- 12 Ocak 2016
- 76
- 57
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımMerhaba
Allah kolaylik versin canim...cidden zir cubuk kraker kurtaricim bu araenfalvural1907cant: 45312669 .!.:Benimde bir haftadır ara ara bulantılarım oluyordu bi kaç gündür epey arttı hatta bugün istifraya başladımdaha 5+4 şimdiden başladı nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum
![]()
Göründü ya nasıl bi duygudur bu karından baktı kalp atışlarını gördük sesi alamadık çok minik sesini ulaştıramadı ama o atışı seyretmek bile mucize resmenİnşallah görünecektir annesi![]()
Kızlar merhaba ben de ikinci bebeğime 5+5 haftalık hamileyim :) bi sorum olacak doktor decavit diye bir ilaca başlattı bunun içinde folik asit de var sadece bunu kullan dedi.Ama ilk bebeğimde ilk 3 ay tek folik asit kullandım 3. Aydan sonra vitamin e başlamıştım şimdi hem folik asit yok hem erken vitamine başladım bu işte bi yanlışlık olabilir mi var mı aranızda folik asiti vitaminin içinden alan.?
Göründü ya nasıl bi duygudur bu karından baktı kalp atışlarını gördük sesi alamadık çok minik sesini ulaştıramadı ama o atışı seyretmek bile mucize resmen![]()
Cnm cok sevindim darisi bizim gibi bekleyenlere olsunGöründü ya nasıl bi duygudur bu karından baktı kalp atışlarını gördük sesi alamadık çok minik sesini ulaştıramadı ama o atışı seyretmek bile mucize resmen![]()
Çok sağol canım benim 6 ekim e doğum tarihi dedi :) Rabbim can taşıyanlarınkini tamamına erdirsin bebek isteyenlere bi an evvel nasip etsin hayırlısıyla inşallahCanım cok sevindim![]()
İnşallah canım hemencecik duyarsın biz gördük ama o bile yetti daha 2.7 mm imiş doktor nefesini tut diyor heyecandan çok tutmuşum doktor al kız nefes al diyorCnm cok sevindim darisi bizim gibi bekleyenlere olsun
Çok sağol canım benim 6 ekim e doğum tarihi dedi :) Rabbim can taşıyanlarınkini tamamına erdirsin bebek isteyenlere bi an evvel nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Ayy ilk miydi seninAmin inşallaaahhhh!!!
Beni de haftaya tekrar çağırdı. Şimdiden heyecansardı![]()
Maşallah canımİnşallah canım hemencecik duyarsın biz gördük ama o bile yetti daha 2.7 mm imiş doktor nefesini tut diyor heyecandan çok tutmuşum doktor al kız nefes al diyor
Amin canım benim minik yüreklerimizi bize bağışlasın onları Yaradan bize bu duyguları tattıran... çok duygusal oldum yaaaMaşallah canımdarısı bize inşallah
![]()
Bebekle kese ayri yerde olurmuş anne hem kürtaj hem lakaraskopi yani bebeğin oldugunu yere bir delik acar ordan alirlarmis allah yardimcisi olsun zamaniule kapali kist ameliyat i oldum yan odada vardi bunlari demiş te rabbim yeniden sağlık li nasip eder inşallah@ciciminik canım kesen göründü mü hiç. Benim bildiğim dış gebelikte kese görünmüyor.
Kaç haftaliksin bazen milyonda 1 de olsa bebiş gelip keseye giriyor diye duymustum bunun bi zamani vardi diye bir de istanbula isen uzak belki ama bi zeynep Kamile git doğum üzerinde gercekten uzman lari varAmin canım. Rabbim sağsalim kucağına aldırsın.![]()
Hayirli olsun canim bende8 haftaligim dDrddinletmesikalp atisini ama yarin dinlicem doktorumuz degiatiriorum.6-8 hafta normalmis meraklanmaSlm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin