• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba bende ekim annesi olacam ins bu süreçte birlikte yürümek keyifli olacak ilk bebegimdede kadınlar klubu yle takip etmiştim gebeligimi

:KK48: malesef en lezzetlıler saglıksız olanlar. Ama aslında saglıklı seylerde cok lezzetlı ben daha oncede boyle beslendıgım ıcın cok zor gelmıyor beslenme konusu :KK48: bır tek cevız ıle ılgılı sorunum vardı ama ogrendıgımden berı onuda her sabah 2 tane yıyorum kımden ne duyduysam zamanında yemeye -yememeye calısıyorum o_O saglıklı olsa bıle ınsan herseyı yıyemez tabı sonunda obez bır hamıle olmakta var :KK48: bulantın falan var mı bu arada ?

ınan sen yazdıgından berı ıcımdekı sıkıntı bıraz hafıfledı :KK68: umut doldu ıcıme :KK68:
ne demıslerdı sana bos gebelık falan mı ?
Bulantim filan hic biseyim yok bi tek yorgunluk var bende sabahtan aksama kadar uyuyasm var ama calistigim icin yapamiyorum tabi :( bende belirti olmamasi tuhafima gidiyo hatta senin belrtilerin neler ?

AnotherDream AnotherDream O benim valla bende aynı seylerı dusunuyorum :) mesela cıkolata kadar guzel bısey olabılırmı bı arkadas demıs ya dr yasak dedı dıye buarada benım doktorum onun rahımı destekledıgını soylemıstı tee ılk cocugumda tabı abartmamak kaydıyla bı halleyden bı probusten ne olacxak sımdı :KK70:
Aa iyi tek degilim demekki :kk77:
Benim canim hic tatli istemiyo ama zaten onceden de hic sevmezdim. Genelde fastfood ve hazir yiyecekler cigkofte gibi seyler istiyorum ya da kizartma türü onlari da onceden severdim hepside zararli iste:KK48: nasil vazgececez cook zorr benim icin

Bulantim filan hic biseyim yok bi tek yorgunluk var bende sabahtan aksama kadar uyuyasm var ama calistigim icin yapamiyorum tabi :KK43: bende belirti olmamasi tuhafima gidiyo hatta senin belrtilerin neler ?
benımde yok canım bulantım.aynı dedıgın gıbı yogunluk var normalde esımı ıse gonderır uyumazdım sımdı dayanamıyorum uyuyorum.ama hala uykum oluyo. bırde yaklasık 2 haftadır falan goguslerımde dolgunluk ve arada ucunda sızı oluyor. he bırde 1 haftadır adet olcak gıbı kucuk agrılar var karnımda bu kadar.. Aylardır hep belırtı arardım bos cıkardı bı bu ay aramamıstım demek kı belırtı bısey ıfade etmıyormus

benımde yok canım bulantım.aynı dedıgın gıbı yogunluk var normalde esımı ıse gonderır uyumazdım sımdı dayanamıyorum uyuyorum.ama hala uykum oluyo. bırde yaklasık 2 haftadır falan goguslerımde dolgunluk ve arada ucunda sızı oluyor. he bırde 1 haftadır adet olcak gıbı kucuk agrılar var karnımda bu kadar.. Aylardır hep belırtı arardım bos cıkardı bı bu ay aramamıstım demek kı belırtı bısey ıfade etmıyormus
Eger yeniyse normalmis canim karin agrisi ama hamilelik takvimin yok heralde yapmamissin. Bende senin gibi belirti aradim o yuzden ihtimal vermemistim inşallah sorunsuz bi sekilde gider de kavusuruz bebislerimize :))

Benim de aynı bana da düşük tehliken var dedi hep kahverengi lekelenme oluyordu bir gün kan gibi geldi ama çok şükür artık tamamen kesildi maasallah bende çok ağladım Rabbim hepimize hayirla sağlıkla bebislerimize kavuşmayı nasip eylesin insallah
Sana da çok geçmiş olsun canım. Tekrar etmesin inşallah. Doktor geçti düşük tehliken dedi mi? Ben tekrar gitmedim haftaya randevum kalp atışı için.

Eger yeniyse normalmis canim karin agrisi ama hamilelik takvimin yok heralde yapmamissin. Bende senin gibi belirti aradim o yuzden ihtimal vermemistim inşallah sorunsuz bi sekilde gider de kavusuruz bebislerimize :))
evet canım doktora gıtmedım ondan yapmadım ınsallah gıdınce yaparım :) Amınn ınsallah hepımız kavusuruz :)
bı arkadasım 2 ay karın agrısı yasamıs bakalım benım ne kadar surecek hafıf oldugundan 2 ayda surse saglıklı olsunda :)

Slm arkadaşlar 6 +4 oldum Rabbimin izni ile 2 gündür sabah bulntilarim var aşırı değil ama birde yemek yedikten sonra gün içinde bulntilarim var sizlerin durumu nasıl

Ay nasıl mutlu oldum
sen bılerek aksama bıraktın dımı almasınlar dıye allahın ısı ya masallah allah kucagınıza almayıda nasıp etsın
kanamalar ne alemde?
Kalp atısları fılan ben bıldıgımden degıl arkadaslar yazıyor kımısı dusuk dıyor kımısı yuksek dıyor hersey yolunda dımı ?
Sesli açmadı kalp atım sayısını da ölçmedi tahlil verdi yarın yaptırıcam kahverengi lekelenmem var ama içerde kanama yok dedi folik aside devam teşekkür ederim

evet agrı da var... zaten iştahım iyicene kaçtı... 3 kilo vermişim... bebek için endişeleniyorum yeteri kadar beslenmiyor diye üzülüyorum.. yoksa yuksek kilo ile hamile kalanlardanım...
Canım bebek beslenmiyo diye korkma ilk 3 ay önemli değil daha kordon bile yokki yediklerimizden beslensinler Ama 3 aydan sonra canın hiçbir şey istemese de yemek zorundayız hele de Kilon iyisi hiç korkma doktor bana kendi az ye dedi

Canım bebek beslenmiyo diye korkma ilk 3 ay önemli değil daha kordon bile yokki yediklerimizden beslensinler Ama 3 aydan sonra canın hiçbir şey istemese de yemek zorundayız hele de Kilon iyisi hiç korkma doktor bana kendi az ye dedi
Haklısın canım ... normalde öyle çok telaş yapan bi insan değilim Allaha emanet diyorum ama biran korktum işte...

Sagol cnm yeni test yapti ve silik cikti sasirdik acikcasi
benımde ılk yaptıgım test gecen hafta cuma ve sılık cıkmıstı canım

verebılıyorsan kolay ne guzel canım ben 1 yıl dıyetısyen kontrolunde dıyet yaptım vermek ıcın :) oh masallah canım :)
o zaman bulantıya sevınmek lazım yanı :) Amın canım ınsallah
doktora henuz gıtmedım sadece kanda baktırdım ılk pazar gunu 314 cıktı salı gunu 935 e yukselmıstı. son adet tarıhım 15 ocak ama ben duzensız adet oluyorum o yuzden emın olamıyorum o_O[/QUOTE]
Benimde adetim düzensiz di canım kistlerden dolayı hep hapla adet oluyordum en son 8 ocak ta adet oldum sonra kullanmicam hap falan ister gel ister gelme dedim ve adetimin gelmesi gereken 1 subat eski düzene göre 24 günde bir oluyordum o gün gerçekten adetim geldi bildiğin kırmızı yani leke falan değil yarım Ped geldi bende sevindim şükür düzene girdi diye sonra gelmedi 2 hafta Son kan verdim 3300lerde ben şok :) sonra doktora dedim ben adet oldum ama diye olabilir bazı bayanlarda dedi . Haftaya falan gitsen keseyi gorursun en azından için rahat eder

Haklısın canım ... normalde öyle çok telaş yapan bi insan değilim Allaha emanet diyorum ama biran korktum işte...
ayrıca benim de midem senin anlattığın gibi sanırım hem ac kazınıyo gibi hem bulaniyo hiçbir şey istemiyorum yeşil eksi elma cubuk kraker leblebi surekli bunları yiyiyorum

Back
X