. napcaö bilmiyorum hıç.
özelde bı yerde yaptırdım orda da normal sınırlarda cıktı. ama özele güvenmeyin dedıler. kafam cok karısık.
Uyumamam gereken saatlerde aşırı uyku/halsizlik/yorgunluk, uyumam gereken saatlerde de gereksiz bir dinçlik oldu. Bir de hafif kasık ağrım var, sızı gibi. Kusma, bulantı, baş dönmesi olmadı bende.
bende en belirgin eğer hamilelik varsa belirti kasık ağrısı ve göğüs ağrısı
Insallah canim carsamba doktor randevum var,hepimiz icin hayirlisi2 2erkekannesi senden güzel haber bekliyorum. Takipteyim cnm.
İnşaAllah canım sağlıkla kavuş bebişlerine.Benimde ikizlerden önce 2 düşüğüm oldu yapılan testte kanımda pıhtılaşma çıktı iğne kullandım.En keyifli kısmı isim bulma telaşı :) Benim kızlarımın isimleri Serra&Sare.Bir de iki isim bulma telaşı :) masallah kızlarına cnm sağlıklı hayırlı ömürleri olsun ins. Darısı benim bebeklerime. Bakalım onlar kaçıncı haftada dogacaklar.
Coraspin kan sulandirici iğne progestan ve folidace kullanıyorum ben de. İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim ins Rabbim bu bebeklerimizi bize bağışlar.