• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnşaAllah canım sağlıkla kavuş bebişlerine.Benimde ikizlerden önce 2 düşüğüm oldu yapılan testte kanımda pıhtılaşma çıktı iğne kullandım.En keyifli kısmı isim bulma telaşı :) Benim kızlarımın isimleri Serra&Sare.
Çok güzel cnm masallah. Benimde aklımdan Serra ve Erva geçmişti kız olsalar :) zümra ismi de hoşuma gidiyor

Bu kadar olur Serra'nın yanına Erva istemiştim ama eşimin amca kızının adı olduğu için koyamadım :) Zümra da çok güzel :KK68:
Tabi gönül bir kız bir erkek olsun istiyor. Eşim erkek istediği için yoksa bana göre sağlıklı olsunlar yeter. Ayyy ins o gunlerı görürüm :)

Arkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı :(

Uyumamam gereken saatlerde aşırı uyku/halsizlik/yorgunluk, uyumam gereken saatlerde de gereksiz bir dinçlik oldu. Bir de hafif kasık ağrım var, sızı gibi. Kusma, bulantı, baş dönmesi olmadı bende.

Amin, inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizi. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Siz iki tahlil yaptırdınız, biri sınır değer diğeri ise normal değerler arasında mı çıktı?
Özele niçin güvenilmez diyorlar ki? Bunlar standart taramalar, atla deve işler değil, özelde de gayet güzel yapıyorlar testleri.
Siz içinizi ferah tutun, testlerinizden biri gayet iyi çıkmış, inşallah ileri testleriniz de ona yakınsar.

evet iki ayrı yerde tahlil yaptırdım. devlet hastanesinde sınırda cıktı. sınırda cıkan kanı ankaraya gönderdiler. burası kucuk sehır ıkı tane hastane var. ıkısı de bırbırınden kotu. ıns ıyı cıkar sonuçlarım. 8 sene vajınısmustan sonra gelen ilk bebegım olacak ıns. umutla beklıyorum o yuzden

evet iki ayrı yerde tahlil yaptırdım. devlet hastanesinde sınırda cıktı. sınırda cıkan kanı ankaraya gönderdiler. burası kucuk sehır ıkı tane hastane var. ıkısı de bırbırınden kotu. ıns ıyı cıkar sonuçlarım. 8 sene vajınısmustan sonra gelen ilk bebegım olacak ıns. umutla beklıyorum o yuzden

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah, içinizi ferah tutun, iyi şeyler, güzel şeyler düşünmeye çalışın. Beklemek çok zormuş bu durumda, ben de saat saat sayıyorum keseyi/embriyoyu bu kez görebilmek için.

Arkadaşlar şiddetli bulantılarım var gece uykumdan uyanıyorum bulantı yüzünden sadece sabahları değil 24 saat oluyor neredeyse doktorum zofer 8 mg verdi gerek duydukça kullan dedi ilaç kullanmakta istemiyorum ama mahfoldum kusmaktan bi önerisi olan var mı :KK43:
Bende aynıyım canın çok kötüyüm banada doktor zofran verdi bende kullanmak istemiyorum hayatın tadı tuzu bitti hiç birşey yiyemiyorum ama canım migdeni boş bırakmamaya çalış öyle kusmak daha rahat oluyor vede bulantı biraz daha çekilebilir oluyor seni şuan en iyi ben anların 2,5 kilo verdim dahada devam ediyorum

irosss irosss cnm bendede ayni durum vardi şekli bozuk bir kese arkada gölge gibi biseyler ve icerde kanama olmus dr iyi kötü bisey diyemem 1hafta sonra gel dedi 1hafta sonra gölgeler gitti iceri temiz ve sağlıklı bi kese görünüyo 10.12 gune kalp atisi alcaz dedi bir nokta gibi bir yer gosterdi burda galiba burdan görcez kendisini 10.12 gun dedi 8.9 gun hittim 7+1gunde kendi ve kalp atisini gördüm bu hafta cuma ilk tahlil leri vercem inşallah daha kaliteli bir hastane ve ultrason da
ya hakikaten doktora çok güvenmek yanlış başka bir doktora görünse keşke inslh güzel haberler alırız ben çok üzüldüm dua ediyorum inslh düzelecek irosss irosss

Merhaba hanımlar ben 2015 ekim annesiyim bebeğimi 20 ekimde mecburi sezeryanla dunyaya getirdim suyu bitmişti sızarak ve kalp atışları çok hızlanmıştır ve gelişimi 35. Hafta da kaldı dediler ve sezeryanla dogurdum bebeğim gayet sağlıklı doğdu Rabbim size çok çok sağlı hamilelik ve doğum nasip etsin ilk çocuğu olucaklara tavsiyem bol bol yatın dinlenin merak ettiğiniz birşey olursa seve seve cevapları Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. 5 haftalık hamileyim. 2. Bebeğim olucak nasipse. Yalnız şöyle Bi durum var. Beta hcg 1300 progesteron 5. Doktorum anlam veremedim gelince konuşuruz dedi. Yaşayan bilen başına gelmiş birini tanıyan varsa fikirlerini söyleyebilirmi?

Bende aynıyım canın çok kötüyüm banada doktor zofran verdi bende kullanmak istemiyorum hayatın tadı tuzu bitti hiç birşey yiyemiyorum ama canım migdeni boş bırakmamaya çalış öyle kusmak daha rahat oluyor vede bulantı biraz daha çekilebilir oluyor seni şuan en iyi ben anların 2,5 kilo verdim dahada devam ediyorum
Aynı şekilde bende 3 kilo kadar verdim ve bende artı olarak yeşillikten giardia vürüsü kapmışım bağırsaklarımdan rahatsızım ishal ve bulantı mide ağrısı yapıyor antibiyotik şart dedi doktor bide antibiyotik kullanıyorum elim kolum bağlandı resmen çok kötü durumdayım. Ve gerçekten hayattan tamamen kopartıyor bu bulantılar

merhabalar....ben de nasipse ekim annesi olacağım. 3. gebeliğim ama 2. çocuğum olacak inşallah. sat 18 ocak.5. haftam bugün bitti. bebeği henüz göremedik ama:))ve grip oldum maalesef iki gündür. umarım bebeğe zarar vermez... Bu arada zofranı ikinci gebeliğimde 3-4 ay sabah akşam içmiştim. korkmayım. çocuğum gayet sağlıklı.şimdilik en büyük korkum hiperemesis. yani kusmaların çoook çok olması sonucu hastanelik olma hatta kan kusma...ilk gebeliğimde hayati tehlikeye girdiğim için aldırmıştır. 2.gebelikte yine tekrarlamıştı. herkes her gebelik farklıdır diyor. bunu deneyimleyen var mı?

Back
X