• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
enfalvural1907cant: 45312669 .!.:
Benimde bir haftadır ara ara bulantılarım oluyordu bi kaç gündür epey arttı hatta bugün istifraya başladım :KK43: daha 5+4 şimdiden başladı nasıl geçecek bu dönem bilmiyorum :KK43:
Allah kolaylik versin canim...cidden zir cubuk kraker kurtaricim bu ara:KK42:

Hamilelik öncesi bile başlanabiliyor hamileliğe özel multivitamine
Kızlar merhaba ben de ikinci bebeğime 5+5 haftalık hamileyim :) bi sorum olacak doktor decavit diye bir ilaca başlattı bunun içinde folik asit de var sadece bunu kullan dedi.Ama ilk bebeğimde ilk 3 ay tek folik asit kullandım 3. Aydan sonra vitamin e başlamıştım şimdi hem folik asit yok hem erken vitamine başladım bu işte bi yanlışlık olabilir mi var mı aranızda folik asiti vitaminin içinden alan.?

Göründü ya nasıl bi duygudur bu karından baktı kalp atışlarını gördük sesi alamadık çok minik sesini ulaştıramadı ama o atışı seyretmek bile mucize resmen :KK61:

Canım cok sevindim :KK49:

Çok sağol canım benim 6 ekim e doğum tarihi dedi :) Rabbim can taşıyanlarınkini tamamına erdirsin bebek isteyenlere bi an evvel nasip etsin hayırlısıyla inşallah
:-):-) Amin inşallaaahhhh!!!
Beni de haftaya tekrar çağırdı. Şimdiden heyecansardı :KK33:

@ciciminik canım kesen göründü mü hiç. Benim bildiğim dış gebelikte kese görünmüyor.
Bebekle kese ayri yerde olurmuş anne hem kürtaj hem lakaraskopi yani bebeğin oldugunu yere bir delik acar ordan alirlarmis allah yardimcisi olsun zamaniule kapali kist ameliyat i oldum yan odada vardi bunlari demiş te rabbim yeniden sağlık li nasip eder inşallah

Slm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin

Slm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin
Hayirli olsun canim bende8 haftaligim dDrddinletmesikalp atisini ama yarin dinlicem doktorumuz degiatiriorum.6-8 hafta normalmis meraklanma

Back
X